Leerling MBO Verpleegkunde Deeltijd
GGNet

Dit ga je doen

Per 1 februari 2021 start de opleiding MBO Verpleegkunde Deeltijd. Wil jij kennis maken met de verschillende afdelingen van GGNet? Afdeling Opleidingen van GGNet is op zoek naar enthousiaste: leerlingen MBO Verpleegkunde Deeltijd.

Als leerling-verpleegkundige werkzaam in de psychiatrie ga je werken en leren in een multidisciplinair team. Je leert een verpleegkundige diagnose te stellen en bent medeverantwoordelijk voor het begeleiden van patiënten en het uitvoeren van begeleiding– en behandelplannen.

Hier ga je werken

In de functie van leerling-verpleegkundige krijg je een leer-/werktraject aangeboden op verschillende afdelingen binnen GGNet. Je gaat één dag per week naar school (ROC Aventus).

Dit ben jij

 Je bent in het bezit van een Verzorgende IG-(VIG) diploma (je komt dan in aanmerking voor de 2-jarige opleiding).
• Of je bent in het bezit bent van een SPW of (M)MZ niveau 4 diploma (je komt dan in aanmerking voor de 3-jarige opleiding).
• Je bent leergierig en gemotiveerd om verpleegkundige binnen de psychiatrie te worden.

Dit bieden we je

✔ Het betreft een leer-/arbeidsovereenkomst van bij voorkeur 36 uur; 32 uur is bespreekbaar.
✔ We bieden je na twee jaar een vast contract aan!
✔ Het collegegeld wordt door GGNet betaald en daarnaast krijg jij ook een tegemoetkoming voor het boekengeld.
✔ De 8 uur per week dat je naar school gaat is werktijd.
✔ De planning van de leerroute sluit zoveel mogelijk aan bij de fase van je opleiding, eerder verworven competenties en competenties die je nog wilt behalen.
✔ Jouw einddoel is ook de onze: “Het behalen van je verpleegkundig MBO-diploma”!
✔ Uiteraard willen wij jouw graag behouden na het afronden van de opleiding. Wij kijken dan ook graag mee naar welke afdeling het beste aansluit aan jouw wensen en interesses.

Binnen GGNet zijn er veel (ontwikkelings)mogelijkheden. Zo kun je doorstuderen voor hbo-verpleegkundige, senior verpleegkundige, SPV-er of verpleegkundig specialist, maar ook kun je ervaring op doen op onze verschillende afdelingen/groepen om te kijken wat het beste bij je past! Je krijgt daarnaast de vrijheid om je werk op eigen manier in te vullen en de mogelijkheid om je kennis te vergroten. Enerzijds via opleidingen, trainingen en cursussen, anderzijds door samen te werken met topprofessionals op jouw vakgebied.

Solliciteren

Interesse? We zien je reactie graag tegemoet. Graag ontvangen we je sollicitatiebrief met curriculum vitae via onderstaand formulier.

Heb je nog vragen neem dan contact op met één van de opleiders:
Annie Gosselink op 06-30034468 of Nancy Venhorst op 06-31973063.
Wil je liever eerst een oriënterend gesprek met een opleider van GGNet dan kun je deze laten inplannen via Eja Vos op 088-9334701 of 06-51634984, secretariaat Opleidingen.

Vragen over de werving- en selectieprocedure of benieuwd naar de mogelijkheden voor jou binnen GGNet? Neem contact op met onze recruiter, Judith van Duijn via 06-51143678 of via recruitment@ggnet.nl.

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. De brieven worden op volgorde van binnenkomst behandeld.
Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Type Vacature
Intern nummer 202578
Organisatie GGNet
Locatie GGNet Diverse locaties
Postcode 7231PA
Stad Warnsveld
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) BBL Verpleegkundige 4
Verpleegkundige
Verpleegkundige Psychiatrie
Publicatiedatum 23-09-2021
Ingangsdatum 23-09-2021
Reageer voor 01-02-2022
Nummer 71352

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet