Leerlingen verzorgende IG niveau 3 (minimaal 24 uur en maximaal 28 uur per week)
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

BEN JIJ KLAAR VOOR EEN NIEUWE STAP OF EEN VOLGENDE STAP IN JE LOOPBAAN?

Voor september 2021 zijn er weer BBL (werken en leren) opleidingsplaatsen beschikbaar!

Wil je werken en leren binnen de ouderenzorg? Wij leiden je graag op voor verzorgende IG niveau 3. Ook zonder zorgachtergrond kun je solliciteren naar een opleidingsplaats. Al meerdere zij-instromers volgen binnen onze organisatie de opleiding met veel plezier.

De opleiding voor verzorgende IG duurt 2 jaar. Tijdens de opleiding ben je werkzaam in de wijkzorg of in een verpleeghuis. Daar verleen je zorg aan cliënten met dementie of somatische aandoeningen. 

Kijk voor meer informatie over Zorggroep Solis op www.zorggroepsolis.nl.

De visie van Solis is: ”de cliënt staat centraal”; je stimuleert de zelfredzaamheid en eigen regie van de cliënt. Alles is gericht op het welbevinden en gezondheid van de cliënt. 

Functie eisen

Jij 

 • Hebt een diploma
  • helpende of
  • vmbo kader beroepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg of
  • een overgangsbewijs van 3 naar 4 havo of
  • een mbo diploma niveau 2;
 • wilt graag iets voor een ander betekenen
 • kunt goed balans houden tussen werk, school en privé
 • vindt onregelmatige werktijden geen probleem (avond en weekenddiensten, en in het laatste jaar ook nachtdiensten)
 • bent nieuwsgierig en leergierig en toont optimale inzet
 • bent een teamplayer met verantwoordelijkheidsgevoel
 • woont binnen een straal van 25 km van Deventer

Inschaling

 • je werkt minimaal 20 tot 24 uur per week in de praktijk en je gaat daarnaast één dag in de week naar school
 • volledige vergoeding van lesgeld en verplichte leermiddelen
 • begeleiding van een werkbegeleider op de werkvloer en praktijkopleider voor je leerproces
 • een contract voor de duur van de opleiding, en aansluitend na diplomeren een baangarantie van minimaal 24 uur per week
 • per lesdag 4 uur doorbetaalde lestijd

 

Salaris
Het salaris bedraagt bij een volledige werkweek (36 uur per week) maximaal € 2.007,97 bruto per maand.

Bijzonderheden

Extra scholing 
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional. Daarnaast hebben we een groot aanbod in persoonlijke ontwikkelingsmodules (via Goodhabitz), zodat jij ook je persoonlijke ontwikkeling een boost kunt geven!

Zorgtechnologie
Bij Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen. 
We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg.

Solliciteren
Enthousiast geworden? Je kunt tot en met 7 maart 2021 je belangstelling kenbaar maken door te reageren via onderstaande link .

https://zorggroepsolis.nl/werken-bij/onze-vacatures/317/leerlingen-verzorgende-ig-niveau-3-minimaal-24-uur-en-maximaal-28-uur-per-week

Door te reageren geef je toestemming dat je gegevens bewaard worden in portefeuille, totdat er gestart wordt met de sollicitatieprocedure.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 22 maart tot 1 april 2021.

Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Zo kijken we of je de juiste persoonskenmerken en drijfveren hebt om uiteindelijk als verzorgende IG te gaan werken. Zodra er gestart wordt met de selectieprocedure wordt er contact met je opgenomen.

Vragen?
Wil je eerst meer informatie? Dan gaan we gaan graag met jou in gesprek! Neem gerust contact op met Hendrika Harmanny, praktijkopleider, tel. 06 30993453 of met Jacqueline Frederiks, personeelsadviseur, tel. 06 30625928.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

Zorggroep Solis neemt deel aan de Sallandse Praktijkleerroute. Deze route laat je kennis maken met zorgorganisaties in de regio en biedt diverse mbo-opleidingen volgens het Praktijk gestuurd onderwijs. Nieuwsgierig naar deze opleidingsroute? Kijk dan op https://www.sallandsepraktijkleerroute.nl/ voor meer informatie en voor het aanmelden. Heb je vragen, mail dan naar: henriette.buijs@zorggroepsolis.nl 

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van de opleiding
Functie(s) BBL verzorgende 3 IG
Publicatiedatum 22-02-2021
Reageer voor 08-03-2021
Ingangsdatum 22-02-2021
Nummer 57867
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis