Manager bedrijfsvoering
Beter Thuis Wonen Thuiszorg

Functieomschrijving:

Je beschikt over een groot probleemoplossend vermogen en je bent analytisch sterk. Een “hands-on” mentaliteit is vereist, je kunt goed samenwerken, je bent toegankelijk en je hebt een prettige persoonlijkheid. Onder jouw leiding ontstaat flexibiliteit, klantgerichtheid en verantwoord ondernemerschap. Een gezamenlijk doel die in balans is als het gaat om kwaliteit en financiën. Naast je interesse in de kwaliteit van zorg ben je ondernemend en vind je het leuk om samen met de diverse afdelingen te werken aan een gezonde bedrijfsvoering. Op een resultaatgerichte wijze geef jij sturing aan de teams. Ook ben je aanjager van interne en externe samenwerking, je coacht, begeleidt en inspireert de collega’s en je hebt een belangrijke rol in het optimaliseren van de bedrijfsprocessen binnen de organisatie. Hierbij weet je de verbinding te leggen met je collega, Manager Zorg, om gezamenlijk te werken aan onze doelen.

Manager Bedrijfsvoering

Je bent integraal verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en resultaat verantwoordelijk voor de soliditeit van de organisatie, waarbij gestuurd wordt op continuïteit, efficiency, rendement en risicobeheersing. Je ontvangt leiding van de Bestuurder en geeft direct leiding aan de interne bedrijfsvoering met diverse aandachtsgebieden zoals o.a. Financiële administratie, P&O, ICT en Zorgadministratie. Als lid van het managementteam bepaal je mede de koers, positie en het strategisch beleid van de organisatie en ontwikkelt strategisch beleid voor een of meer aandachtsgebieden van de bedrijfsvoering. Daarnaast draag je zorg voor het ontwikkelen en opstellen van beleidsvoorstellen ten aanzien van het bedrijfseconomisch en administratief beleid en draag je zorg voor de planning & control en de formatieplanning van de diverse afdelingen. Je initieert en stuurt organisatie brede veranderingsprocessen aan en je vertaalt financiële cijfers naar praktische stuurinformatie. Je bent verantwoordelijk voor de bedrijfseconomische kant van de aanbestedingsprocedures en offertetrajecten. Je standplaats is Hoogeveen.

Functie eisen:

Persoonskenmerken en functie eisen:

  • Minimaal HBO bedrijfskunde, waarbij academisch niveau van denken, functioneren en inzicht in financieel management en (strategische) bestuurlijke processen vereist is;
  • Analytisch vermogen om te kunnen verrassen, hoofd- en bijzaken te kunnen onderscheiden en om de discussie op strategisch niveau te kunnen voeren, maar ook de inbreng van anderen op waarde te kunnen schatten;
  • Zich verbonden voelen met, kennis hebben van en inzicht hebben in actuele maatschappelijke ontwikkelingen;
  • Het vermogen hebben om de missie van de organisatie en de continuïteit van de bedrijfsvoering te bewaken;
  • Beschikken over voldoende relevante kennis en ervaring enerzijds en reflectief vermogen anderzijds om te kunnen fungeren als sparringpartner van de Managers en Bestuurders; 
  • Sociale vaardigheden zoals tact, luistervaardigheid, overtuigingskracht, conflicthantering en onderhandelingsvaardigheden zijn vereist.

Wij bieden:

Een collegiale werksfeer in een organisatie die volop in beweging is. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en daarbij veel vrijheid om je eigen goede ideeën in te zetten en uit te voeren. Je komt te werken binnen een energieke en enthousiaste organisatie met hart voor de cliënten en zorg voor elkaar. Je kunt rekenen op veel afwisseling en uitdagingen, veel contact met collega’s en een aantrekkelijk salaris. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband. Het salaris is conform FWG 70 van de CAO VVT. De inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Algemene informatie

Meer informatie over Beter Thuis Wonen en de functie, zoals het uitgebreide profiel, kun je opvragen bij Emy Vos en Marja Pijlstra , bereikbaar via T. 0528-341162. Je kan je interesse voor deze functie kenbaar maken via de website door op onderstaande link te klikken:

https://www.werkenbijbeterthuiswonen.nl/overige-vacature/manager-bedrijfsvoering-hoogeveen

Je kan solliciteren tot 4 oktober 2020. De gesprekken vinden plaats op vrijdagochtend 9 oktober 2020. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Type Vacature
Organisatie Beter Thuis Wonen Thuiszorg
Locatie Hoofdkantoor
Postcode 7908 HB
Stad Hoogeveen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Manager
Publicatiedatum 15-09-2020
Reageer voor 03-10-2020
Ingangsdatum 01-09-2020
Nummer 54780
Doorsturen Bekijk PDF

Beter Thuis Wonen Thuiszorg

Beter Thuis Wonen Thuiszorg is een middelgrote thuiszorgorganisatie die werkt vanuit gezondheidscentra of buurtcentra in het noordoosten van Nederland. Er wordt gewerkt in kleine teams in dorpen en wijken. De regie van de zorg ligt bij de cliënt.

Meer over Beter Thuis Wonen Thuiszorg