Logopedist kinderdagcentra De KlimOp en Toermalijn.
Aveleijn

Ben jij een ervaren logopedist die blij word van complexe vraagstukken  

en  

heb jij affiniteit met kinderen met een (meervoudige) verstandelijke beperking.   

Dan is Aveleijn opzoek naar jou.  

Voor de kinderdagcentra`s de Toermalijn in Hengelo en Klim Op in Enschede is Aveleijn op zoek naar een ervaren logopedist 

voor gemiddeld 20 uur in de week 

De locaties 

Bij de kinderdagcentra De KlimOp en Toermalijn kunnen kinderen van 0 tot en met 18 jaar met een (meervoudige) verstandelijke beperking of een ontwikkelingsachterstand het beste uit zichzelf leren halen. Kinderen kunnen zich bij ons ontwikkelen in een vertrouwde, beschermde omgeving, rekening houdend met individuele mogelijkheden en beperkingen. Zij krijgen individuele begeleiding, behandeling en verzorging en kunnen meedoen met allerlei activiteiten, waarbij het functioneren binnen het groepsverband gestimuleerd wordt. De activiteiten op de kinderdagcentra zijn gericht op cognitieve, sociaal-emotionele, communicatieve en motorische ontwikkeling. We sluiten hierin aan bij de mogelijkheden van het kind. 

 

Functieomschrijving 

Samen met een collega logopedist bied je zorg aan cliënten met stoornissen, beperkingen of handicaps op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor en kauw-en slikfuncties. Hierbij richt je je op de mogelijkheden en het talent van de client en houd je tegelijkertijd oog voor de kwetsbaarheid. Je bied behandeling en of ondersteuning aan de cliënt zelf en je adviseert de verzorgers van de cliënt. In deze functie maak je deel uit van een multidisciplinair team waarin je samen met begeleiders, gedragskundigen en fysiotherapeuten streeft naar integrale individuele zorgverlening.  

Door dit alles draag je bij aan een betekenisvol leven van de cliënt. 

Voor een impressie van de werkzaamheden als logopedist bij Aveleijn zie onderstaande link.

https://www.aveleijn.nl/nieuws/dag-van-de-logopedie

 Functieprofiel 

Je bent in het bezit van een relevant afgerond hbo-diploma en staat ingeschreven bij in het Kwaliteitsregister Paramedici. Je hebt specifieke kennis van, en relevante ervaring met kinderen/cliënten met een verstandelijke beperking en een ontwikkelingsachterstand en EMB. 

Daarnaast heb je inzicht in je eigen handelen en bent in staat te relativeren. 

Verder kun je methodisch werken vanuit een oplossingsgerichte houding, uitstekend communiceren in alle voorkomende situaties en op verschillende niveaus.  

Binnen Aveleijn werken we reflectief. Je kunt reflecteren op je eigen handelen, staat open voor feedback en geeft feedback aan anderen. Als professional houd je je vak bij door deel te nemen aan (interne) scholing en deel je je kennis met anderen. 

Organisatie en salaris 

Aveleijn heeft goed werkgeverschap hoog op de agenda staan. Zo is ontwikkelen een van de kernwaardes en bied Aveleijn verschillende mogelijkheden om aan je eigen ontwikkeling te werken. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-gehandicaptenzorg De functie persoonlijk begeleider is ingedeeld in functiegroep 55 (maximaal € 4.304,- bij een 36-urige werkweek) en de salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring. Daarnaast heb je recht op pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Aveleijn biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland, laptop/tablet. 

Solliciteren 

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende en afwisselende functie? Solliciteer dan zo snel mogelijk met jouw CV en motivatie via ZorgSelect. 

Wil je graag meer informatie over de functie? Hiervoor kun je contact opnemen met Lucia Middelhuis, manager, via [email protected]  

Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn
Postcode 7622 GW
Stad Borne
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 14
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Lucia Middelhuis via [email protected]
Functie(s) Logopedist
Publicatiedatum 06-03-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 25-03-2023
Nummer 118307
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn