LEUKE VAKANTIEBAAN BIJ SAXENBURGH
Saxenburgh

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Samen met onze netwerkpartners zoals huisartsen en welzijnsinstellingen werkt Saxenburgh aan een Vitaal Vechtdal en een Gezond Coevorden. De kern daarvan is het bevorderen van een gezonde levensstijl, preventie van ziekte en het leveren van zorg waarin een waardig leven van de cliënt en patiënt de belangrijkste drijfveer is. Saxenburgh kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. Het Saxenburgh Medisch Centrum is een gloednieuw ziekenhuis dat in september 2020 in gebruik is genomen. In de ouderenzorg is voor de komende jaren ook nieuw- en herbouw op verschillende locaties gepland. 

Wil jij graag iets goeds doen in deze tijd, waar jij echt iets voor onze ouderen kunt betekenen en tegelijkertijd lekker verdienen? Wij hebben een mooie vakantiebaan voor jou in de functie van

ZORGASSISTENT
de uren zijn op basis van jouw beschikbaarheid in de maanden juni, juli en augustus

Wie ben jij?
Jij bent in opleiding voor verzorgende IG of verpleegkundige of net klaar als helpende zorg en welzijn.

Wat ga jij doen?
Na een inwerkperiode werk jij zelfstandig binnen een van onze woon-/zorglocaties binnen de Ouderenzorg van de Saxenburgh in de regio Hardenberg, Ommen, Gramsbergen en Coevorden. Super leuk leerzaam toch?

Jouw werkdag start gezamenlijk met jouw collega's. Samen beslis je wie welke bewoner gaat helpen. Na de zorg drink je een kopje koffie of thee met de collega's. In de middag maak je een wandeling met mevrouw of doe je een spelletje met meneer.

Natuurlijk heb je collega's om op terug te vallen, maar zij rekenen ook op jou. Door jouw inzet in de zorg weet jij van elke dag een zonnige dag te maken voor onze bewoners. 

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een leuke en afwisselende vakantiebaan, waarbij geen dag hetzelfde is.

Je verdient
minimaal € 11,60 per uur en daarboven op krijg je nog vakantiegeld-toeslag en onregelmatigheidstoeslag.

Ben je geïnteresseerd?
Ben jij die enthousiaste vakantiekracht? Klik dan gelijk op de knop hieronder en stuur je cv met je korte motivatie in.

Wil je eerst meer informatie of heb je vragen? Mail dan naar vakantiekracht@sxb.nl of bel dan met Alita Bakker (0523) 27 66 91.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) 
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren.

Let op!
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.21.038
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, diverse locaties
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
Informatie verkrijgen bij Alita Bakker via vakantiekracht@sxb.nl of (0523) 27 66 91.
Functie(s) Vakantiewerk Helpende niveau 2
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 30-04-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 29-05-2021
Nummer 67871
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh