Manager Basis GGZ
GGNet

Functieomschrijving

Bas (Basis GGZ) is sinds 2,5 jaar een eigen merk van GGNet en biedt BasisGGZ en POH in 5 regio’s (Zevenaar, Winterswijk, Apeldoorn, Zutphen en Doetinchem) op hoofdlocaties en dichtbij de mensen in gezondheidscentra. We doen dat zowel voor de curatieve als de herstelgerichte vraagstukken. We bieden deze zorg in nauwe samenwerking met de huisartsen, de lokale specialistische GGZ, de patiënten en hun naasten, regionale zorgpartners en het sociale domein

Ben jij dé innovatieve oplossingsgerichte leider die in staat is om het succes van een nieuwe tak van sport  in- en extern te verbreden?

Dit ga je doen
Bij Bas werken de professionals in zelfsturende teams. Je bent als manager verantwoordelijk voor het organiseren van de voorwaarden om binnen alle bestaande kaders tot succes te komen als zelfsturende teams. Je hebt daartoe een beleidsstructuur waarin de verschillende teams en de ondersteunende collega’s van bijvoorbeeld bedrijfsvoering, HR en markt en communicatie vertegenwoordigd zijn.

Je houdt koers vanuit gestelde kaders en laat daarbij de regie waar het thuis hoort, bij de professionals in je teams. Je bent in staat om de gezamenlijk gekozen richting vorm te geven, doordat je heldere lijnen uitzet, vanuit inhoud en bedrijfsvoering. Samen met de coach ondersteun je teams en medewerkers in zelfstandig zaken oppakken, je ondersteunt en faciliteert zonder het over te nemen. Je spreekt mensen aan en stuurt bij waar nodig. Je inspireert en motiveert professionals en teams waarbij je visie en ambitie toont én de lat (voor jezelf en voor de teams) hoog durft te leggen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

• De kwaliteit van zorg & Zorgaanbod voor de cliënten binnen het gehele Bas werkgebied.
• Je zorgt voor een gezonde bedrijfsvoering.
• Onderhoudt je nauwe contacten met en verbindt in en externe samenwerkingspartners.
• Samen met de Bas-professionals en samenwerkingspartners geef je vorm aan de netwerkzorg in ons werkgebied.

Hier ga je werken
Bas is innovatief en steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden om dichtbij te zijn in tijd en plaats. Dat doen we door aan te sluiten bij de lokale plaatsen waar zorg en welzijn samen komt en door gebruik te maken van technologische mogelijkheden (e-health). We richten ons naast het verminderen van klachten vooral ook op het versterken van krachten en vergroten van welbevinden. We gaan daarbij uit van positieve gezondheid (omdat maatschappelijke en sociaal herstel een belangrijk onderdeel is bij mensen met psychische problematiek). De komende jaren is voor Bas en voor GGNet de grote opgave daarmee een transformatie te maken naar netwerkzorg.

Dit is een stevige veranderkundige opdracht die verschillende vlakken raakt (systemen, structuren, mensen en cultuur). Je leidt deze verandering in nauwe samenwerking met de Bas-professionals.

Aansluiten bij de kracht van onze patiënten en werken zonder wachttijden vraagt ook om flexibiliteit en innovatiekracht in behandelvormen, doelgerichtheid, in aantrekkelijkheid als werkplek, ondersteunend aan de vitaliteit van mensen (werken vanuit het gevoel van een eigen praktijk en toch vanuit een grote organisatie). Je maakt deel uit van 1 van de drie zorg MT’s van GGNet samen met de managers van GGNet Jeugd & Jongvolwassenen en GGNet Ouderen (5 managers en 1 directeur).IFrame

Wil je meer weten over Bas?, bekijk de website: www.basisdichtbij.nl
Benieuwd naar hoe wij binnen bas te werk gaan?, bekijk deze video

Dit ben jij

✓Je hebt een relevante hbo- of wo-diploma en een aanvullende managementopleiding
✓ Je hebt meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie, liefst met het begeleiden van teams. Je ziet jouw medewerkers als belangrijkste kapitaal.
✓ Je bent een leider die inspireert en motiveert,  maar vooral ben je er als jouw teams het nodig vinden. 
✓Je bent aantoonbaar succesvol in het initiëren, realiseren en invoeren van een blijvende verandering
✓ Je kent  het GGZ-werkveld
✓Je beschikt vanzelfsprekend over de nodige vak- en mensenkennis, maar bovenal over humor, toont lef en vastberadenheid en maakt op alle niveaus makkelijk contact.

Dit bieden wij jou

We bieden vooral een afwisselende en uitdagende baan, een veelzijdig en ervaren team, en tal van (individuele) ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast kun je rekenen op:

• Een dienstverband van 32-36 uur per week.
• Een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato.
• 21 vakantie dagen (+ 35 uur levensfasebudget uren)
• Een pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
• Een goed salaris (CAO FWG 65, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring Max € 5.439,-).
• Een dienstverband voor een jaar met de intentie aansluitend een vast contract aan te bieden.
• Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld; aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof

Solliciteren

Solliciteren
Spreekt het werken bij Bas je aan? Solliciteer nu! We ontvangen je sollicitatie graag vóór 23 september de gesprekken zullen plaats vinden op 30 september in de middag.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Chantal Koopmans, Directeur Bas, Ouderen en Jeugd & Jongvolwassenen via whatsapp en/of bellen 0623822206  of c.koopmans@ggnet.nl

Vragen over de werving- en selectieprocedure? Neem contact op met onze recruiter, Giovanni Lie-A-Sak via 0651638835 of via g.lieasak@ggnet.nl.

Type Vacature
Intern nummer 202236
Organisatie GGNet
Locatie GGNet Diverse locaties
Postcode 7231PA
Stad Warnsveld
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Manager overig hoger kader
Publicatiedatum 15-09-2020
Ingangsdatum 15-09-2020
Reageer voor 23-09-2020
Nummer 54779

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet