Logopedist
Frion

Functieomschrijving

De vakgroep logopedie bestaat uit drie collega’s en is onderdeel van de paramedische dienst. De paramedische dienst bestaat uit bewegingsagogen, fysiotherapeuten, diëtisten en psychomotorische therapeuten. Wij werken intensief samen met paramedici, begeleiders van de woonlocaties, orthopedagogen en de AVG-arts voor een zo compleet mogelijke behandeling van onze cliënten.
 
Hoe ziet de rol van Logopedist er uit?
Als logopedist bij Frion diagnosticeer, behandel én adviseer jij de cliënten en het cliëntsysteem op het gebied van eten en drinken, communicatie en het gehoor. Aan de hand van observaties en onderzoek stel jij voor de cliënten een passend behandelplan op. Je laat de behandeling aansluiten op de behoefte en vraag van de cliënt. Ook heeft de vakgroep logopedie specialistische kennis van onder andere SI, Geef me de 5 en de ervaringsordening.

Functie eisen

 • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding in de richting van logopedie en bent KP geregistreerd;
 • Je bent beschikbaar vanaf januari 2022 voor de duur van ongeveer 5 maand (interim ook mogelijk);
 • Jij hebt affiniteit met onze doelgroep en hebt passie voor je vak;
 • Je hebt kennis en ervaring op het gebied van Totale Communicatie, eet- en drinkproblemen en gehoor bij mensen met een verstandelijke beperking;
 • Jij hebt ervaring met multidisciplinaire samenwerkingen;
 • Jij bent in staat om te handelen bij de visie 'Zorg die jou ziet'.

Inschaling

 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 55 ;
 • Een contract voor bepaalde tijd ter vervanging van zwangerschapsverlof of een overeenkomst van opdracht;
 • 8% vakantiegeld én 8,33% eindejaarsuitkering (bij contract);
 • De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Flexibel arbeidsvoorwaardenpakket (met onder andere een fietsplan, fiscale uitruil reiskosten, korting op verzekeringen).
 
Ben jij vanaf januari 2022 beschikbaar voor een nieuwe (tijdelijke) uitdaging of opdracht? Dan ben jij de (interim) logopedist die wij zoeken!
 
Over Frion
Frion biedt ondersteuning aan kinderen, volwassen en ouderen met een lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking in de regio Noordwest Overijssel. Frion wil talent (h)erkennen, bijdragen aan een goed leven, zorgen voor mooi werk, en professionele ontwikkeling ondersteunen. Zowel voor cliënten als medewerkers. Bijna 1.000 cliënten maken op verschillende manieren gebruik van de ondersteuning van Frion. Denk hierbij aan logeren, buitenschoolse opvang, begeleiding in je eigen huis, in de klas, dagbesteding, werken en wonen bij Frion. Achter hen staan rond de 1000 professionals.
 
Heb je vragen over de vacature?
Neem dan contact op met Anouk Boxman via 06 - 20 45 27 90 of via aboxman@frionzorg.nl.
Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Frion, groep Behandelcoördinatie
Postcode 8021 ET
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Logopedist
Publicatiedatum 05-10-2021
Reageer voor 05-11-2021
Nummer 71615
Doorsturen Bekijk PDF

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion