Leerling Beveiliger/Portier
Trajectum

Functieomschrijving

Houd jij het hoofd koel in stressvolle situaties? En zie jij jezelf werken als beveiliger/portier? Trajectum biedt jou hierin een mooie kans. Leren en werken en daarna een baan voor onbepaalde tijd. In deze baan ben je betrokken en verantwoordelijk en wil je er graag zijn voor collega en client. Lees snel verder of dit iets voor jou is! 

Leerling beveiliger/portier
(Rekken, locatie Berkelland (32 uur))

Wat ga je doen?

In deze baan krijg je de mogelijkheid om opgeleid te worden tot de dynamische baan van beveiliger/portier. Je gaat voor 28 uur werken als beveiliger/portier op de locatie Berkelland. 4 uur per week besteed je aan je studie. Gedurende je opleiding krijg je een leer-arbeidsovereenkomst en na je diplomering wordt deze ingezet naar een contract voor onbepaalde tijd. Een prachtige kans! 

In deze baan ben je er voor de cliënten én voor je collega’s. Vanuit de portiersloge bedien jij de detectiepoort en elektronische deuren. Je registreert bezoekers van cliënten en houdt bij welke cliënten het gebouw verlaten en binnenkomen. Dit doe je op een gastvrije, maar alerte wijze waarbij je het overzicht bewaart. Bij calamiteiten weet jij op de juiste manier te handelen en bewaar je de rust. Je werkt volgens de bekende protocollen en weet je collega’s ook te wijzen op de juiste uitvoering hiervan. Als portier verricht je diensten volgens het rooster en ben je inzetbaar in dag-, late-, weekend-, feestdagen- en nachtdienst. 

Dus ben jij iemand die graag samenwerkt, gastvrij is en professioneel weet te handelen in stressvolle situaties? Dan is dit iets voor jou!

Waar ga je aan de slag?
De locatie Berkelland is volledig omheind met hekken en is niet zomaar toegankelijk. Cliënten wonen op een gesloten afdeling, zijn voor het grootste deel strafrechtelijk veroordeeld en worden behandeld voor hun gedrags- en verslavingsproblemen.
Ben je alvast benieuwd? Bekijk dan het filmpje van deze locatie: https://youtu.be/LFcg51TCRiM

Zodra je het terrein opkomt meld je je bij de portier, dit wordt jouw nieuwe werkplek!

De locatie kent een observatiegroep, behandelgroepen, een zorg intensieve afdeling en een resocialisatie groep voor totaal 62 cliënten. Daarnaast is er een afdeling voor activiteiten en verschillende vormen van therapie. Dankzij de specialistische kennis van de medewerkers is het behandelaanbod divers én uitgebreid.

Functie eisen

Wat breng je mee? 

Als leerling beveiliger/portier beschik je over een klantvriendelijke werkhouding. Je houdt je hoofd koel in stressvolle situaties. Daarnaast herken je je in het volgende:

 • Je bent bereid om onregelmatig te werken;
 • Affiniteit met onze doelgroep is een grote pre;
 • Je bent toe aan een mooie stap in je eigen ontwikkeling; oftewel het volgen van een opleiding;
 • Ingegriteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn eigenschappen waarin jij jezelf herkent.

Inschaling

Wat bieden we jou? 

 • Een dynamische functie met betrokken medewerkers en een bijzondere doelgroep cliënten; 
 • Je ontvangt een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding (1 jaar) met de intentie om deze na de diplomering om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd;
 • Je gaat 28 uur werken als portier/beveiliger.
 • 4 uur studie per week, deze krijg je doorbetaald!
 • 100% vergoeding van lesgeld en readers
 • Gedurende je opleiding wordt je ingeschaald in salarisschaal 30 CAO Gehandicaptenzorg. (Maximaal €2801,- per maand op basis van 36 uur).
  Na je diplomering maak je meteen een mooie stap naar salarisschaal 35; maximaal €3009,- per maand.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; eindejaarsuitkering van 8,33%, de mogelijkheid om gebruik te maken van fietsplan en bedrijfsfitness. 

Bijzonderheden

Zo kom je met ons in contact: 

Heb je belangstelling voor deze functie? Reageer dan voor vrijdag 26 augustus. Sollicitaties ontvangen wij graag online via onze eigen vacaturepagina op de website; www.werkenbijtrajectum.nl

Voor vragen over deze functie kun je natuurlijk ook contact opnemen met Henk Reyers, manager facilitaire services. Henk is bereikbaar op 06-27128381 of [email protected]  

Type BBL
aantal plekken 1
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, locatie Berkelland te Rekken
Postcode 7157CC
Stad Rekken
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Henk Reyers, manager facilitaire services. Henk is bereikbaar op 06-27128381 of [email protected]
Functie(s) BBL overig
Publicatiedatum 29-07-2022
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 26-08-2022
Nummer 112959

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum