Manager bedrijfsvoering
ZGT

Functieomschrijving

Kaakchirurgie Oost Nederland is een samenwerking tussen de regiomaatschap kaakchirurgen Oost Nederland en de ziekenhuizen MST (Enschede) en ZGT (Hengelo/Almelo). Kaakchirurgie Oost Nederland levert hoogwaardige zorg aan patiënten in de regio.

Als manager bedrijfsvoering ben je operationeel verantwoordelijk voor het dagelijks managen van de behandelpoli’s op onze locaties in Enschede, Almelo en Hardenberg. Je bent het directe aanspreekpunt voor alle medewerkers over de dagelijkse gang van zaken (bijvoorbeeld ten aanzien van kwaliteitscontroles, status van apparatuur, bestellingen). Jij coacht en begeleidt medewerkers waar nodig en creëert voorwaarden gericht op het vergroten van de zelfstandigheid, deskundigheid en tevredenheid van medewerkers. Je geeft sturing aan zorginhoudelijke, administratieve en secretariële ondersteunende poliprocessen en je voorziet in de organisatie van de zorgverlening op de korte en lange termijn door het afstemmen en organiseren van de personele- en productiecapaciteit. Je levert in jouw functie een effectieve bijdrage aan het standaardiseren, evalueren en optimaliseren van onze werkprocessen met het doel het zo efficiënt, effectief en klantgericht inrichten van de kaakchirurgische zorg.

Functie eisen

Jij hebt als manager bedrijfsvoering een belangrijke verbindende rol, met oog voor belangen en ambities van alle partijen. Van jou wordt verwacht dat je in staat bent om situationeel te handelen en waar nodig daadkrachtig op te treden. Je geeft op zichtbare en inspirerende wijze leiding waarbij je handelt vanuit een basis van vertrouwen. Je investeert in de ontwikkeling van de medewerkers en de afdelingen. Je adviseert en rapporteert aan de medisch directeur. Met de medisch directeur en de manager Financiën en ICT vorm je het managementteam van Kaakchirurgie Oost-Nederland. 

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding. Je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring in een vergelijkbare setting. Je voelt je thuis in een veeleisende werkomgeving waarbij optimale onderlinge samenwerking en teamgevoel essentieel zijn. Je bent analytisch sterk, kritisch en nieuwsgierig. Je bent enthousiast, daadkrachtig, overtuigend en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je weet als ‘verbinder’ richting te geven aan de ontwikkeling van de afdelingen en de teams, waarbij patiëntveiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. 

Wij vinden het belangrijk dat je uitblinkt in:

  • transparantie en communicatie;
  • resultaatgerichtheid en besluitvaardigheid;
  • het creëren en vasthouden van een teamgevoel;

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 60 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.225,= (60-0) en maximaal € 4.682,= (60-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Gesprekken vinden plaats op 10 december 2020.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Connie Hoekstra, telefoonnummer 06-21137537 of e-mail c.hoekstra@mst.nl.
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 20-11-2020
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-12-2020
Nummer 56085

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT