Locatiedirecteur - 32-36 uur - Overkempe, Olst
De Seizoenen

Informatie

Werken in de zorg brengt veel voldoening! Tevreden cliënten vinden wij het aller belangrijkste en daar werken wij hier met z'n allen hard voor. Wil jij hier als locatiedirecteur ook aan bijdragen en ben jij opgewassen tegen de dynamische omgeving van de zorg? Bij de DeSeizoenen bieden wij persoonlijke begeleiding aan cliënten met een verstandelijke beperking en zetten wij de mensen écht centraal! Vanuit onze antroposofische visie bieden wij ruimte en ondersteuning bij ontwikkeling door talenten en mogelijkheden te herkennen en te benutten.

Overkempe

Overkempe in Olst helpt 137 volwassenen met een verstandelijke beperking om zich naar vol vermogen te ontplooien. We zijn een hechte cultuur-, woon- en werkgemeenschap waar iedereen ertoe doet. Bewoners en medewerkers ontwikkelen zich door elkaar te ontmoeten in samen leven, samen wonen en samen werken.

Met oog voor ieders talent en uitdaging bieden we een zinvolle invulling van de dag. Terwijl het ritme van de seizoenen onze werkzaamheden bepaalt.

Waar ga je werken en wat ga je doen?

Je geeft leiding en sturing aan de locatie Overkempe in Olst, waar 260 medewerkers werken. Vanuit persoonlijk leiderschap weet je 'eenheid van visie & beleid' te realiseren. De uitdaging ligt in het verder ontwikkelen en professionaliseren van de locatie in relatie tot de kwaliteit van zorg en wijze van bedrijfsvoering. Het realiseren en behouden van een gezonde financiële exploitatie is daarbij essentieel.

Als MT-lid lever jij vanzelfsprekend een actieve bijdrage aan onze zorgvisie en strategische koers. Hiervoor stel je jaarlijks een ondernemingsplan op en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. Ook onderhoud je contact met collega managers, lokale cliëntenraad en andere partners in de zorg. Je rapporteert aan de bestuurder. Met 'tegenwoordigheid van geest', enthousiasme, oprechte belangstelling en betrokkenheid weet je bruggen te bouwen en besluiten te nemen binnen jouw locatie. Teams worden gestimuleerd zoveel mogelijk zelf regie te voeren en verantwoordelijkheid te nemen in hun eigen werkzaamheden en ontwikkeling. Je geeft leiding aan de betrokken clustermanagers draagt zorg dat zij, samen met de gedragsdeskundigen, een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van teams op locatie.

Wat bieden wij?

Inspirerend werk, gericht op de ontwikkeling van mensen en organisatie. Wij investeren in jouw individuele ontwikkeling en kennisverbreding. Je treft een fijne werksfeer, een rijke cultuur en betrokken collega's in een prachtige werkomgeving. De functie is ingeschaald in FWG 70 (C.A.O.-Gehandicaptenzorg). Verder bieden we je een vaste eindejaarsuitkering en prettige overige arbeidsvoorwaarden.

Wat vragen wij van jou?
  • Een energieke, daadkrachtige persoonlijkheid die doortastend handelt en schakelt op verschillende niveaus;
  • Een mens- en resultaatgerichte stijl van leidinggeven;
  • Affiniteit met onze antroposofische zorgvisie;
  • Ten minste een afgeronde HBO-(management)opleiding en meerdere jaren relevante ervaring als leidinggevende in de zorg;
  • Vermogen om je mensen en locatie tot groei en bloei te brengen.
Meer info? Neem dan contact op met de bestuurder Marco Mieras via 06-20609887.

Enthousiast geworden? Wij kijken uit naar je cv en motivatiebrief, welke wij graag ontvangen via de sollicitatie knop in deze vacature. Op 24 augustus a.s. vinden de eerste kennismakingsgesprekken plaats.

Type Vacature
Organisatie De Seizoenen
Locatie DeSeizoenen, locatie Overkempe in Olst
Postcode 8121CS
Stad Olst
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
Externe url Bekijk
Functie(s) Directeur
Publicatiedatum 11-07-2022
Reageer voor 21-08-2022
Nummer 112436

De Seizoenen

De Seizoenen verleent op verschillende locaties in Nederland intra- en extramurale gehandicaptenzorg. Wij ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit een antroposofische visie. Dat betekent dat we uitgaan van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en rekening houden met zijn of haar beperking. We zijn een woon en werkgemeenschap en de gezamenlijkheid is voelbaar en daar zijn we best trots op. Onze medewerkers zetten de bewoner echt centraal !

Meer over De Seizoenen