Logopedist
Sensire

Ben jij een enthousiaste, positief ingestelde en vooral professionele logopedist? Blijf jij zoeken naar nieuwe mogelijkheden voor de cliënt? Weet je van aanpakken en kun je goed samenwerken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen


De vakgroep logopedie bestaat uit vier logopedisten en maakt onderdeel uit van het expertisecentrum van Sensire. Onze standplaats bevindt zich in verpleeghuis Den Ooiman in Doetinchem. Daarnaast zijn wij werkzaam op alle locaties van “Wonen met Zorg” van Sensire in de regio en bieden wij gespecialiseerde eerstelijns logopedie in gehele verzorgingsgebied van Sensire.

Als logopedist ben je, binnen de gegeven richtlijnen en bevoegdheden, verantwoordelijk voor de kwaliteit van de logopedische zorgverlening. De kern van de functie bestaat uit het verrichten van logopedisch onderzoek/diagnostisering, behandeling en begeleiding van volwassen cliënten met (complexe) neurologische aandoeningen. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor een goede multidisciplinaire samenwerking en voor het optimaal functioneren van de vakgroep.
 

Dit verwachten wij van jou

  • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding logopedie;
  • Je voldoet aan de eisen van het kwaliteitsregister logopedie;
  • Je hebt affiniteit en ervaring met ouderen c.q. verpleeghuiszorg en je bent op de hoogte van ontwikkeling binnen het vakgebied door relevante bij- en nascholingen, met name gericht op logopedie en neurologie;
  • Je bent inzetbaar zowel binnen PG als somatiek;
  • Je hebt affiniteit met PG en jong dementerenden;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en je kunt goed prioriteiten stellen. Je beschikt over doorzettings- en improvisatievermogen en je hebt een flexibele instelling;
  • Je bezit uitstekende sociale vaardigheden waarbij hogen eisen gesteld worden aan het regelmatig, gedurende langere tijd stimuleren van patiënten tot optimale prestaties, zoals motiveren, invoelend vermogen en corrigeren;
  • Je beschikt over een rijbewijs en auto en bent bereid deze te gebruiken voor dienstreizen.
 

Zo zorgen wij voor jouw geluk


Deze functie valt in de schaal FWG 50 (€ 2.468,58 tot € 3.582,26 obv 36 uur, exclusief 8% vakantiegeld en 7,4% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris.

We bieden een tijdelijk contract van tussen de 16 en eventueel maximaal 36 uur per week. Per eind juni tot medio november zijn we namelijk op zoek naar een collega ter vervanging van zwangerschapsverlof voor 24 uur per week. Daarnaast hebben we ook ruimte voor een waarnemer voor de zomerperiode (week 30 t/m 38) voor tussen de 16-24 uur per week. In overleg is een en ander ook te combineren. 
 
Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Maurien Eggink, Logopedist. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-13612518.
 
 

-

-

-
Type Vacature
Intern nummer 1072
Organisatie Sensire
Locatie verpleeghuis, locatie Den Ooiman in Doetinchem
Postcode 7009 AM
Stad Doetinchem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Maurien Eggink, m.eggink@sensire.nl, 0651524219
Functie(s) Logopedist
Publicatiedatum 18-03-2019
Reageer voor 31-05-2019
Ingangsdatum 24-06-2019
Nummer 44457

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire