Leerling helpende niveau 2
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Aan de slag in de zorg. Dat is een mooie uitdaging! Zeker als je nog aan je opleiding moet beginnen. Bij Marga Klompé combineer je leren en werken in een BeroepsBegeleidende Leerweg (BBL). Hoe lang je daar mee bezig bent? Dat hangt natuurlijk af van je ervaring en vooropleiding. Eén ding is zeker: bij ons sta je er niet alleen voor. Wij geloven in echt teamwerk, want dan ga je met plezier naar je werk.

Heb je een momentje om kennis te maken?

Over jou

Houd je van afwisseling? Dat is een goed begin, want je komt in contact met veel verschillende collega’s, werkvelden, cliënten en situaties. Daarom is het ook belangrijk dat je je kunt inleven in mensen en situaties, en op deze manier situaties goed kunt inschatten. Tijdens deze opleiding ga je werken en leren in verschillende werkvelden en regio’s van Marga Klompé. Hierdoor krijg je een unieke kijk in het werkveld, waarbij je met meerdere doelgroepen kennismaakt! Je werkt samen met collega’s, waarmee je de zelfredzaamheid van de cliënten stimuleert.

 

Functie eisen

Wat ga je precies doen? Je taken lopen uiteen van onder andere het verrichten van de dagelijkse verzorging en het geven van begeleiding aan onze cliënten. Daarbij ondersteun je de verzorgenden en verpleegkundigen bij het uitvoeren van de werkzaamheden op de woning of afdeling.  De praktijkcoaches ondersteunen je tijdens de opleiding, waarbij we aandacht hebben voor jouw individuele ontwikkeling tot zorg professional. Je hebt minimaal een diploma voortgezet onderwijs en weet te motiveren waarom je graag als Helpende in de zorg wilt werken. Je kunt zelfstandig werkzaamheden uitvoeren aan de hand van instructies. Communicatief weet jij jezelf goed uit te drukken, waarbij je beschikt over geduld en tact. Daarnaast heb je nog een flinke bak energie nodig om je opleiding te volgen. Gaat dat lukken? Lees dan vooral verder.

Inschaling

Over ons

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach.

 

Over de functie

 • BBL = leren en werken, start november 2020;
 • ongeveer 20,5 uur werken op de afdeling, 4 uur school en 4 uur wijkleercentrum;
 • salaris tussen €1653,60 en €1956,55 o.b.v. 36 uur (afhankelijk van werkervaring en achtergrond);
  -Excl. Vakantiegeld 8% en eindejaarsuitkering 8,3%
 • onderwijs via ’t Graafschap College;
 • Marga Klompé betaalt jouw opleiding.


Om jou de juiste beeldvorming van dit traject te geven, kun je er vanuit gaan dat je circa 36 uur per week met werken en leren bezig bent.

Bijzonderheden

Heb je vragen?

Bel dan even met leerwerkcoach Nikki Welleweerd via 06 51 11 72 06 of mail naar N.Welleweerd@szmk.nl. Milou Weeink, HR adviseur recruitment beantwoord je vragen over de sollicitatie via 06-82 70 83 86 of via recruitment@szmk.nl

 

Heb je een momentje?

Zijn wij net zo enthousiast als jij? Dan gaan we graag het gesprek met je aan en nodigen we je uit om je motivatie toe te lichten. We vragen je dan als onderdeel van het sollicitatiegesprek een pitch van 3 minuten voor te bereiden. In deze pitch geef jij aan op welke wijze jij structuur gaat krijgen in je werk en privé balans en hoe jij ervoor gaat zorgen dat je jouw leer-werk traject tot een succes maakt. We laten ons graag meenemen in jouw belevingswereld, ideeën en verwachtingen rondom deze (nieuwe) stap in je loopbaan! Je hoeft geen presentatie te geven hoor, dus laat het jouw sollicitatie niet tegen houden. We willen je hierin graag laten nadenken hoe voor jou deze stap eruit ziet en dit met ons te delen om samen hierover door te praten. Tijdens het sollicitatiegesprek krijg je de ruimte om dit aan de gesprekspartners te vertellen.

 

Sollicitatieprocedure
Wat kun je van de sollicitatieprocedure verwachten?

 • De vacature staat online tot en met 14 augustus 2020. Vervolgens maken wij een eerste selectie waarop je een bericht vanuit ons kunt verwachten. Dit bericht zal per mail of telefonisch zijn;
 • Indien je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek zal dit plaats vinden in week 35. Je zult hierin een gesprek hebben met een aantal collega’s waarin voor jou ook ruimte is om dingen te bespreken zoals vragen of onduidelijkheden;
 • Ben je door naar de volgende ronde? Gefeliciteerd! Je wordt ingepland voor AMN assessment, deze vindt plaats op maandag 14 september Graafschap College in Doetinchem;
 • Een referentiecheck volgt tijdens deelname aan AMN assessment;
 • In week 39 ontvang je terugkoppeling van je assessment en hoor je of je hierin voldoende geschiktheid hebt laten zien voor de opleiding;
 • Bij positieve afronding van de sollicitatieprocedure hoor jij voor 28 september of jij één van de opleidingsplekken mag invullen;

Welkom nieuwe collega!

 

Stuur je sollicitatie voor 14 augustus a.s. via onderstaande sollicitatiebutton.

 

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek.


Deze vacature staat tegelijkertijd in-en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

 

 

 

Type Vacature
Intern nummer 2020-093
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van de opleiding
Externe url Bekijk
Functie(s) BBL helpende 2
Publicatiedatum 27-07-2020
Reageer voor 14-08-2020
Ingangsdatum 27-07-2020
Nummer 53994

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)