Managementassistent
WGV Zorg en Welzijn

Functieomschrijving

Voor de backoffice van WGV Zorg en Welzijn zijn wij op zoek naar een enthousiaste managementassistente voor minimaal 24 uur per week die het verenigingsbureau en haar projecten kan ondersteunen.

Met twee managementassistentes vorm je een team. De werkzaamheden, taken en verantwoordelijkheden zijn grotendeels gelijk maar elke managementassistente is gekoppeld aan teams binnen WGV Zorg en Welzijn.  Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de in- en externe correspondentie, het plannen van afspraken, vergaderingen en cursussen, het voorbereiden van de diverse overleggen en het up-to-date houden van het relatiebeheersysteem.

Wij werken in een platte organisatie met zo’n 30 collega’s die niet altijd op kantoor aanwezig zijn, zij zijn vaak onderweg en werken vanaf locatie. Bij toerbeurt vervult de managementassistent ook receptietaken, waaronder telefoon- en postafhandeling maar ook facilitaire zaken behoren tot jouw takenpakket. Wij werken binnen het secretariaat als team, vanzelfsprekend stem je met jouw collega’s taken af en ondersteun en vervang je elkaar daar waar nodig is.

Functie eisen

Competenties:
- Integer
- Proactief
- Organisatiesensitief
- Stevig in de, collegiale, schoenen staan.

Belangrijker voor ons is wie JIJ bent!

 

Inschaling

Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, 24-urige werkweek, voor 12 maanden. Inschaling conform cao-ziekenhuizen (FWG 40).

Bijzonderheden

Bij WGV Zorg en Welzijn ligt de focus op regionaal arbeidsmarktbeleid en personeelsvoorziening. Wij houden ons bezig met werving en selectie, in- en doorstroom van medewerkers, re-integratie en out- en implacement, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast worden activiteiten ontwikkeld op het gebied van onderzoek, informatie en communicatie. Ook de aansluiting tussen het initieel onderwijs en de beroepspraktijk behoort tot de aandachtsgebieden.

Type Vacature
Organisatie WGV Zorg en Welzijn
Locatie WGV Zorg en Welzijn in Deventer
Postcode 7418AH
Stad Deventer
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Petra Balster, Officemanager, tel. 088 255 66 50
Functie(s) Administratief medewerker
Managementassistent
Projectmedewerker
Secretaresse
Secretaresse directie/managementassistent
Secretarieel medewerker
Publicatiedatum 29-09-2020
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 21-10-2020
Nummer 55040
Doorsturen Bekijk PDF

WGV Zorg en Welzijn

WGV Zorg en Welzijn is een sector- en regiobrede vereniging van zorg- en welzijnsinstellingen en heeft ongeveer 175 aangesloten organisaties. Bij WGV Zorg en Welzijn ligt de focus op regionaal arbeidsmarktbeleid en personeelsvoorziening. Zij houdt zich bezig met werving en selectie, in- en doorstroom van medewerkers, re-integratie en out- en inplacement, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast worden activiteiten ontwikkeld op het gebied van onderzoek, informatie en communicatie. Ook de aansluiting tussen het initieel onderwijs en de beroepspraktijk behoort tot de aandachtsgebieden. De kernwaarden van de vereniging zijn: verbindend, integer, vakbekwaam en effectief.

Meer over WGV Zorg en Welzijn