Manager Behandeling / Nieuw Wehl / 32 - 36 uur
Elver

Wat ga je doen?

Elver is er voor mensen met een verstandelijke beperking, hun ouders, familie en wettelijk vertegenwoordiger. Bij ons telt elk verhaal omdat elke cliënt uniek is en we het belangrijk vinden om daar rekening mee te houden in de ondersteuning.

Onze missie is: 'Er zijn' om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking. 'Er zijn' betekent voor ons dat we er onvoorwaardelijk zijn, alert en aandachtig in relatie met cliënten. Elk verhaal telt en het verhaal van ieder mens is uniek.

Enkele kengetallen over Elver: ruim 700 cliënten maken gebruik van de diensten van Elver. Er werken ongeveer 1350 medewerkers en de omzet is circa 70 miljoen euro. Daarnaast zijn er circa 400 vrijwilligers aan Elver verbonden. Elver heeft meerdere locaties voor wonen en dagbesteding in de Achterhoek, Liemers en Arnhem en omgeving.

Waarom hier werken?
Enkele kengetallen over Elver: ruim 700 cliënten maken gebruik van de diensten van Elver. Er werken ongeveer 1350 medewerkers en de omzet is circa 70 miljoen euro. Daarnaast zijn er circa 400 vrijwilligers aan Elver verbonden. Elver heeft meerdere locaties voor wonen en dagbesteding in de Achterhoek, Liemers en Arnhem en omgeving.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de verschillende onderdelen die ondergebracht zijn bij het Behandelcentrum. Je begeleidt de verschillende teams binnen het behandelcentrum in de ontwikkeling naar zelfstandig werken en je bent je daarbij welbewust dat je constant moet blijven nadenken welke afstand of nabijheid het team nodig heeft voor de eigen ontwikkeling. Je kunt de visie van Elver omarmen en in samenwerking met anderen daar een praktische vertaling aan geven. Het is daarbij voor alle betrokkenen duidelijk wat je eigen visie is. Je doet volop mee aan de vorming van het ontwikkelplan van Elver. Je kent de dagelijkse praktijk goed en werkt samen met de collega's die leiding geven aan de andere bedrijfsonderdelen van Elver. Je vertegenwoordigt in het MT het aandachtsgebied kwaliteit van zorg. Je bent in staat om de dialoog aan te gaan over visie en beleid en je kunt snel schakelen in verband met de veranderingen die zich kunnen voordoen. Je bent goed in staat om intern verbindingen te leggen tussen professionals met verschillende achtergronden. Je communiceert duidelijk. Daarbij heb je aandacht voor de kwaliteiten van medewerkers en de professionalisering daarvan.

Je stimuleert en faciliteert de multidisciplinaire samenwerking rondom cliënten in de overtuiging dat het voor cliënten toegevoegde waarde heeft dat professionals vanuit verschillende achtergronden met elkaar samenwerken.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt een academisch opleidingsniveau en een meerjarige managementervaring (strategisch en tactisch). Als ervaren manager schakel je gemakkelijk op alle niveaus in de organisatie. Bij voorkeur heb je praktijkervaring als behandelaar en heb je affiniteit met de gehandicaptenzorg.

Bedrijfskundige competenties om marktontwikkelingen te volgen en te vertalen naar de kansen die dit voor Elver biedt zijn belangrijk. Ook ben je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom wet- en regelgeving en relevante externe ontwikkelingen in de sector.

Kortom, vanuit de integrale verantwoordelijkheid zorg je voor een goede ondersteuning voor mensen met een beperking conform de visie van Elver en zorg je voor een gezonde interne bedrijfsvoering. Je bent ondernemend en creatief en bent in staat om oplossingen te bedenken die eenvoudig zijn en werkzaam. Je kunt goed samenwerken en bent verbindend, omdat je goed kunt communiceren met mensen vanuit verschillende achtergronden.

Wat bieden wij jou?
  • Je gaat aan de slag voor 32 - 36 uur per week.
  • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de cao Gehandicaptenzorg (vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33%). De functie is ingedeeld in functiegroep 70; minimaal € 4.525,- en maximaal € 6.821,-
  • Wij bieden verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden denk hierbij bijvoorbeeld aan een fietsplan en een Chromebook. Daarnaast hebben wij een personeelsvereniging die jaarlijks verschillende activiteiten organiseert.
  • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met Arnold Roelofs, manager Behandelcentrum. Er is een uitgebreid functieprofiel beschikbaar. Deze kun je opvragen via sollicitatie@elver.nl

Je hebt tot en met maandag 27 september 2021 de tijd om te reageren op deze vacature.
De eerste gesprekken vinden plaats op vrijdag 8 oktober 2021. Op vrijdag 15 oktober 2021 plannen we een tweede gespreksronde in. De kandidaten die overgebleven zijn uit de eerste ronde worden dan uitgenodigd voor drie gesprekken met vertegenwoordigers uit 1). het behandelteam, 2). de medezeggenschapsorganen en 3). het managementteam.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

Meer info
Behandelcentrum
Arnold Roelofs, manager Behandeling aroelofs@elver.nl

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 14-09-2021
Reageer voor 27-09-2021
Nummer 71086

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver