Leerling verzorgende of begeleider BBL Brummen
Stichting Philadelphia Zorg

Informatie

Voor de locatie Radeland in Brummen zijn we op zoek naar een Leerling verzorgende of begeleider.

Zoek jij een baan waarin geen dag hetzelfde is? Wil jij je graag ontwikkelen als leerling begeleider? Dan ben jij bij Philadelphia helemaal op je plek!

Jouw werkplek
Als leerling begeleider kom je te werken in een nieuw samengesteld team.
Radeland is een Intensieve Zorg locatie met 7 woningen en een activiteitencentrum. In iedere woning wonen 9 cliënten. De locatie ligt op een prachtige plek aan de rand van Brummen. Hier wordt begeleiding geboden aan cliënten met een ernstig meervoudige beperking.
Iedere cliënt is uniek en je leert hun zorgvraag en mogelijkheden te zien en te begeleiden. Je leert hoe je samen met je collega's de cliënten te ondersteunen jij om het beste uit henzelf te halen en maken jullie van elke dag een mooie beleving. De cliënten hebben dagbesteding op het eigen terrein.

Jouw uitdaging
Elke werkdag is anders en heeft zijn eigen dynamiek en mooie momenten. Jij bent er voor de cliënten, jij bent altijd nabij en betekent écht iets voor ze. In hun tempo leer jij van kleine dingen een belevenis te maken. Voor én met de cliënten creëer jij momenten van plezier en geluk.
 • Je bouwt als leerling mee aan het creëren van een veilige (woon)omgeving waarin je de cliënten helpt bij het leiden van een zo gewoon mogelijk leven.
 • Je geeft cliënten met een ernstige meervoudige beperking hun dagelijkse (verpleegkundige) zorg bij bijvoorbeeld: lichamelijke verzorging, verpleegtechnische handelingen en ondersteuning bij de maaltijd.
 • Je brengt structuur aan de dag van jouw cliënten.
 • Je geeft oprechte aandacht en leert de kleinste signalen kennen.
Samen met je collega's zoek je naar zinvolle activiteiten, bied je hulp bij de dagelijkse zorg en geef je cliënten de ruimte om het beste uit zichzelf en elkaar te halen.

Over jou
Je bent gemotiveerd en flexibel voor een baan in de gehandicaptenzorg en de daarbij behorende opleiding. Je staat open voor nieuwe situaties, en de visie van Philadelphia spreekt jou aan. Jij herkent je in het volgende;
 • Je hebt de middelbare school afgerond en wilt graag een opleiding volgen in de zorg en welzijn sector of
 • Je bent al bezig met een BOL opleiding (niveau 4) en wilt switchen naar een BBL opleiding of
 • Je bent al in het bezit van een zorg/ welzijn gerelateerde niveau 3 opleiding en wilt doorstromen naar niveau 4. Bij een regionaal ROC kan je ook een opleiding doen op niveau 3 indien gewenst.
 • Je hebt een andere opleidingsachtergrond of je bent werkzaam in een andere bedrijfstak en wilt als zij-instromer overstappen naar een zorg gerelateerde functie bij Philadelphia.
Dit krijg je van ons
We bieden de mogelijkheid om te kunnen starten als aspirant leerling om in de eerste periode kennis te maken met het werk in de zorg. Na deze aspirant periode word je, na goedbevinden en instemming van beide kanten, leerling en start je de opleiding. Dit is een landelijk erkende opleiding tussen de 1,5 en 3 jaar bij een opleidingsinstituut waar Philadelphia een samenwerkingsovereenkomst mee heeft of bij een regionaal ROC. Op de werkplek krijg je een werkbegeleider waarmee je regelmatig jouw leerproces bespreekt.

Bij Philadelphia haal jij het beste uit jezelf, voor de ander. Om dit te kunnen doen moet je zelf ook goed in je vel zitten. Want dit werk vraagt veel van je. En kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Wij bieden jou:
 • Ruimte voor eigen inbreng, waarbij je het vertrouwen krijgt om mee te werken aan projecten en activiteiten.
 • Verschillende trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
 • Salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Je start met een aspirant leerling contract van 3 maanden en bij gebleken geschiktheid wordt dit omgezet naar een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding.
 • Bij een goede beoordeling aan het einde van je opleiding is er gegarandeerd werk bij Philadelphia.
 • Kijk hier voor al onze arbeidsvoorwaarden.
Bij Philadelphia ondersteunen we als het nodig is en durven we los te laten als het kan. Met liefde, lef en meesterschap en een eigen leven voor de cliënten als ambitie. Bij Philadelphia werken betekent van de gebaande paden af durven wijken om zo de mogelijkheden van de mensen die we ondersteunen écht centraal te zetten. Spreekt deze werkwijze je aan? Kom bij ons werken!

Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit via de sollicitatieknop op werken voor Philadelphia. Het vacaturenummer is 1590.
Heb je nog vragen? Neem contact op met Annelies Kramer, Coördinator Beroepspraktijkvorming, op telefoonnummer 06 - 23 86 48 84 of bij manager Zorg & Begeleiding Bas Geertsema op telefoonnummer 06 - 21 89 08 85.
Wanneer je solliciteert nemen we binnen een week contact met je op om een afspraak voor een gesprek te maken wanneer we denken dat je geschikt bent voor de baan.

Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Type BBL
aantal plekken 1
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Radeland 2-16, Brummen
Postcode 6971 LV
Stad Brummen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 18-11-2021
Reageer voor 19-12-2021
Nummer 72973

Stichting Philadelphia Zorg

Begeleiding bieden aan mensen met een verstandelijke beperking is bijzonder. Je werkt met mensen die uniek zijn en die in meer of mindere mate ondersteuning nodig hebben. Bijvoorbeeld mensen met een lichte verstandelijke beperking, ouderen die intensieve zorg nodig hebben of mensen met een ernstige meervoudige beperking. Bij Philadelphia ondersteunen we als het nodig is en durven we los te laten als het kan. Met liefde, lef en meesterschap en een eigen leven voor de cliënten als ambitie.

Je kunt bij ons in veel verschillende functies werken. Bijvoorbeeld als begeleider op een woonlocatie of bij een dagbesteding. Als jobcoach of in een staffunctie op kantoor.

Met inmiddels zo’n 8.600 cliënten, 7.500 medewerkers en 600 locaties staan we als moderne zorgaanbieder midden in de samenleving. Bij Philadelphia werken betekent van de gebaande paden af durven wijken om zo de mogelijkheden van de mensen die we ondersteunen écht centraal te zetten. Spreekt deze werkwijze je aan? Kom bij ons werken!

Kijk op werkenvoorphiladelphia.nl voor alle actuele vacatures.

Philadelphia.
Het beste uit elkaar.

Stages en leer-werkplekken
Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer- werkplekken. Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op deze pagina.

Meer over Stichting Philadelphia Zorg