Logopedist / Behandelcentrum / 20 - 24 uur
Elver

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag binnen een team van paramedici, gedragskundigen en vaktherapeuten, samen onderdeel van het behandelcentrum. We hebben regelmatig overleg, geven elkaar feedback en staan voor elkaar klaar. Je krijgt de kans om van betekenis te zijn voor onze gevarieerde doelgroep. Daarnaast is binnen het behandelcentrum veel ruimte voor professionele ontwikkeling en persoonlijke groei.

Ben jij benieuwd naar het Behandelcentrum? Via dit filmpje (https://www.youtube.com/watch?v=YnupT1oo8uY) kom je nog meer te weten!

Wat ga je doen?
Als logopedist onderzoek en behandel je cliënten met communicatieproblemen, eet- en drinkproblemen, hoor-, spraak- en of taalproblemen. Het gaat om zowel kinderen, jongeren als volwassenen met een lichte, matige of (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Je adviseert en begeleidt bij het opzetten van communicatiesystemen en de aanschaf en het gebruik van hulpmiddelen. Dit alles in goede samenwerking met de cliënt en hun verwanten, begeleiders en andere behandelaren.

Wat vragen wij van jou?
Je bent communicatief, open, enthousiast en flexibel. Je kunt zelfstandig werken, maar ook in teamverband en interdisciplinair kom je tot je recht. Je betekent graag iets voor de ander en kijkt daarbij naar kansen en mogelijkheden. Verder heb je:
 • Een afgeronde HBO opleiding logopedie;
 • Een registratie in het kwaliteitsregister paramedici;
 • Affiniteit en/of ervaring met het werken in de gehandicaptenzorg is wenselijk;
 • Kennis en ervaring met Ondersteunde Communicatie en/of Sensorische Informatieverwerking is een pré;
 • Ben je in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Wat bieden wij jou?
 • Je gaat aan de slag voor 20-24 uur per week. Uren en werkdagen stemmen wij graag in overleg met jou af.
 • Een afwisselende baan met een grote mate van zelfstandigheid binnen een informele werksfeer. Het betreft in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Je werkt intensief samen met andere behandeldisciplines.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de cao Gehandicaptenzorg (vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33%).
 • Wij bieden verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden denk hierbij bijvoorbeeld aan een fietsplan of een tablet. Daarnaast hebben wij een personeelsvereniging die jaarlijks verschillende activiteiten organiseert.
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Logopedist word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 55 tussen de €2.938,- en €4.304,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de afdeling Logopedie via [email protected] of 0314-696911.

Je hebt tot maandag 11 juli 2022 de tijd om te reageren op deze vacature.
De selectiegesprekken vinden plaats op dinsdagmiddag 19 juli 2022.
 • Meelopen binnen dit team kan onderdeel zijn van jouw sollicitatieprocedure met inachtneming van de huidige RIVM maatregelen.
Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

Meer info
Logopedie Elver [email protected]
0314 69 69 11

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl en Arnhem
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 22-06-2022
Reageer voor 11-07-2022
Nummer 111919

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver