Logopedist
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij een afgeronde HBO Logopedie? 
 • Ben jij bekend met slik-, spraak-, en taalproblematiek t.g.v. neurologische aandoeningen?
 • Voer jij graag zelfstandig je functie uit binnen een vakgroep? 

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Als Logopedist behandel en begeleid je cliënten met onder meer een afasie, dysartrie en/of een dysfagie. Daarnaast kun je worden ingeschakeld voor communicatie- of slikadviezen bij dementerenden. Naast het zelfstandig behandelen geef je ook informatie en advies omtrent logopedie aan andere behandelaars, teammedewerkers en familieleden en onderhoud je relevante interne en externe contacten. Je onderzoekt, behandelt en begeleidt cliënten die verblijven op verschillende locaties. Je bent bereid binnen het gehele werkgebied van Carintreggeland je werkzaamheden te verrichten. Het betreft zowel somatische als psychogeriatrische en revalidatie afdelingen. Tevens kan het zijn dat je wordt ingezet binnen de extramurale logopedie Je gaat deel uitmaken van de vakgroep logopedie Carintreggeland.

Je bent geregistreerd in het basisregister en/of het kwaliteitsregister van de Stichting Kwaliteitsregister Paramedici. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met slik-, spraak-, en taalproblematiek t.g.v. neurologische aandoeningen bij volwassenen en bij voorkeur met somatische, psychogeriatrische en revalidatie cliënten. Net als je collega’s voer jij graag je vak van Logopedist zelfstandig uit. Je bent iemand met een servicegerichte houding, flexibel en je kunt functioneren binnen verschillende multidisciplinaire teams.

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding Logopedie
 • Je bent geregistreerd in het basisregister en/of kwaliteitsregister van de Stichting Kwaliteitsregister Paramedici
 • Je wordt enthousiast over de bijdrage die jij kan leveren, vanuit jouw vak, voor de kwaliteit van leven van een cliënt.
 • Je bent initiatiefrijk en proactief
 • Je houdt ervan om in een team te werken, maar wel zelfstandig je functie uit te oefenen
 • Je hebt een rijbewijs en hebt beschikking over een auto

Je vindt bij ons

 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Samenwerking in professionele zorgteams
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 55 maximaal € 4.426,10 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  

Interesse

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatielink! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland
Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Hartstralaan
Postcode 7555 PJ
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij https://www.werkenbijcarintreggeland.nl/vacaturebeschrijving/logopedist-hengelo
Functie(s) Logopedist
Publicatiedatum 11-11-2022
Reageer voor 15-12-2022
Nummer 115466

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland