Locatiemanager Gehandicaptenzorg (LVB, VB)
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

Voor meerdere locaties in de Noordwest Veluwe zijn we op zoek naar een locatiemanager voor 36 uur per week

  • Ben jij een stevige en coachende leidinggevende en haal je het beste uit anderen naar boven?
  • Geeft het jou een kick om onze cliënten te stimuleren in hun ontwikkeling?
  • Is het bijhouden van de administratie voor jou geen probleem?
  • Begeleid jij de teams op de weg naar zelforganisatie?
  • Heb jij ervaring in het aansturen van teams die werkzaam zijn voor de doelgroep MVG?
  • Vind jij het uitdagend te werken aan het opbouwen van een nieuw samengesteld team?

Dan gaan we graag het gesprek met je aan! We zoeken een energieke en ervaren locatiemanager die de verantwoordelijkheid heeft over de teams op  meerdere locaties op de Noordwest Veluwe.  

De locaties waarvoor je verantwoordelijk bent zijn intensieve zorglocaties. Op de locaties bieden we ook werk- en dagbesteding aan voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en verstandelijke beperking (VB). We hebben een kaarsenmakerij, houtbewerking, textielbewerking, zorgboerderij en tuinonderhoud op de locatie. Activiteiten zijn afgestemd op de interesses en mogelijkheden van de deelnemers.

Functie eisen

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Management in de Zorg. Inmiddels heb je minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring opgedaan binnen de (gehandicapten)zorg. Anderen omschrijven jou als een people manager. Je staat tussen de mensen en toont oprechte interesse in anderen. Goed kunnen luisteren is dan ook essentieel. Door proactief te handelen weet je anderen te verrassen. Je zoekt de verbinding, denkt in kansen en durft te vernieuwen. Je hebt enige kennis en/of scholing van Triple C methode, indien niet het geval is, is het belangrijk dat je Triple C onderschrijft als de werkmethode.

Je ziet de waarde van netwerken in en zoekt graag de samenwerking met anderen op. Dit typeert jou als persoon. Je denkt in kansen en mogelijkheden. Je durft daarbij te vernieuwen, handelt proactief en je durft gebaande wegen te verlaten. Je werkt vanuit de principes van de dienende leider en je maakt werk van de samenwerking. Je bent een echte verbinder en in staat om te confronteren. Je kunt aantoonbare resultaten laten zien op het gebied van samenwerken en netwerken, initiëren en aansturen van projecten/ dienstverlening en van jouw impact als leider. Met  jouw positieve energie haal je het beste uit cliënten, verwanten en medewerkers. Je weet een goede balans te vinden tussen zorg en zakelijkheid. Je hebt lef, gaat confrontaties niet uit de weg en bent ondernemend.

Inschaling

  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten.
  • Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 60.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.

Echt iets voor jou?

Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór dinsdag 2 juni via de sollicitatieknop op deze pagina of mail naar info@werkenvoorphiladelphia.nl onder vermelding van vacaturenummer 2244. Heb je vragen? Bel Daniëlle Meijer, directeur cluster IZ MVG, via het secretariaat intensieve zorg 033 760 2000 of mail naar danielle.meijer@philadelphia.nl.

Goed om te weten: gesprekken vinden plaats in de week van 15 juni.

Type Vacature
Intern nummer 2244
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Essenkamp, Uddel
Postcode 3888 LL
Stad Uddel
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Manager zorggebonden midden kader
Overig
Publicatiedatum 20-05-2020
Reageer voor 02-06-2020
Nummer 52409

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg