Management assistent
Zorggroep Achterhoek B.V.

Functieomschrijving

Ben jij die spin in het web die wij zoeken? Lees dan verder over deze veelzijdige functie waarbij jij verantwoordelijk bent voor het ontzorgen van de directie en daarnaast de zaken zo regelt en organiseert binnen de organisatie dat alles op rolletjes loopt. 

Je werkt nauw samen met de Algemeen directeur van Zorggroep Achterhoek. Daarbij is het van groot belang dat je met hem een klik hebt en vaak aan één woord genoeg hebt. Ook kun je vooruit denken en zie je verbanden snel in zodat je al zaken in gang hebt gezet voordat je zelf de opdracht hebt gekregen.  Je fungeert als eerste aanspreekpunt, je beantwoordt vragen, verstrekt informatie en of verwijst door. Je bouwt een intern netwerk op waarmee je snel door de organisatie kan bewegen en weet bij wie je daarvoor terecht kunt. 

Je weet jezelf goed te handhaven in een dynamische omgeving op hoog niveau binnen de organisatie. Uiteraard bent je ook verantwoordelijk voor de secretariele taken ter ondersteuning van de algemeen directeur, maar nog belangrijker is dat je altijd een stap vooruit kunt denken, snel kan schakelen en weet wat er op dat moment nodig is om alles in goede banen te leiden. Ook zal je enkele werkzaamheden verrichten voor de Raad van Commissarissen en zijn digitale middelen voor jou geen onbekend terrein. 

We zoeken iemand die in hoge mate zelfstandig kan werken en stevig in haar schoenen staat. Je voelt goed aan wanneer er snel actie ondernomen moet worden en kan prioriteiten stellen en overzicht bewaren. 

 

Functie eisen

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt een aantal jaren aantoonbare ervaring in een (soort)gelijke functie
  • Ervaring met werkzaamheden tussen de directie en Raad van Commissarissen
  • Je bent een organisatie- en planningstalent
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • In ieder geval beschikbaar op woensdag en vrijdag

 

Inschaling

  • Binnen Zorggroep Achterhoek worden de functies ingeschaald volgens de CAO Sociaal Werk.
  • Afhankelijk van opleiding en ervaring valt deze functie in schaal 5 of 6.
Type Vacature
Organisatie Zorggroep Achterhoek B.V.
Locatie Zorggroep Achterhoek
Postcode 7006RH
Stad Doetinchem
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO CAO Sociaal Werk
Informatie verkrijgen bij Esmee Gosselink
Functie(s) Managementassistent
Secretaresse directie/managementassistent
Publicatiedatum 03-05-2021
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 17-05-2021
Nummer 66043
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Achterhoek B.V.

Wij bewegen mee.

De wereld verandert in een snel tempo en wij bewegen mee. Daardoor halen we iedere dag het beste uit onszelf. We zijn op  dagelijkse basis bezig met het verbeteren van onze zorg voor cliënten met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. 

De zorg die wij bieden is op maat en persoonlijk, deze zorg sluit aan bij de zorgvraag van cliënt. Wij vinden het belangrijk dat de cliënt regie over zijn eigen leven houdt. Deze manier van zorg valt op. Onze zorg reikt daarom verder dan de Achterhoekse grenzen, van de Liemers naar de Veluwezoom tot aan Twente.

Werken bij Zorggroep Achterhoek betekent werken bij een organisatie die nooit stil staat. Onze organisatie heeft een open karakter. Dat merk je door de platte organisatiestructuur. Er is ruimte voor inspraak, innovatie en jouw ambitie. Onze organisatie kenmerkt zich door deskundige medewerkers die zorg anno nu bieden, waarbij we de cliënt centraal stellen.  En nee, innovatie is bij ons geen loze kreet. We bieden eigentijdse zorg door middel van bijvoorbeeld E-health en dagbesteding op locatie.

Ons brede zorgaanbod binnen onze organisatie maken een werkdag divers en uitdagend. Wij vinden vitaliteit, flexibiliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor onze medewerkers. Je vind op onze locaties diverse mogelijkheden voor gezond eten en drinken, opties voor ontspanning en onze in-house gym. Medewerkers belonen ons niet voor niets met een 8,5!

Maak jij ook graag het verschil? Kom dan bij ons werken!

Meer over Zorggroep Achterhoek B.V.