Leerling helpende (inclusief keuze plus) (start augustus 2023)
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Hé, samenwerker!
Heb je een momentje?

Aan de slag in de zorg. Dat is een mooie uitdaging! Zeker als je nog aan je opleiding moet beginnen. Bij Marga Klompé combineer je leren en werken in een BeroepsBegeleidende Leerweg (BBL). Hoe lang je daar mee bezig bent? Dat hangt natuurlijk af van je ervaring en vooropleiding. Eén ding is zeker: bij ons sta je er niet alleen voor. Wij geloven in echt teamwerk, want dan ga je met plezier naar je werk.
Heb je een momentje om kennis te maken?

Houd je van afwisseling? Dat is een goed begin, want je komt in contact met veel verschillende collega’s, werkvelden, cliënten en situaties. Daarom is het ook belangrijk dat je je kunt inleven in mensen en situaties, en op deze manier situaties goed kunt inschatten. Tijdens deze opleiding ga je werken en leren in verschillende werkvelden en regio’s van Marga Klompé. Hierdoor krijg je een unieke kijk in het werkveld, waarbij je met meerdere doelgroepen kennismaakt! Je werkt samen met collega’s, waarmee je de zelfredzaamheid van de cliënten stimuleert.
Wat ga je precies doen? Je taken lopen uiteen van onder andere het verrichten van de dagelijkse verzorging en het geven van begeleiding aan onze cliënten. Daarbij ondersteun je de verzorgenden en verpleegkundigen bij het uitvoeren van de werkzaamheden op de woning of afdeling. De praktijkcoaches ondersteunen je tijdens de opleiding, waarbij we aandacht hebben voor jouw individuele ontwikkeling tot zorg professional. Je hebt minimaal een diploma voortgezet onderwijs en weet te motiveren waarom je graag als Helpende in de zorg wilt werken. Je kunt zelfstandig werkzaamheden uitvoeren aan de hand van instructies. Communicatief weet jij jezelf goed uit te drukken, waarbij je beschikt over geduld en tact. Daarnaast heb je nog een flinke bak energie nodig om je opleiding te volgen. Gaat dat lukken? Lees dan vooral verder.

Functie eisen

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach.

Inschaling

• BBL = leren en werken, medio augustus 2023;
• Afhankelijk van de arbeidsduur werk je per week rond de 24 of 28 uur op de afdeling, ga je 3,5 uur school en 4 uur wijkleercentrum;
• kernwoorden: flexibel, integer, alert en initiatiefrijk;
• salaris FWG 30 zij instroomperiodiek €2.085,77 € o.b.v. 36 uur excl. 8% vakantiegeld 8,3% en een eindejaarsuitkering
• Je volgt onderwijs via ’t Graafschap College, de opleiding start medio augustus 2023;
• Marga Klompé betaalt jouw opleiding.

Bijzonderheden

• We hebben plaats voor 2 leerlingen helpende plus, niveau 2 +;
• De vacature staat online tot en met 31 maart 2023.
• In week 14 maken wij een eerste selectie waarop we je per mail uitnodigen voor een informatiebijeenkomst;
• De informatiebijeenkomst is op 11 april van 19:00-21:00 in Beltrum;
• Wanneer je nog steeds enthousiast bent na de bijeenkomst dan nodigen we je uit om een assessment te maken. Dat maak je op je gemak thuis online in week 16;
• In week 17 ontvang je een terugkoppeling van het assessment en laten we je weten of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek;
• De sollicitatiegesprekken vind plaats op 8 mei in de ochtend, 9 mei in de middag,10 mei in de ochtend en 11 mei in de ochtend; Je zult een gesprek hebben met twee collega’s van leren en ontwikkelen en we zullen je vragen een pitch voor te bereiden;
• Een referentiecheck volgt;
• Bij positieve afronding van de sollicitatieprocedure hoor jij in week 19 of jij één van de opleidingsplekken mag invullen.

Type Vacature
Intern nummer 459
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) BBL helpende 2
Publicatiedatum 14-03-2023
Reageer voor 02-04-2023
Ingangsdatum 14-03-2023
Nummer 118541

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)