Leidinggevende zorg- en dienstverlening
Noorderboog

Wij zijn op zoek naar een ervaren en betrokken leidinggevende- zorg en dienstverlening.

Het gaat om een veelzijdige en uitdagende functie als leidinggevende in de ouderenzorg. Een waardevolle baan waarin volop aandacht is voor ontwikkeling. Ben jij hier naar op zoek en wil jij je inzetten voor onze bewoners en medewerkers? Kom dan ons team bij Nijenstede in Steenwijk versterken!

Waar kom je precies te werken?

Op een schitterende plek in het hart van Steenwijk vormen 138 appartementen samen Woonzorgcentrum Nijenstede. De aangename appartementen bevinden zich in een gastvrije omgeving en bieden veiligheid en comfort. Onze zorg en dienstverlening richten zich op geluk, veiligheid en zelfstandigheid. Daarbij gaan we uit van de eigenheid van ieder mens met vrijheid van levensbeschouwing en wederzijds respect. Wonen in Nijenstede gaat altijd samen met een zorg- en/of hulpvraag waarbij betekenisvol leven centraal staat.

Wat ga je precies doen?

Eigen regie, zowel door cliënt als medewerker ervaren, staat centraal in onze organisatie. Daarvoor is regelruimte en eigenaarschap nodig bij alle medewerkers en dienen verantwoordelijkheden zo laag mogelijk te liggen. Als leidinggevende en coach heb je een faciliterende en ondersteunende rol die aansluit bij de ontwikkelingsvraag van de organisatie, teams en individuele medewerkers. Je inspireert, motiveert en waardeert mensen welke onderdeel uitmaken van jouw teams. Je stimuleert daarbij innovatie en ontwikkeling. Binnen de kaders van het jaarplan wordt de bedrijfsvoering zelfstandig uitgevoerd, waarbij de prioriteitstelling en werkwijze naar eigen inzicht plaatsvinden. Je houdt je bezig met het bevorderen van een prettige en professionele werkomgeving en werkt nauw samen met de manager, jouw mede-leidinggevende op de locatie en uiteraard met jouw team. 

Wat vragen wij van je?

• Je hebt hbo werk- en denkniveau;
• Je hebt ervaring in een leidinggevende/coachende functie en beschikt over de juiste mix van visie, empathie, organisatiesensitiviteit en urgentiebesef;
• Je handelt proactief op feitelijke en verwachte trends en ontwikkelingen;
• Je kunt sturen, instrueren en controleren, maar zeker ook begeleiden, ondersteunen en inspireren als coach en leidinggevende;
• Je bent een netwerker, verbinder en van nature gericht op samenwerken;
• Je bent doortastend, nieuwsgierig, initiatiefrijk, energiek, hebt zelfreflectie en bent kritisch;
• Je bent communicatief sterk;
• Je bent minimaal 28 uur per week beschikbaar, maar overleg over meer uren is zeker mogelijk.

Wat bieden wij je?

Een zinvolle en leuke baan waarin je al je ambities kunt waarmaken en je ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. 

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van leidinggevende- zorg en dienstverlening is ingedeeld in functiewaarderingsgroep 55 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Zorggroep Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Meer weten?

Voor aanvullende informatie over de functie en de sollicitatieprocedure neem je contact op met Alice van Aalderen, regiomanager, bereikbaar op 06 - 83 89 30 70.

Tijd voor een kennismaking?

Stuur dan je sollicitatie voorzien van motivatie en cv vóór 09-12-2022. Dit kan via werkenbij.noorderboog.nl. Vergeet niet het privacyreglement te accepteren.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ook het natrekken van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

De sollicitatiegesprekken staan gepland voor week 51.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457337
Organisatie Noorderboog
Locatie Nijenstede
Postcode 8331GZ
Stad Steenwijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Alice van Aalderen | Regiomanager | 06 - 83 89 30 70
Functie(s) Teamhoofd
Publicatiedatum 17-11-2022
Ingangsdatum op korte termijn
Reageer voor 09-12-2022
Nummer 115585
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Noorderboog biedt professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor alle ouderen en iedereen met ouderenproblematiek. Wij dragen bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft.

Noorderboog is de totaalaanbieder van ouderenzorg in de regio. Bij Noorderboog werken ruim 1800 medewerkers en ongeveer 1100 vrijwilligers. Het werkgebied van Noorderboog ligt binnen Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, met als kerngemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst.

Meer over Noorderboog