Logopedist
Roessingh, centrum voor revalidatie

Functieomschrijving

Binnen de revalidatie volwassenen zoeken wij per direct een

LOGOPEDIST 
Voor 24 uur per week

De functie
Als logopedist bent u werkzaam in een diagnosegericht, multidisciplinair team. De belangrijkste doelgroep van het team is de NAH-patiënt met communicatieve problemen. Uw taken bestaan uit het observeren, onderzoeken, diagnosticeren en behandelen van klinische en poliklinische patiënten met problemen op het gebied van taal, spraak, stem, eten en drinken op verwijzing van de revalidatiearts. U verstrekt informatie en geeft adviezen aan familie en behandelaars. U levert een bijdrage aan de professionele ontwikkeling van de logopedie zowel binnen het behandelteam als binnen de vakgroep.

Wij vragen

U bent in het bezit van het diploma logopedie. Als logopedist heeft u ervaring in het behandelen en begeleiden van volwassenen met een NAH. Daarnaast is ervaring met het werken in een revalidatiesetting een pre. U hebt duidelijke ideeën over de logopedische behandeling voor de beschreven doelgroep en kunt hierdoor op enthousiaste wijze professionele initiatieven ontplooien. U bent zelfstandig, flexibel en creatief in uw werk.

Wij bieden

De vacature betreft een contract van 24 per week voor de duur van een jaar met uitzicht op een mogelijke verlenging.
De functie van logopedist is gewaardeerd volgens FWG 3.0 in FWG 55.
De overige arbeidsvoorwaarden worden geregeld overeenkomstig de CAO Ziekenhuizen.

Bijzonderheden

Uw schriftelijke sollicitatie kunt u tot en met 31 januari a.s. richten aan de afdeling Personeel en Organisatie t.a.v. mevrouw Kim Braamhaar via www.zorgselect.nl, vacaturenummer 107050.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld.

Type Vacature
Organisatie Roessingh, centrum voor revalidatie
Locatie Roessingh, Centrum voor Revalidatie in Enschede
Postcode 7522AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Mandy van Ingen, logopedist, telefoonnummer 053-4875458 of Selma Giling, logopedist, telefoonnummer: 053-4875457
Functie(s) Logopedist
Publicatiedatum 10-01-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-02-2022
Nummer 107050
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh, centrum voor revalidatie

Mensen kunnen door verschillende oorzaken gehandicapt raken. Ongevallen, ziekten of aangeboren afwijkingen kunnen het leven ingrijpend veranderen. In Roessingh, centrum voor revalidatie, worden volwassenen en kinderen met lichamelijke beperkingen behandeld en begeleid om daarna weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de samenleving, niet alleen in fysiek maar ook in sociaal opzicht.

Meer over Roessingh, centrum voor revalidatie