Livio zoekt ondersteuners in de zorg op niveau 2
Livio

Functieomschrijving

Livio is op zoek naar zorgprofessionals (kwalificatieniveau 2) om de zorg en ondersteuning door te laten gaan tijdens het coronavirus. We hebben jouw hulp nog nooit zo hard nodig gehad als nu.

Wie zijn wij?


Livio is één van de grotere zorgaanbieders in Enschede, Haaksbergen en Berkelland. We zijn een zorgverlener die passende oplossingen biedt om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Wij geloven in persoonsgerichte zorg, waarbij de cliënt en zijn regie altijd het uitgangspunt zijn. Met bijna 2500 medewerkers en meer dan 800 vrijwilligers bieden wij al meer dan 50 jaar diens​ten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid.

Per direct zijn we op zoek naar mensen die gekwalificeerd zijn om te werken in de ouderenzorg en het diploma Zorg & Welzijn of Helpende op niveau 2 behaald hebben. Het aantal contracturen en de duur van het contract is in overleg en het salaris is conform de CAO VVT FWG 25. 

Waar kan je ons ondersteunen?

Afhankelijk van jouw voorkeuren, studieachtergrond en ervaring kun je ondersteunen binnen de kleinschalige woonvormen of in de verpleeghuiszorg. Denk hierbij aan ondersteuning binnen het team van zorgprofessionals, waarbij je meewerkt in de basiszorg en de ADL handelingen. Samen met jou kijken we waar jij het beste kan helpen.

 

Functie eisen

Om ons direct van hulp te kunnen zijn is een afgeronde opleiding Zorg en Welzijn of Helpende niveau 2 vereist.

Inschaling

Het aantal contracturen en de duur van het contract is in overleg en het salaris is conform de CAO VVT FWG 25. 

Bijzonderheden

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Livio. Livio draagt zorg voor de kosten.

Type Vacature
Organisatie Livio
Locatie Livio
Postcode 7511AL
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Functie(s) Helpende niveau 2
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 16-11-2020
Reageer voor 30-11-2020
Ingangsdatum 28-10-2020
Nummer 55645
Doorsturen Bekijk PDF

Livio

Samen gaan we zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit. Ondanks ziekte, beperkingen of ongemakken wil Livio mensen helpen leefplezier te ervaren. Wij geloven er namelijk in dat leefplezier het leven zinvoller maakt. Livio biedt diensten en producten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Alleen door een nauwe samenwerking tussen Livio collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers kunnen we de beste invulling geven aan de interesses en behoeften van de cliënt. Met de opgedane kennis over de benodigde zorg en gewenste invulling van het welbevinden, kunnen we ons nog meer richten op het ervaren van leefplezier (door middel van belevingsgerichte of persoonsgerichte zorg). Daarnaast is het voor de familie van de cliënt fijn om te weten hoe ook zij een gerichte bijdrage aan het leefplezier van hun naaste kunnen leveren, maar daarbij kunnen rekenen op heldere, transparante ondersteuning vanuit Livio. De kernwaarden van Livio zijn: • Toewijding • Professionaliteit • Verantwoordelijkheid Livio. We zijn er wanneer nodig.

Meer over Livio