Maatschappelijk Werkende
Zorgspectrum Het Zand

Functieomschrijving

Samen met je collega Maatschappelijk Werkende ben je onderdeel van het Kennis- en Behandelcentrum. Het Psychosociale team bestaat uit (GZ)-Psychologen, Muziektherapeuten, Maatschappelijk werkenden en Geestelijk Verzorgers. Wij staan voor kwaliteit van leven voor de cliënt.

Binnen de afdeling wordt multidisciplinair samengewerkt. Dit betekent dat je goed kunt samenwerken en kunt uitleggen waar je vak voor staat.

Functie eisen

Als Maatschappelijk Werkende begeleid en behandel je cliënten bij complexe hulpvragen en hun mantelzorgers die samenhangen met verblijf, opnames, doorplaatsing en ontslag. In die hoedanigheid ben je aanspreekpunt voor individuele problemen en vragen op maatschappelijk en psychosociaal gebied. Je werkt met verschillende doelgroepen waaronder psychogeriatrie, NAH, revalidatie en gerontopsychiatrie. Hierbij werk je nauw samen met zorgteams en behandelaren en lever je een bijdrage aan de zorgleefplannen van de cliënt op de psychsociale dimensie. Tevens ben je bekend met de ontwikkelingen binnen de sector en heb je kennis van de sociale kaart. Daarnaast wordt je gevraagd om mee te denken in werkgroepen en lever je een bijdrage aan beleid gerelateerd aan maatschappelijk werk.

Wij zoeken een collega die:

  • Beschikt over een HBO opleiding Social Work.
  • Affiniteit en bij voorkeur ervaring heeft met revalidatiezorg en verpleeghuiszorg.
  • Kennis heeft van de ouder wordende mens, Niet Aangeboren Hersenletsel en psychogeriatrische ziektebeelden.
  • Zelfstandig kan werken en over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt. In bezit is van een rijbewijs en een eigen auto aangezien je zult werken op de verschillende locaties van Zorgspectrum Het Zand.
  • Kennis en ervaring heeft op gebied van systeemgericht werken en groepswerk.
  • Je bent te omschrijven als een persoon met een stimulerende persoonlijkheid met overtuigingskracht en het nodige relativeringsvermogen. Je vindt het leuk om out of the box te denken, bent stressbestendig, flexibel en hebt humor.

Inschaling

Je komt te werken in een enthousiast team, waarin met passie wordt gewerkt. Daarnaast bieden wij jou:

  • Een veelzijdige uitdagende positie in een groeiende organisatie.
  • Een contract voor bepaalde tijd van een jaar. Uitzicht op verlenging naar contract voor onbepaalde tijd.
  • Een dienstverband van 12-20 uur per week, met een voorkeur voor 20 uur.
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT. Salariëring vindt plaats in FWG functiegroep 55 (maximaal € 4.021,18 per maand op fulltime basis).

Bijzonderheden

De gesprekken zullen plaats vinden op vrijdag 6 maart 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 20-09
Organisatie Zorgspectrum Het Zand
Locatie Zorgspectrum Het Zand, diverse locaties rond Zwolle
Postcode 8014BE
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Wilma van Vemde via w.vanvemde@hetzand.nl (maatschappelijk werkende) Bellen kan op de ochtend van 5, 14, 19, 20, en 28 februari tussen 09.00-10.00 uur op telefoonnummer 038-468 76 85 of Antoinette Krot (maatschappelijk werkende) van 24-28 februari.
Functie(s) Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Publicatiedatum 06-02-2020
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 28-02-2020
Nummer 51220
Doorsturen Bekijk PDF

Zorgspectrum Het Zand

Zorgspectrum Het Zand is een stichting die bestaat uit de verzorgingshuizen De Berghorst te Staphorst, De Hulstkampen te Nieuwleusen, Het Weijtendaal te Wijhe, Het Wooldhuis te Heino en verpleeg- en reactiveringscentrum Zandhove te Zwolle. Aan ruim 750 cliënten wordt zorg geboden door ongeveer 1200 medewerkers. Onze medewerkers dragen zoveel mogelijk zelf verantwoordelijkheid voor het werk. Als werkgever zijn wij bereid te investeren in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van elke medewerker. Centraal in onze organisatie staan de kernwaarden aandacht, respect en betrouwbaar.

Meer over Zorgspectrum Het Zand