Maatschappelijke zorg / MZ (in opleiding VTH)
Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg

Heb jij een opleiding maatschappelijke zorg gedaan op minimaal niveau 3, maar zou jij dit uit willen breiden met een landelijk certificaat verpleegtechnische handelingen zodat je breed inzetbaar bent in de ouderenzorg? Dan is dit de vacature voor jou!

Wil jij werken in een mensgerichte organisatie waar je gezien, gehoord wordt en ruimte krijgt om je te ontwikkelen? Dan is werken bij Driezorg iets voor jou. Per direct zijn we op zoek naar:

Gediplomeerde maatschappelijke zorg niveau 3 en maatschappelijke zorg niveau 4 medewerkers.

Onze ambitie als gezamenlijke organisaties
Driezorg en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht zijn per 1 januari gefuseerd. Nu tijdelijk DZG genaamd om samen van regio Zwolle dé plek te maken om goed oud te worden. Zodat ieder mens ouder kan worden zoals hij of zij dat wil. Dat vraagt om een beweging waarin niet zorg maar leven centraal staat. Waarin we van regels naar relaties gaan. In die beweging zien we ook de uitdagingen dat het anders moet en kan dan we tot nu toe deden (met minder collega’s, vanuit kracht vanuit de samenleving). Dat vraagt om anders denken en anders doen. Van onze collega’s verwachten we dat zij leiderschap nemen over hun eigen rol binnen die vernieuwing. In een veilige, lerende omgeving opnieuw ontdekken hoe het leven centraal mag blijven staan als je ouder wordt en los komen van alle systemen die we hebben gecreëerd.

Opleidingsplaats verpleegtechnisch handelen
Wil jij een bijdrage leveren aan een waardevolle dag voor onze bewoners en cliënten? Wil jij meer uit jezelf halen? Als maatschappelijk zorg niveau 3/maatschappelijke zorg niveau 4 medewerker bieden wij je de mogelijkheid om een landelijk certificaat verpleegtechnische handelingen te behalen. Met dit landelijke certificaat ben jij bevoegd en bekwaam om onze bewoners naast het welzijn ook te helpen met de juiste verzorging, verpleging en ondersteuning in zijn/haar dagelijks leven op basis van het individuele zorgleefplan. Je draagt samen met collega’s zorg voor zorgverlening die voldoet aan de kwaliteitseisen.

Bijzonderheden

Taken waar je aan kunt denken zijn:
- Ondersteunen ADL;
- Aan- en uitkleden;
- Naar bed gaan en van bed komen;
- Geven van medicatie;
- Ondersteunen bij eten en drinken;
- Ondersteunen bij een waardevolle dag. 

Waarom?
Aan cliënten en  bewoners doen we de belofte dat we altijd aandacht geven, altijd in de buurt zijn, nu en later. Dit kan alleen maar als medewerkers bij DZG goed in hun vel zitten en met energie naar hun werk toe gaan. Jezelf ontwikkelen, uitdagen en nieuwe dingen leren draagt daaraan bij. Zodat je er nu kunt zijn, maar ook later. Daarom investeert Driezorg in jou. In jouw loopbaan.

Wat leer je tijdens de opleiding
Voor het certificaat verpleegtechnische handeling (keuzedeel K0118) werken wij samen met het Deltion. Alle informatie over het keuzedeel vind je hier:

Inschaling
Gedurende de opleiding verpleegtechnisch handelen werk je bij voorkeur 20 uur per week. Na afronding van de opleiding is maatwerk in urenomvang mogelijk in overleg met je leidinggevende. De opleiding VTH bestaat uit 14 cursusdagen en diverse e-learnings en de daarbij behorende huiswerkopdrachten.

Een salaris van minimaal €2.199,49 en maximaal €3.025,81 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Dit is conform FWG 35 van de cao VVT. Hier komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%) bij. Na afronding van de opleiding verandert je functie van in opleiding vth in verzorgende ig. 

Word jij hier blij van? Dan worden wij dat ook! We zien je sollicitatie graag tegemoet! 

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Vera Dijns, recruiter, [email protected], 06-50168027.

Type Vacature
Organisatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg
Locatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg te Zwolle
Postcode 8032HX
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Vera Dijns - 0650168027 of via [email protected]
Functie(s) BBL SPW/MMZ 3
BBL SPW/MMZ 4
Publicatiedatum 09-03-2023
Reageer voor 31-03-2023
Ingangsdatum 09-03-2023
Nummer 118443
Doorsturen Bekijk PDF