Logopedist
Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Informatie

De vakgroep Logopedie zoekt een fijne en enthousiaste collega. Lijkt het jou een interessante uitdaging om ervaring op te doen als Logopedist in de ouderenzorg? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

Wie zoeken wij?
Als logopedist houd je je bezig met het onderzoeken, begeleiden en behandelen van somatische en/of psychogeriatrische cliënten met een complexe zorgvraag. Dit is zowel in onze verpleeghuizen, op onze woonzorglocaties en in de eerste lijn. Je bent specifiek werkzaam in de gemeenten Noordoostpolder en op Urk. Als logopedist laat je de behandeling aansluiten bij de behoefte en vraag van de cliënt. Je geeft advies, informeert en instrueert cliënten, medewerkers, medebehandelaars en familie. Ook neem je actief deel aan de ontwikkeling en invoer van protocollen en werkwijzen van het team en de vakgroep. Daarnaast draag je samen met je collega's bij aan het ontwikkelen van de vakgroep logopedie.

De werkomgeving
De vakgroep logopedie bestaat op dit moment uit drie collega logopedisten. De logopedisten zijn gespecialiseerd in o.a. afasie, Parkinson, dysartrie, slikken en dementie. De vakgroep logopedie is in het gehele werkgebied van ZONL werkzaam, de regio's zijn onderling verdeeld. Er vindt regelmatig overleg plaatst, zowel op mono- als op multidisciplinair niveau. Als logopedist binnen het Advies- en Behandelcentrum van ZONL werk je zelfstandig, maar wel met ondersteuning vanuit de vakgroep en de collega's van het Advies- en Behandelcentrum.

Wat vragen wij?
Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en tijdelijke collega die ons team komt verrijken. Je bent uiteraard een fijne collega en een bevlogen logopedist. Daarbij:
  • heb je een afgeronde opleiding logopedie en een geldige registratie in het kwaliteitsregister voor paramedici. Zit je in de afrondende fase van je opleiding? Dan nodigen wij je ook van harte uit om te solliciteren;
  • ben je flexibel en in staat om vanuit een open oriëntatie helpend te zijn naar anderen. Je bent daarnaast goed in staat om samen te werken met andere disciplines;
  • en heb je stage- en/of werkervaring met diagnostiek en behandeling van cliënten met psychogeriatrische en/of somatische aandoeningen in de ouderenzorg. Onze doelgroep en haar uitdagingen, zijn voor jou dus bekend terrein.
Wat bieden wij?
Wij bieden je een zeer afwisselende en zelfstandige functie, waarin geen dag hetzelfde is. Werken bij ZONL betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.
  • Het salaris ligt tussen € 2.621,81 en € 4.161,92 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 55 cao VVT);
  • Het salaris is exclusief vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Dit betreft een tijdelijk vacature in verband met ziektevervanging, tot in ieder geval het einde van dit jaar. Mocht je andere voorkeuren hebben voor wat betreft de arbeidsvoorwaarden, dan gaan we daarover graag met je in gesprek;
  • Je kunt dit werk ook als ZZP'er bij ons komen doen. Logischerwijs vervallen dan de aangeboden arbeidsvoorwaarden. Wil je ons een tariefvoorstel meesturen met jouw sollicitatie en duidelijk vermelden dat je de werkzaamheden als ZZP'er wil uitvoeren;
  • Naast uitstekende bereikbaarheid van onze kantoren en locaties met het OV, zijn er voor medewerkers voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Wil je op de fiets komen, dan kun je gebruik maken van de fietsregeling.
Wie zijn wij?
Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Wij bieden wonen en zorg, verzorging en verpleging thuis, behandeling en revalidatie, jeugdgezondheidszorg en maatschappelijke werk. Vanuit kleinschalige teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen. Onze visie op Betrokken zorg is daarbij ons kompas. Samen met de cliënt én diens omgeving maken we mogelijk dat die zorg gegeven wordt, die ook echt nodig is. Die van waarde is. Op het moment dat dit nodig is. Dat doen wij niet alleen, maar zo veel mogelijk met de professionele en informele netwerken die er zijn. Samenwerken vanuit onze kernwaarden verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid is waar we voor staan. Altijd en overal, professionals met hart voor mensen!

Wil je meer informatie?
Wil je na het lezen van deze vacature meer informatie? Neem dan contact op met Alinda Koopman - van der Cingel, via 06-37003791 of [email protected].

Wil je gelijk solliciteren?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast en kun je niet wachten om te reageren? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren via de knop 'solliciteren' op deze pagina. Gedurende de looptijd van deze procedure nemen wij geschikte kandidaten in behandeling!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Oude en Nieuwe Land
Locatie Emmeloord (e.o.)
Postcode 8303 CN
Stad Emmeloord
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 01-09-2022
Reageer voor 03-10-2022
Nummer 113648

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van intramurale en extramurale zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Vanuit onze visie op Betrokken zorg werken wij in de wijken en dorpen met kleine zelfverantwoordelijke teams van wijkverpleegkundigen en verzorgenden. Zo organiseren we samen met de cliënten en hun sociale netwerk de verpleging en verzorging thuis. Doel is dat de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en de regie houdt over zijn of haar leven. Kwaliteit van zorg staat voorop! Wij kunnen alle vormen van verpleging en verzorging thuis bieden, overdag en ’s nachts. Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft verschillende vacatures voor verzorgenden IG, zowel op onze woonzorglocaties als in de wijkteams in de gemeenten Steenwijkerland, Urk en Noordoostpolder. Bekijk het onderstaande filmpje van Natascha, zij is verzorgende IG en werkt al jaren met plezier bij de Zorggroep. Ze vertelt over haar ervaringen en haar passie voor het werk. Benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan op www.zorggroep-onl.nl/werken-leren/

Meer over Zorggroep Oude en Nieuwe Land