Maatschappelijk werker (cliëntbegeleider)
Zorggroep Sint Maarten

Functieomschrijving

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek!

Wij bieden we je:

 • een uitdagende baan in een team vol enthousiaste collega’s
 • de kans om het verschil te maken in het leven van anderen
 • volop mogelijkheden om je talent in te zetten

Deel jij het enthousiasme van je collega's? 

Met een enthousiaste club doorzetters proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze bewoners en cliënten van onze woonzorgcentra en ambulante cliënten. Als maatschappelijk werker speel jij een belangrijke rol in de toeleiding naar inhuizing en zorg.

Jouw functie

Vanuit jouw expertise lever je op mensgerichte en persoonlijke wijze een belangrijke bijdrage in de begeleiding van onze (potentiële) cliënten, vóór en bij inhuizing en tijdens verblijf in onze regio’s. Je bent op de hoogte van relevante wet en regelgeving en informeert potentiële cliënten en weet de verwachtingen te managen. Je beheert de wachtlijsten en levert vanuit jouw rol een bijdrage aan een adequate instroom met het oog op de gewenste leefomgeving van de cliënt. Hierin stimuleer je de eigen regie van de client. Je verricht daarbij sociaal onderzoek naar de cliëntsituatie en communiceert hierover in het interdisciplinair team. Je participeert in en vertegenwoordigd de organisatie bij lokale overleggen en bij samenwerking met partners. Je adviseert de managers van jouw regio over ontwikkeling in zorgvragen.

Vanuit jouw rol draag je ook bij aan de verdere ontwikkeling en harmonisatie van het inhuis- en verhuisbeleid binnen de regio en de zorggroep. Vanuit jouw rol ben je binnen de locatie Gaza te Harmelen adviserend en ondersteunend aan onze collega’s die in deze locatie betrokken zijn bij het inhuisbeleid. Fysieke aanwezigheid in Harmelen komt daarmee zelden voor, samenwerken op afstand is een optie afhankelijk van jouw wensen hierin.

Leuk!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk.  Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

 

 

Hier staan we voor:

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

 • Zijn
  Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend
  We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal
  We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps
  Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Dit heb je in je mars

 • Relevant HBO diploma (bijv. Maatschappelijk werk of Social Work) of bereidheid tot scholing;
 • Aantoonbare ervaring, waardoor goede kennis van de sociale kaart in de ouderenzorg;
 • Kennis van procedures rondom indicatiestelling;
 • Sterke sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Mensgericht en doelgericht, zelfstandig en teamwerker;
 • Affiniteit met projectmatig werken;
 • Stressbestendig en integer;
 • Je bent een netwerker;
 • In bezit van rijbewijs en auto.

Dit hebben wij voor jou in petto

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Je functie is ingedeeld in FWG 50 en de standplaats is Gelderland. Daarnaast kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen zoals aanmelding bij een pensioenfonds PFZW, korting op meerdere zorgverzekeringen en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarmee je met fiscaal voordeel een (elektrische) fiets, tablet of laptop en cadeaubonnen kunt aanschaffen. Als we met elkaar in zee gaan krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen.

Solliciteren?

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet solliciteer voor 26 september a.s. via onderstaande button.

Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen:

 • t/m 19 september a.s. bel je met Brenda Kortebein (sr. adviseur HRM) op 06 – 30 48 60 61;
 • of per 20 september a.s. met Wim Sletterink (regiomanager) op 06 – 82 46 69 76.

Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze P&O-collega’s via 06-12 08 36 97.

 

Oh, en voordat we het vergeten...

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Type Vacature
Intern nummer GU-07
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Zorggroep Sint Maarten, Leefwerkgemeenschap Gelderland
Postcode 7241AR
Stad Lochem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Brenda Kortebein (sr. adviseur HRM) op 06 – 30 48 60 61
Functie(s) Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Publicatiedatum 10-09-2021
Reageer voor 26-09-2021
Ingangsdatum 10-09-2021
Nummer 71034

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten