Magazijnmedewerker taakaccent apotheekwerkzaamheden
ZGT

Functieomschrijving

Als magazijnmedewerker met taakaccent apotheekwerkzaamheden werk je vanuit de afdeling services en logistiek binnen de afdeling klinische farmacie. Je bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en de distributie van geneesmiddelen en bijbehorende artikelen. Het is zeer belangrijk dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de gestelde regels en kaders waar wij ons aan houden vanuit de wetgeving en onze kwaliteitssystemen. 
De werkzaamheden zijn zeer divers, denk hierbij aan het opnemen van bestellingen, het gereedmaken van verzendingen, het beheren van voorraden, het verwerken van retouren en het administratief verwerken van alles met behulp van de computer. Ook ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en op orde houden van het magazijn en de andere voorraadplekken en het onderhouden van de materialen en hulpmiddelen die je gebruikt voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van transportwerkzaamheden (zowel binnen als buiten het ziekenhuis), het sorteren en verdelen van post en overige binnenkomende goederen voor de rest van de afdeling. Andere werkzaamheden zijn het reinigen van verpakkingen die worden hergebruikt, het verwerken van afvalstromen, zorg dragen voor een goede afstemming met je collega’s, deelnemen aan projecten ter verbetering van de kwaliteit en kan het voorkomen dat je nieuwe collega’s inwerkt of stagiaires begeleidt.

Functie eisen

Je beschikt over een opleiding op vmbo niveau. Je hebt kennis van logistieke processen en ervaring met magazijnbeheer. Je werkt nauwkeurig, precies, net en correct en signaleert het wanneer zaken afwijken en onderneemt hier actie op. Je vindt het prettig om binnen gestelde kaders en regels te werken, daarbij los je voorkomende problemen graag zelf op. Je beschikt over een een rijbewijs B. Je werkt binnen een team en hebt daarnaast ook contact met het verplegend personeel dus communicatieve vaardigheden en klantvriendelijkheid zijn ook zeer belangrijk. Je staat open voor fysieke werkzaamheden omdat je regelmatig producten moet tillen of vervoeren. Je hebt ervaring met het werken met computers en het bijhouden van administratie. 

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 30 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 1841,- (30-0) en maximaal € 2044,- (30-02) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. We kennen ook een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT toeslagen, reiskostenvergoeding, etc.

Bijzonderheden

De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor de duur van 7 maanden, met uitzicht op een vast dienstverband. 

Een vierdaagse werkweek is mogelijk.

Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zicht te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei workshops/trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk, maar ook professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen.

 

Type Vacature
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Mark Lucas, telefoonnr. 06 53 78 56 44
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 22-11-2021
Reageer voor 03-12-2021
Ingangsdatum 13-12-2021
Nummer 73056

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT