Locatiemanager Huisartsenzorg Zwolle
Medrie

Functieomschrijving

Medrie-ers zijn betrokken en bevlogen, hebben een groot verandervermogen en ondersteunen graag de regionale huisartsenzorg. Herken jij je daarin? En ben je een echte bruggenbouwer die het team mee kan nemen naar de toekomst? Dan zijn we op zoek naar jou!

Locatiemanager Huisartsenpost Zwolle

36 – 38 uur per week

Als locatiemanager vertaal je de toekomstvisie huisartsenzorg vanuit de Medrie strategie naar de huisartsenpost in Zwolle en creëer je draagvlak voor deze strategie onder de medewerkers en huisartsen in de regio. Je stuurt een multidisciplinair team op de huisartsenpost Zwolle aan en bent zichtbaar, voor het team, voor het regioteam en voor collega locatiemanagers.

Je zoekt en onderhoudt de verbinding in- en extern; met huisartsen, waarnemers, en andere partners in de spoedzorgketen. Je beheert contracten, doet leveranciersbeoordelingen, maakt werkafspraken, legt afspraken vast en borgt dit.

Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van de zorg op de huisartsenpost, je

Ook ben je voorzitter van het kwaliteitsteam huisartsenpost. Je bereidt deze overleggen voor met de kaderarts spoedzorg.

Jij onderhoudt de contacten met de collegamanagers van de andere huisartsenposten in de Medrie regio’s en je voert Medrie brede plannen door op locatie. Je rapporteert aan de regiomanager en koppelt de stand van zaken van lopende projecten terug in het regioteamoverleg.

Wat ga jij doen?

 • Je geeft richting aan het team op de huisartsenpost; je ben direct verantwoordelijk voor +/- 20 doktersassistenten. Ook werk je nauw samen met de verpleegkundig specialisten, visiteteam assistenten, huisartsen en waarnemend huisartsen.
 • Je stelt de begroting op voor de huisartsenpost en bewaakt de kaders waarbinnen de begroting is vastgesteld;
 • Je bent regelmatig aanwezig op de Huisartsenpost, ook tijdens de ANW (Avond, Nacht, Weekend);
 • Je vertaalt de Medrie strategie naar beleid op de huisartsenposten op het gebied van werkprocessen, personeelsbeleid, kwaliteitsbeleid, samenwerkingsbeleid en financiën;
 • Je initieert nieuw beleid en vertaalt dit beleid naar concrete werkafspraken en instructies voor de huisartsenorganisatie in afstemming met de kaderarts Spoedzorg;
 • Je neemt (boven)regionaal deel aan verschillende projecten en bent ook in staat zelf projectmatig te werken en projecten te leiden;
 • Je coördineert activiteiten en creëert randvoorwaarden, waardoor de zorgprofessionals hun werk optimaal kunnen uitvoeren;
 • Je voert overleg met huisartsen over de werkwijze binnen de huisartsenposten onder andere via commissies met vertegenwoordigers van huisartsengroepen;
 • Je onderhoudt en verbetert de contacten met de huisartsen en diverse ketenpartners in samenwerking met het regioteam.

Een dag uit

De huidige locatiemanager a.i. van Zwolle begint haar dag thuis of vanuit haar werkplek in Zwolle. Eerst starten met het doorlezen van haar mailtjes. Hierin staat onder andere de debriefing van haar team; de dienst is afgelopen nacht goed verlopen en er zijn geen bijzonderheden waar ze opvolging aan moet geven. Ook reageert zij op een mailtje van een collega een vraag over een visiteauto. Zij heeft hierover advies nodig. Om 10.00 uur staat er een overleg met haar secretaresse gepland om de lopende zaken te bespreken. Samen bereiden zij de vergadering voor, welke staat gepland met de huisartsen. Tijdens de pauze even wandelen, om daarna de uitkomsten van het medewerkersonderzoek te bespreken met de HR Adviseur binnen Medrie. De komende week staan een aantal vergaderingen gepland met de werkgroep en de huisartsen, deze alvast voorbereiden om zo goed beslagen ten ijs te komen. Daarna staat er een strategische sessie op de agenda over het actieplan ANW, waar invulling aan gegeven moet worden. Aan het einde van de werkdag, om 16.30 uur, naar de Huisartsenpost om samen met het team de dienst op te starten voor de avond en nacht en er staat een nieuwe werkwijze voor de deur; deze wordt verder besproken, de puntjes worden op de i gezet. Daarna naar huis, de werkdag zit erop. Morgen weer een mooie nieuwe dag met allerlei kansen en ontwikkelingen binnen de Huisartsenpost in Zwolle. Zo gaan de jaargesprekken binnenkort beginnen. Zin in!

Functie eisen

Wat heb jij in huis?

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau en je bent bewezen succesvol als leidinggevende in de gezondheidszorg. Ervaring in de eerstelijnszorg is een pre;
 • Je hebt inzicht in de ontwikkelingen binnen huisartsenwereld en de netwerkzorg;
 • Je beschikt over goede sociale eigenschappen en kan daarmee de collega’s stimuleren en motiveren;
 • Netwerken zit in je bloed en je bent in staat als bruggenbouwer op te treden;
 • Je snapt hoe het spel van de politiek werkt en speelt hierop in;
 • Je bent in staat projecten gestructureerd op te zetten en af te ronden;
 • Je bent flexibel, want dit is geen 9-17 maandag-vrijdag baan. Ook in de avond en het weekend word je graag gezien. Tevens draai je met de andere locatiemanagers mee in een rooster voor de bereikbaarheid.

 

Inschaling

Dit bieden wij jou

Medrie biedt jou een afwisselende en zelfstandige baan, waarin je de vrijheid krijgt om je werk naar eigen inzicht en zo zelfstandig mogelijk in te delen.

Wij bieden jou een contract voor onbepaalde tijd.

De functie is ingedeeld in schaal 9 (min € 3.901 max € 4.985 o.b.v. 38 uur) van de Cao Huisartsenzorg, je wordt ingeschaald op basis van jouw kennis en ervaring. Hier komt nog een aantrekkelijke toeslag voor de bereikbaarheidsdiensten bovenop. Ook kun je rekenen op een goede pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, 5 weken vakantie op fulltime basis en een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer / 100% vergoeding OV.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat je vitaal aan het werk kunt door een modern thuiswerkbeleid en daarbij een thuiswerkpakket met onder andere telefoon en laptop, een bijdrage aan activiteiten ter ondersteuning van een gezonde lichamelijke en mentale levensstijl en korting op jouw (zorg)verzekering. Bij Medrie ben je verantwoordelijk voor je eigen loopbaan en krijg je volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

Bijzonderheden

Word jij onze nieuwe collega?

Meer informatie over de organisatie kun je vinden op www.medrie.nl. Wij ontvangen jouw cv en motivatiebrief.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Karin Kerkhof, locatiemanager a.i., telefoon (06) 51291285.

Type Vacature
Organisatie Medrie
Locatie Medrie in Zwolle
Postcode 8025BS
Stad Zwolle
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 36
Uren tot 38
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Informatie verkrijgen bij Karin Kerkhof, Locatiemanager a.i. - telefoonnummer (06) 51291285
Functie(s) Manager overig midden kader
Teamhoofd
Publicatiedatum 24-11-2022
Reageer voor 15-12-2022
Ingangsdatum 24-11-2022
Nummer 115772
Doorsturen Bekijk PDF

Medrie

Maak kennis met Medrie Medrie werkt voor huisartsen! Wij initiëren, stimuleren en ondersteunen samenwerking voor huisartsen in het werkgebied van Medrie. Met elkaar dragen wij bij aan duurzame zorg en gezondheid. Wij signaleren kansen en helpen vernieuwingen te realiseren. Zo ondersteunen en versterken we de (verander) kracht in de regio. We jagen ontwikkelingen aan. En we doen er alles aan om de professionaliteit van de huisarts te laten schitteren. Medrie is de organisatie voor huisartsen in de regio’s Flevoland, Hardenberg en Zwolle die de huisartsenposten in deze regio’s organiseert en faciliteert. Daarnaast ondersteunt Medrie de zorg en chronisch zieke patiënten in de ketens zoals DM2, COPD en VRM, ouderenzorg, GGZ en Leefstijl. Medrie is een organisatie in ontwikkeling. Daadkracht, servicegerichtheid en betrokkenheid staan hoog in ons vaandel. We werken op dit moment aan het optimaliseren van onze processen, verbeteren van de managementinformatie, organiseren van zorg op de juiste plek met de ziekenhuizen, adviseren van dag praktijken over financiële vraagstukken en het implementeren en stimuleren van samenwerking in de wijk, zodat de organisatie en onze huisartsen optimaal gefaciliteerd en ondersteund worden.

Meer over Medrie