Management Assistent
Laboratorium Pathologie Oost Nederland

Functieomschrijving

LabPON is op zoek naar een Management Assistent (28 uur per week) 

Waar kom je te werken?

LabPON staat voor Laboratorium Pathologie Oost-Nederland. Wij zijn gevestigd in Hengelo (Ov) en voeren pathologie onderzoek uit voor ziekenhuizen en huisartsenpraktijken in de regio’s Twente en Achterhoek-Oost. Met 100 medewerkers is LabPON een van de grootste perifere pathologie laboratoria in Nederland en staan we bekend om onze hoge kwaliteit en innovatieve instelling, met als doel de beste zorg voor de patiënt.

Wat ga je doen?

Als managementassistent ben je de rechterhand van de directeur-bestuurder. Je biedt secretariële, administratieve, planning- en algehele ondersteuning aan de directeur-bestuurder. Daarnaast bied je ondersteuning aan het directieteam en managementteam in zijn algemeenheid, aan de vakgroep en het vakgroepbestuur, aan de OR en de Raad van Toezicht zodat zij op een efficiënte en effectieve wijze ondersteund worden bij de uitvoering van dagelijkse werkzaamheden. Je plant alle plenaire overleggen voor het DT, MT en het Stafoverleg, bereidt de agenda voor, je notuleert de overleggen en werkt hiervan de acties en verslagen uit. Verder plan je alle overleggen voor de bijeenkomsten met Raad van Toezicht, bereid je de agenda voor, notuleer je de overleggen en verzorgt de afronding hiervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de postverwerking en archief, verlofregistratie voor directieteamleden, bestellingen en het plannen en organiseren van diverse bijeenkomsten intern en extern. Tot slot bied je secretariële ondersteuning aan de ondernemingsraad, zoals het notuleren van de OR-bijeenkomsten. Kortom een heel gevarieerde baan met verschillende invalshoeken!

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde secretaresseopleiding, aangevuld met een aantal jaren relevante ervaring
  • Je werkt en denkt op HBO niveau
  • Uitstekende kennis van MS office pakket
  • Goede vaardigheid in het notuleren van vergaderingen, het uitwerken van notulen en het opstellen van brieven/mails
  • Je bent zelfstandig, integer, hulpvaardig en klantgericht
  • Je beschikt over tact, flexibele houding, organisatiesensitiviteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je beschikt over organisatorische vaardigheden
  • Kennis van de zorg is een pré
  • Je hebt basiskennis van wet- en regelgeving m.b.t. (zorg)instellingen (bijv. KvK, IGJ)
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden

Wat hebben we jou te bieden?

Een leuke, afwisselende baan met gezellige collega’s. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen en de functie is ingeschaald in FWG 45. De aanstelling is in eerste instantie voor bepaalde tijd, maar met de intentie om bij goed functioneren deze om te zetten naar onbepaalde tijd. We bieden een goed pensioen, een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8,33%. Verder kun je collectieve korting krijgen bij zorgverzekeringen en bieden we een meerkeuzesysteem, zoals een fietsplan, regeling voor aanschaf communicatiemiddelen en de mogelijkheid van (ver)kopen van verlofuren.   

Heb je vragen?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Carla van Beurden, directiesecretaresse, telefoonnummer: 088-537 4500. Uitgebreide informatie over onze organisatie kun je vinden op www.labpon.nl.

 

Ben je enthousiast geworden?

Mail dan je CV en sollicitatie voor 22 augustus 2022 naar [email protected]

De vacature wordt zowel in- als extern geplaatst. Bij vergelijkbare geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

 

Type Vacature
Organisatie Laboratorium Pathologie Oost Nederland
Locatie Laboratorium Pathologie Oost Nederland
Postcode 7555BB
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Ziekenhuizen
Functie(s) Managementassistent
Publicatiedatum 18-07-2022
Reageer voor 22-08-2022
Ingangsdatum 18-07-2022
Nummer 112620
Doorsturen Bekijk PDF

Laboratorium Pathologie Oost Nederland

LabPON staat voor Laboratorium Pathologie Oost Nederland, wij zijn gevestigd in Hengelo(Ov) en voeren pathologisch onderzoek uit voor de ziekenhuizen en huisartsenpraktijken in de regio's Twente en Achterhoek-Oost. Het laboratorium maakt gebruik van state of the art technieken en apparatuur. LabPON is organisatorisch verdeeld in de afdelingen Histologie, Cytologie, Moleculaire pathologie en Medische administratie. Hier werken in totaal circa 17 pathologen en 90 analisten en medisch- administratief medewerkers. LabPON werkt op facilitair gebied samen met het Laboratorium Microbiologie Twente Achterhoek, dat in hetzelfde pand is gevestigd.

Meer over Laboratorium Pathologie Oost Nederland