Logopedist | Maartje Behandeling
Zorggroep Sint Maarten

Functieomschrijving

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek! Vanuit ons label Maartje bieden we ambulante zorg en behandeling en bieden we jou:

 • een uitdagende baan in een organisatie vol enthousiaste collega’s
 • de kans om het verschil te maken in het leven van anderen
 • volop mogelijkheden om je talent in te zetten

 

Deel jij het enthousiasme van je collega’s?
Met een enthousiast team proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze bewoners en ambulante cliënten. Vanuit jouw vakgebied speel je hierin een belangrijke rol. Als logopedist krijg je de kans om de vitaliteit, zelfredzaamheid en het welbevinden van onze veelal oudere cliënten te behouden en te verbeteren. Ondanks de aandoeningen en ongemakken die zij ervaren. Dat doe je door hen op een mensgerichte en persoonlijke wijze te onderzoeken, adviseren, behandelen en begeleiden. Daarnaast lever je met jouw kennis en expertise op gebied van logopedie een bijdrage aan de ontwikkeling en verbetering van onze paramedische zorg- en dienstverlening.

Je inzet is voor zowel voor de zorglocaties als in de eerste lijn in Twente. De 16 contracturen kunnen over 2 of 3 werkdagen worden verspreid.


Leuk!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk. Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

 

Hier staan we voor

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger
leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

 • Zijn
  Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend
  We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal
  We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps
  Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Dit heb je in je mars

 • Je beschikt over een diploma logopedie en bent ingeschreven in het (basis)kwaliteitsregister voor paramedici
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep van voornamelijk hulpbehoevende ouderen
 • Je brengt niet alleen je talent maar ook enthousiasme en gezelligheid met je mee
 • Je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dat nodig is
 • Je bent ondernemend en assertief
 • Je bent bereid om te reizen naar verschillende locaties van Zorggroep Sint Maarten in Twente

Dit hebben wij voor jou in petto

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op goede arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Je functie is ingedeeld in FWG 55. Daarnaast kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen zoals aanmelding bij een pensioenfonds en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij je met fiscaal voordeel een fiets, laptop, tablet of cadeaubonnen van Bol.com en CoolBlue kunt aanschaffen. Als we met elkaar in zee gaan krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen. Je arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar en bij wederzijdse tevredenheid bestaat daarna de optie voor omzetting naar onbepaalde tijd.

Solliciteren? 

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet en vul uiterlijk voor dinsdag 1 december a.s. het sollicitatieformulier in. Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de functie-inhoud, het team of de zorggroep? Neem dan contact op met Inge Kalisvaart, logopedist, via 06 – 82 21 77 79. Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze collega’s van het HRM servicecentrum via 06 -12 08 36 97.

De sollicitatiegesprekken zullen op een donderdag in december plaatsvinden

 

Oh, en voordat we het vergeten...

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Type Vacature
Intern nummer MA-39
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Maartje Behandeling
Postcode 7581 BV
Stad Losser
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Inge Kalisvaart, logopedist, via 06 – 82 21 77 79
Functie(s) Logopedist
Publicatiedatum 17-11-2020
Reageer voor 01-12-2020
Ingangsdatum 17-11-2020
Nummer 56021

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten