Locatiemanager - 36 uur
Horizon

Wat ga je doen

Ben jij een geboren leider die door samenwerking onze gepassioneerde afdelingshoofden tot nog grotere hoogten brengt? Doe jij dat vanuit een natuurlijke verbinding tussen inhoud en bedrijfsvoering? En met een vanzelfsprekende balans tussen intuïtie en ratio? Dan ben jij mogelijk de juiste kandidaat die samen met de duale partner de transitie van JeugdzorgPlus in de regio Gelderland verder vorm gaat geven. Wij zoeken een leidinggevende met een sterke visie en een klantgerichte stijl van leidinggeven. Iemand die consistent en flexibel is. Iemand die vooral niet bang om nieuwe wegen in te slaan en vanuit een vastberadenheid uitdagingen oppakt. Natuurlijk bieden wij jou ook volop professionele en persoonlijke uitdagingen in onze prachtige Gelderse locatie Harreveld.

Wat ga je doen
In deze rol ben je verantwoordelijk voor de hoog specialistische jeugdzorglocatie Harreveld. Je stuurt direct en indirect (via afdelingshoofden) zon 250 medewerkers aan. Binnen Harreveld realiseren we specialistische gesloten jeugdzorg, zoals ZIKOS, én open jeugdzorg voor jongeren met complexe problematiek. Daarnaast vinden er gezinsbehandelingen plaats.

Als locatiemanager participeer jij in het regionale MT Utrecht-Gelderland. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en realiseren van het jaarplan en de bijbehorende begroting. Je stuurt en monitort vanuit heldere financiële en inhoudelijke kaders en zorgt voor acceptatie en naleving ervan. Binnen de teams stimuleer je zelfstandigheid en eigenaarschap. Ook de ontwikkeling van de medewerkers in jouw teams is een belangrijk speerpunt waar je binnen de kaders samenwerkt met de afdeling Leren & Ontwikkelen. Jij anticipeert en intervenieert waar nodig en doet dat tijdig.

Samen met de regiodirecteur onderhoud je contacten met gemeentelijke opdrachtgevers en andere financiers. Je signaleert kansen en draagt bij aan vernieuwing op het gebied van zorgverlening en contracteren. Jij denkt vanuit een netwerkgedachte en draagt bij aan effectieve samenwerking met partnerorganisaties binnen de regio. Die bijdrage lever je ook aan goede samenwerking tussen de verschillende iHUB-bedrijfsonderdelen in de regio. Ook draag je zorg voor een effectieve implementatie van antwoorden op inhoudelijke ontwikkelingen (nieuwe concepten en werkwijzen) binnen de verschillende zorgregios. Je werkt hierin nauw samen met serviceteam van iHUB en jouw duale partner.

Over de organisatie en de locatie Harreveld

iHUB is de alliantie van Horizon, Altra, De Opvoedpoli en De Nieuwe Kans. Vanuit iHUB worden de primaire processen efficiënt en effectief ondersteund via het servicecentrum, zodat onze collega's zich volledig kunnen richten op het geven van jeugdhulp, speciaal onderwijs en ambulante (ggz) begeleiding aan kinderen, jongeren en hun gezinnen.

Locatie Harreveld biedt zorg aan jeugdigen met ernstige gedragsproblemen. Het doel is om hen op weg te helpen naar een waardevolle plek in onze samenleving. Pedagogisch medewerkers, gedragswetenschappers en psychiater werken daartoe samen met de jeugdigen. Maar ook de ouders hebben een belangrijke rol. Opvoeding, onderwijs, training, en therapie zijn de belangrijkste elementen van de behandeling. Met ambulante, open en gesloten jeugdzorg willen wij nog meer kansen bieden voor jeugdigen die er zonder hulp niet uit komen.

In Harreveld (Gelderland) hebben we de gesloten locatie Anker (JeugdzorgPlus), de open locatie Prisma en de Gezinsbehandeling. De locaties Anker en Prisma spelen in op de maatschappelijke ontwikkelingen ten aanzien van open, gesloten en ambulante jeugdzorg en de daarbij behorende dynamiek. Het is onze ambitie om hoog specialistische jeugdzorg te bieden op het allerhoogste niveau in Nederland.

Hoe vertegenwoordig je de organisatie

Voor iHUB/Horizon ben jij het interne gezicht binnen de landelijke organisatie iHUB en tegelijkertijd het externe gezicht voor onze relaties in de regio Gelderland. Je onderhoudt de contacten en verbindt in die contacten ook met de andere regios van iHUB. Je participeert actief in overlegvormen waarin het organisatiebeleid en de algehele bedrijfsvoering aan bod komen. Binnen de relatie met opdrachtgevers, klanten en ketenpartners denk jij locatie-overstijgend en handel je ook daarnaar. Bijvoorbeeld wanneer er aanbestedingen in voorbereiding zijn. Deze geef je vorm in samenwerking met de afdelingen Verkoop & klantrelaties (V&K) en Business control (BC) van iHUB.

Wat vragen wij van jou
 • Academisch werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde academische of HBO+ opleiding. Een bedrijfskundige achtergrond is een pre, net als, ervaring binnen de zorg;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in operationeel- en tactisch management;
 • Je bent ondernemend en weet doelen te bereiken door samen te werken en anderen te motiveren en te inspireren. Je geeft heldere kaders en stimuleert medewerkers om verantwoordelijkheid te nemen;
 • Je denkt in oplossingen en het creëren van mogelijkheden. Je bent aantoonbaar resultaatgericht;
 • Je beschikt over goede organisatorische vaardigheden, kunt uitstekend het overzicht bewaren en schept heldere kaders. Je bent in staat om procesveranderingen door te voeren;
 • Je bent enthousiast, energiek, communicatief sterk, empathisch, integer en stressbestendig;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met specialistische jeugdzorg en een natuurlijk gevoel t.a.v. veiligheid van kinderen, gezinnen en professionals.

Wat bieden wij jou
 • Een uitdagende functie in een dynamische organisatie;
 • Kansen en ontplooiingsmogelijkheden binnen het werkveld jeugdzorg;
 • Ruimte voor ambitieuze, professionele en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een omgeving waarin we veel waarde hechten aan een balans tussen inhoud en bedrijfsvoering;
 • Een salaris volgens, in overeenstemming met CAO Jeugdzorg; inschaling in overleg;
 • Arbeidsvoorwaardenpakket met een keuzesysteem;
 • Overige arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Jeugdzorg.

Solliciteer en contact
Voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij regiodirecteur Bob Wiggers via het telefoonnummer: 0544-394488 (directiesecretariaat). Solliciteren gaat via de button direct solliciteren rechts bovenin op deze pagina. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Interne kandidaten hebben voorrang in deze procedure bij gelijke geschiktheid. Voor iHUB is diversiteit en inclusiviteit binnen de organisatie waardevol. Sollicitanten die een afspiegeling zijn van onze eigen cliënten (culturele, etnische en seksuele diversiteit en/of ervaringsdeskundigheid met de problematiek en hulpverlening) zijn van harte welkom.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Horizon
Locatie Harreveld, locatie van Horizon Jeugdzorg en Onderwijs
Postcode 7135JJ
Stad Harreveld
Werkveld Jeugdhulpverlening
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij ziekte
Externe url Bekijk
Functie(s) Manager overig hoger kader
Publicatiedatum 12-10-2021
Reageer voor 21-11-2021
Nummer 71786

Horizon

Samen bouwen aan de toekomst Echt contact hebben met jongeren, daar begint alles mee in Avenier. Dat is een voorwaarde om jongeren met ernstige gedragsproblemen op weg te helpen naar een waardevolle plek in onze samenleving. Pedagogisch medewerkers, gedragswetenschappers, docenten, trainers en Individueel Trajectbegeleiders werken samen met de jongeren. Maar ook de ouders hebben een belangrijke rol. Opvoeding, onderwijs, training, en therapie zijn de elementen van de behandeling. Met ambulante, open, gesloten en justitiële jeugdzorg willen wij nog meer kansen bieden voor jongeren die er zonder hulp niet uit komen. We hebben locaties in Zutphen, Harreveld en Sassenheim.

Meer over Horizon