Logopedist NAH M/V
Roessingh, centrum voor revalidatie

Functieomschrijving

Binnen de revalidatie volwassenen zoeken wij per direct een

LOGOPEDIST        M/V

Voor 20 uur per week

 

 De functie

Als logopedist bent u werkzaam in een diagnosegericht, multidisciplinair team. De belangrijkste doelgroep van het team is de NAH-patiënt met communicatieve problemen. Uw taken bestaan uit het observeren, onderzoeken, diagnosticeren en behandelen van klinische en poliklinische revalidanten met problemen op het gebied van taal, spraak, stem, eten en drinken op verwijzing van de revalidatiearts. U verstrekt informatie en geeft adviezen aan familie en behandelaars. U levert een bijdrage aan de professionele ontwikkeling van de logopedie zowel binnen het behandelteam als binnen de vakgroep.

Wij vragen

U bent in het bezit van het diploma logopedie. Als logopedist heeft u ervaring in het behandelen en begeleiden van volwassenen met een NAH. Daarnaast is ervaring met het werken in een revalidatiesetting een pre. U hebt duidelijke ideeën over de logopedische behandeling voor de beschreven doelgroep en kunt hierdoor op enthousiaste wijze professionele initiatieven ontplooien. U bent zelfstandig, flexibel en creatief in uw werk.

Wij bieden

De vacature betreft een contract van 20 per week voor de duur van een jaar, mogelijk behoort verlenging tot de mogelijkheden. De functie van logopedist is gewaardeerd volgens FWG 3.0 in FWG 55. De overige arbeidsvoorwaarden worden geregeld overeenkomstig de CAO Ziekenhuizen.

Bijzonderheden

Tevens willen wij u erop wijzen dat er ook nog een vacature voor logopedist voor de kinderrevalidatie vacant staat voor 14 uur per week.

De gesprekken vinden plaats op dinsdagmiddag 29 juni as.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld.

Type Vacature
Organisatie Roessingh, centrum voor revalidatie
Locatie Roessingh, Centrum voor Revalidatie in Enschede
Postcode 7522AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Mandy van Ingen, logopedist, telefoonnummer 053-4875458 of met Joyce Blankestijn, logopedist/linguïst, telefoonnummer: 053-4875514.
Functie(s) Logopedist
Publicatiedatum 11-06-2021
Reageer voor 25-06-2021
Nummer 68955
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh, centrum voor revalidatie

Mensen kunnen door verschillende oorzaken gehandicapt raken. Ongevallen, ziekten of aangeboren afwijkingen kunnen het leven ingrijpend veranderen. In Roessingh, centrum voor revalidatie, worden volwassenen en kinderen met lichamelijke beperkingen behandeld en begeleid om daarna weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de samenleving, niet alleen in fysiek maar ook in sociaal opzicht.

Meer over Roessingh, centrum voor revalidatie