Leerlingen Verpleegkundige niveau 4 (minimaal 24 uur)
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

BEN JIJ KLAAR VOOR EEN NIEUWE STAP OF EEN VOLGENDE STAP IN JE LOOPBAAN?

Wil je werken en leren binnen de ouderenzorg? Wij leiden je graag op voor verpleegkundige niveau 4. Voor februari 2023 zijn er weer BBL (werken en leren) opleidingsplaatsen beschikbaar!

Afhankelijk van je vooropleiding duurt het opleidingstraject 2 tot 3 jaar. Tijdens de opleiding ben je werkzaam op een van de locaties van Solis of in de wijk. Daar verleen je zorg aan cliënten met dementie of somatische aandoeningen. Kijk voor meer informatie over Zorggroep Solis op www.zorggroepsolis.nl.

De visie van Solis is: ”de cliënt staat centraal”; je stimuleert de zelfredzaamheid en eigen regie van de cliënt. Alles is gericht op het welbevinden en gezondheid van de cliënt. Kan jij je hierin vinden? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Functie eisen

Jij

 • Bent in het bezit van een diploma verzorgende IG of een gelijkwaardig niveau, óf een diploma mmz niveau 4
 • wilt graag iets voor een ander betekenen
 • kunt goed balans houden tussen werk, school en privé
 • vindt onregelmatige werktijden geen probleem
 • bent nieuwsgierig en leergierig en toont optimale inzet
 • bent een teamplayer met verantwoordelijkheidsgevoel
 • woont binnen een straal van 25 km van Deventer

Inschaling

Aanbod

 • een contract voor de duur van de opleiding en aansluitend na diplomeren een baangarantie voor verpleegkundige, voor minimaal 24 uur per week
 • tijdens je opleiding werk je minimaal 20 tot 24 uur per week in de praktijk en je gaat daarnaast één dag in de week naar school
 • begeleiding door een werkbegeleider op de werkvloer en praktijkopleider voor je leerproces
 • volledige vergoeding van lesgeld en verplichte leermiddelen
 • per lesdag 4 uur doorbetaalde lestijd


Salaris
Wij betalen conform CAO VVT. Als je jonger bent dan 21 jaar ontvang je het wettelijk minimumloon plus 10%. Vanaf 21 jaar krijg je de status van zij-instromer en word je ingeschaald in de functiegroep waarvoor je wordt opgeleid (conform CAO VVT € 2422,65 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week. Vanaf maart 2023 is dit € 2495,33 bruto per maand) Ben je al bij Solis in een functie werkzaam, dan  krijg je de status van doorstomer en word je als zodanig uitbetaald.

Bijzonderheden

Extra scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional. Daarnaast hebben we een groot aanbod in persoonlijke ontwikkelingsmodules (via Goodhabitz), zodat jij ook je persoonlijke ontwikkeling een boost kunt geven!

Zorgtechnologie
Bij Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen. We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg.

Solliciteren
Enthousiast geworden? Je kunt tot en met 31 oktober 2022 je belangstelling kenbaar maken door te reageren via onderstaande knop solliciteren. Door te reageren geef je toestemming dat je gegevens bewaard worden in portefeuille, totdat er gestart wordt met de sollicitatieprocedure.
Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Zo kijken we of je de juiste persoonskenmerken en drijfveren hebt om uiteindelijk als verpleegkundige te gaan werken.

Vragen?
Wil je eerst meer informatie? Dan gaan we gaan graag met jou in gesprek! Neem gerust contact op met Hermien Renting, praktijkopleider, tel. 06 51 00 4380 of Christien Siegers, praktijkopleider/trainer, tel. 06 51 08 9987.

Zorggroep Solis neemt deel aan de Sallandse Praktijkleerroute. Deze route laat je kennis maken met zorgorganisaties in de regio en biedt diverse mbo-opleidingen volgens het Praktijk gestuurd onderwijs. Nieuwsgierig naar deze opleidingsroute? Kijk dan op https://www.sallandsepraktijkleerroute.nl/ voor meer informatie en voor het aanmelden. Heb je vragen, mail dan naar: [email protected] 

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) BBL Verpleegkundige 4
Publicatiedatum 21-09-2022
Reageer voor 01-11-2022
Ingangsdatum 21-09-2022
Nummer 114108

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis