Leidinggevende Zorg regio Almelo
TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Functieomschrijving

Zie jij het voor je? Coachen en inspireren Als leidinggevende bij TMZ zorg jij ervoor dat teams gecoacht worden op hun eigenaarschap, aanspreekcultuur, samenwerking, visievorming en ontwikkeling. Jij stimuleert de eigen verantwoordelijkheid van je medewerkers en je geeft teams de ruimte om samen goede afspraken te maken. Binnen TMZ werken wij in Teams voor Persoonlijke Zorg (TvPZ) waarbij er samenwerking is tussen de bewoners/cliënten, familie/naasten, vrijwilligers en de medewerkers. De leidinggevende ondersteunt en begeleidt het TvPZ. Jij weet jouw teamleden te inspireren en te motiveren om projecten te laten slagen en samen te werken aan goede en persoonlijke zorg.

Verantwoordelijkheid Jij voelt je verantwoordelijk voor de continuïteit van de zorg. Je bent ondernemend en hebt bedrijfsmatig inzicht. Niet alleen het bewaken van processen, maar ook het selecteren en aannemen van nieuwe collega’s behoort tot jouw taken. Je verliest daarbij nooit de visie van TMZ uit het oog. De resultaatgebieden waarvoor je als leidinggevende verantwoordelijk bent zijn: goede kwaliteit van zorg, tevreden cliënten en familie/netwerk, tevreden medewerkers en vrijwilligers en een financieel gezonde organisatie.

Samenwerking Als leidinggevende weet jij dat samenwerken op elk vlak belangrijk is. Jij zoekt de juiste samenwerkingspartners binnen TMZ, maar je weet ook de relatie met externe partijen (o.a. gemeenten) uit te bouwen en te onderhouden.

Nu jij!

Leidinggevenden voegen de daad bij het woord. Daarom wacht jij vast niet lang met reageren.Heb jij nog vragen? Bel: 0900-2 453 453 en vraag naar Martine Dijkstra (Regiomanager);

  • Weet jij al zeker dat jij TMZ wilt komen versterken? Solliciteer direct op deze vacature via onderstaande button vóór 28 februari 2020. Wij reageren zo snel mogelijk.
  • Gesprekken vinden in overleg plaats in de maand maart.

Functie eisen

Jij hebt nodig:

• HBO werk- en denkniveau;
• Aangevuld met een relevante managementopleiding;
• Ervaring in een leidinggevende functie en met projectmatig werken;
• Leidinggevende capaciteiten;
• Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
• Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten.

Inschaling

Wat bieden wij?

  • Salaris FWG 60 (max. € 4583,96 bij een fulltime dienstverband);
  • Goede pensioenregeling (PFZW);
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
  • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
  • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Bijzonderheden

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 020.006
Organisatie TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)
Locatie Het Meulenbelt, Almelo
Postcode 7602 PV
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Martine Dijkstra
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 11-02-2020
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 28-02-2020
Nummer 51301

TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2100 medewerkers en 1500 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcentra en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk.

Meer over TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)