LOGOPEDIST
Liberein

Lex(71) zoekt leuke logo!

Bij Liberein bestaat het team logopedie uit 5 logopedisten. Het team  maakt onderdeel uit van de paramedische dienst. De logopedisten werken in multidisciplinaire teams die zich inzetten om de kwaliteit van leven en de zelfredzaamheid van de cliënten te bevorderen. Ter vervanging van een collega zijn wij per 1 juni 2021 op zoek naar een Logopedist, voor 16 uur per week.

Wat ga je doen?
Als logopedist behandel je cliënten gericht op het verbeteren van taal-, spraak-, gehoor-, stem-, kauw- en slikstoornissen. Je informeert en adviseert het verplegend personeel en andere behandelaars. Onderdeel van jouw functie is ook het bijwonen van het multidisciplinair overleg, het opstellen van een behandelplan, verslaglegging en het bijhouden van rapportages. Daarnaast onderhoud je ook contacten met familie en externe instanties.

Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van een diploma logopedie en je staat ingeschreven in het kwaliteitsregister;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg en met neurologische stoornissen; 
  • Je bent in staat cliënt(-systeem) gericht te werken; 
  • Je kunt professioneel samenwerken door middel van feedback geven, zelfkritisch vermogen, op de hoogte zijn van ontwikkelingen op het gebied van gezondheidszorg;
  • Je bent in staat zelfstandig als logopedist te werken;
  • Je hebt affiniteit met het werken in de 1e lijn;
  • Je adviseert en stimuleert cliënten en zorgomgeving als onderdeel van de logopedische behandeling.

Wat bieden wij?
Een dienstverband voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar, met daarna de mogelijkheid tot een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT FWG functiegroep 55 (minimaal € 2.621,81, maximaal € 4.161,92).

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig?
Voor meer informatie over deze vacature of Liberein kun je contact opnemen met Judith Zandstra, Logopedist, tel. 053-4826688. 

Nieuwsgierig naar ons verhaal? Klik dan hier

Type Vacature
Intern nummer 2021-43
Organisatie Liberein
Locatie Diverse locaties Liberein
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Judith Zandstra, Logopedist
Functie(s) Logopedist
Publicatiedatum 07-04-2021
Ingangsdatum Per 1 juni 2021
Reageer voor 19-04-2021
Nummer 64152
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein vinden we zorg en welzijn voor onze cliënten heel erg belangrijk. Daarbij kijken we vooral naar wat iemand wél kan, in plaats van naar de beperkingen. Jouw werk is dan ook – direct of indirect - gericht op het helpen van mensen als het gaat om zingeving, kwaliteit van leven, meedoen in de maatschappij en geestelijk welbevinden.

Liberein biedt zorg en welzijn aan zo’n 1300 mensen, voornamelijk ouderen, in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, waaronder thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg.

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Meer over Liberein