Leerling Verpleegkunde (HBO-Deeltijd)
GGNet

Als HBO Verpleegkunde kun je komen te werken binnen de klinische-, transmurale-, deeltijd- en ambulante settingen binnen GGNet. Ook is het mogelijk om eventueel verder te studeren voor o.a. de opleiding Verpleegkundig Specialist, Master Advanced Nursing Practice, Praktijk Ondersteuner Huisartsen GGZ of Verplegingswetenschappen.

Afdeling Opleidingen van GGNet is op zoek naar enthousiaste leerlingen voor de HBO-Verpleegkunde Deeltijd!

 

Dit ga je doen?

De opleiding hbo-verpleegkunde deeltijd gaat in de week van 1 februari 2023 van start.

Je wordt opgeleid tot verpleegkundige niveau 6 volgens het nieuwe opleidingsprofiel ‘Bachelor of Nursing 2020’. Je volgt één dag per week college op de Hogeschool Arnhem Nijmegen.

Daarnaast werk en leer je volgens een dienstrooster. Hierbij kom je te werken op verschillende afdelingen binnen GGNet waardoor je ervaring op kunt doen met verschillende doelgroepen.

 

Hier ga je werken

We bieden je binnen GGNet een afwissende leerroute aan. De intentie is om deze route te laten verlopen op minimaal één ambulante, deeltijd of transmurale leer-/werkplek. Je doet dus ervaring op in verschillende settingen en met verschillende doelgroepen. Hierdoor weet je na het afronden van jouw opleiding ook beter wat bij je past en waar je het meest affiniteit mee hebt.

Afdeling Opleidingen GGNet kijkt met je mee wat voor jou de meest passende leerroute is. Afhankelijk van je vooropleiding is de duur van de opleiding is 2,5 á 3,5 jaar.

Dit ben jij

✔ Je bent in het bezit van een diploma: MBO-V, MWD of SPH/Social Work en hebt minimaal één jaar werkervaring in de GGZ.
✔ Je bent leergierig, je volgt de ontwikkelingen binnen de GGZ op de voet, bent ontwikkelingsgericht en hebt een afdeling overstijgend denkvermogen.
✔ Je bezit actuele kennis met betrekking tot verpleegkundig rekenen en je taalbeheersing van het Nederlands is minimaal op HAVO niveau.

Bijzonderheden

Dit bieden we je

We bieden een afwisselende en uitdagende baan in een organisatie dat volop in beweging is.

  • Het betreft een leer-/arbeidsovereenkomst van bij voorkeur 36 uur, 32 uur is daarnaast bespreekbaar.
  • We bieden je na twee jaar een vast contract aan!
  • Het collegegeld wordt door GGNet betaald en je krijgt een tegemoetkoming voor het boekengeld.
  • De 8 uur per week college valt onder werktijd.
  • Jouw einddoel is ook de onze: “Het behalen van je verpleegkundig hbo-diploma”!
  • Uiteraard willen wij jou graag behouden na het afronden van de opleiding. Wij kijken dan ook graag mee naar welke afdeling het beste aansluit aan jouw wensen en interesses.

Binnen GGNet zijn er veel (ontwikkelings)mogelijkheden. Zo kun je doorgroeien als senior verpleegkundige, SPV-er of verpleegkundig specialist, maar ook kun je ervaring op doen op onze verschillende afdelingen/groepen om te kijken wat het beste bij je past! Je krijgt daarnaast de vrijheid om je werk op eigen manier in te vullen en de mogelijkheid om je kennis te vergroten. Enerzijds via opleidingen, trainingen en cursussen, anderzijds door samen te werken met topprofessionals op jouw vakgebied.

Solliciteren

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan zien wij jouw sollicitatie en Curriculum Vitae graag tegemoet!

Voor meer informatie over de opleiding kun je contact opnemen met Henk Groot Koerkamp (opleider) via 088-9334409. Wil je graag een oriënterend gesprek met een opleider van GGNet dan kun je deze laten inplannen via Joyce de Kraker op 06-31943367 (secretariaat Opleidingen).

Vragen over de werving- en selectieprocedure of benieuwd naar de mogelijkheden voor jou binnen GGNet? Neem contact op met onze recruiter, Judith van Duijn via 06-51143678 of via [email protected].

Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Type Vacature
Organisatie GGNet
Locatie GGNet
Postcode 7141 AN
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 6
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) BBL Verpleegkundige 6
Publicatiedatum 27-10-2022
Reageer voor 30-11-2022
Nummer 115009