Leerling HBO Verpleegkunde Deeltijd
GGNet

Dit ga je doen

Het diploma HBO Verpleegkunde is een goede basis om te werken binnen de klinische-, transmurale-, deeltijd- en ambulante settingen binnen GGNet of om eventueel verder te studeren voor o.a. de opleiding Verpleegkundig Specialist, Master Advanced Nursing Practice, Praktijk Ondersteuner Huisartsen GGZ of Verplegingswetenschappen.

Afdeling Opleidingen van GGNet is op zoek naar enthousiaste leerlingen voor de HBO-Verpleegkunde Deeltijd!

Dit ga je doen

De opleiding hbo-verpleegkunde deeltijd gaat in de week van 1 februari 2021 van start. Je wordt opgeleid tot verpleegkundige niveau 6 volgens het nieuwe opleidingsprofiel ‘Bachelor of Nursing 2020’. Je volgt één dag per week college op de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Daarnaast werk en leer je volgens dienstrooster.

Hier ga je werken

GGNet bied je een afwissende leerroute aan. De intentie is om deze route te laten verlopen op minimaal één ambulante, deeltijd of transmurale leer-/werkplek. Afdeling Opleidingen GGNet kijkt met je mee wat voor jou de meest passende leerroute is. De duur van de opleiding is 2,5 á 3,5 jaar, afhankelijk van je vooropleiding.

Dit ben jij

• Je bent in het bezit van een MBO-V, MWD of SPH/Social Work diploma en hebt minimaal één jaar werkervaring in de GGZ.
• Je bent leergierig, je volgt de ontwikkelingen binnen de GGZ op de voet, bent ontwikkelingsgericht en hebt een afdeling overstijgend denkvermogen.
• Je bezit actuele kennis met betrekking tot verpleegkundig rekenen en je taalbeheersing van het Nederlands is minimaal op HAVO niveau

Dit bieden we je

✔ Het betreft een leer-/arbeidsovereenkomst van bij voorkeur 36 uur, 32 uur is bespreekbaar.
✔ We bieden je na twee jaar een vast contract aan!
✔ Het collegegeld wordt door GGNet betaald en daarnaast krijg jij ook een tegemoetkoming voor het boekengeld.
✔ De 8 uur per week college valt onder werktijd.
✔ Jouw einddoel is ook de onze: “Het behalen van je verpleegkundig hbo-diploma”!
✔ Uiteraard willen wij jouw graag behouden na het afronden van de opleiding. Wij kijken dan ook graag mee naar welke afdeling het beste aansluit aan jouw wensen en interesses.

Binnen GGNet zijn er veel (ontwikkelings)mogelijkheden. Zo kun je doorgroeien als senior verpleegkundige, SPV-er of verpleegkundig specialist, maar ook kun je ervaring op doen op onze verschillende afdelingen/groepen om te kijken wat het beste bij je past! Je krijgt daarnaast de vrijheid om je werk op eigen manier in te vullen en de mogelijkheid om je kennis te vergroten. Enerzijds via opleidingen, trainingen en cursussen, anderzijds door samen te werken met topprofessionals op jouw vakgebied.

Solliciteren

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan zien wij jouw sollicitatie en Curriculum Vitae graag tegemoet!

Voor meer informatie over de opleiding kun je contact opnemen met Henk Groot Koerkamp (opleider) via 088-9334409.
Wil je graag een oriënterend gesprek met een opleider van GGNet dan kun je deze laten inplannen via Eja Vos op 088-9334701 of 06-51634984 (secretariaat Opleidingen).

Vragen over de werving- en selectieprocedure of benieuwd naar de mogelijkheden voor jou binnen GGNet? Neem contact op met onze recruiter, Judith van Duijn via 06-51143678 of via recruitment@ggnet.nl.

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. De brieven worden op volgorde van binnenkomst behandeld.
Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Type Vacature
Intern nummer 202577
Organisatie GGNet
Locatie GGNet Diverse locaties
Postcode 7231PA
Stad Warnsveld
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) BBL Verpleegkundige 6
Verpleegkundige Psychiatrie
Publicatiedatum 23-09-2021
Ingangsdatum 23-09-2021
Reageer voor 01-02-2022
Nummer 71356

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet