manager behandeling
InteraktContour

Informatie

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Zoek jij een veelzijdige baan waarin je jouw ambitie kwijt kan? Lees dan vooral verder, wie weet word jij onze nieuwe manager!

Hersenz

Hersenz is een samenwerkingsverband van dertien zorgorganisaties. Hersenz biedt behandelingen waardoor mensen met hersenletsel en hun naasten zelfstandiger gaan functioneren en de zorglast voor mantelzorgers afneemt.

Met de behandelingen van Hersenz leren cliënten en hun naasten om te gaan met de ingrijpende verandering in het leven door het hersenletsel. Ze leren de energie goed te verdelen en handig om te gaan met bijvoorbeeld vergeetachtigheid, concentratieverlies of moeite met organiseren. Ook werken de cliënten aan de fysieke conditie.

Over ons

De eenheid Behandeling valt onder de verantwoordelijkheid van de Directeur Zorg. De 4 behandelteams van InteraktContour worden operationeel aangestuurd door de manager behandeling Hersenz. In de eenheid behandeling werken ongeveer 70 professionals in zelforganiserende teams. De inhoudelijke verantwoordelijkheid berust bij de regiebehandelaar/GZ-psycholoog.

De teams werken in het gehele gebied van InteraktContour. We focussen ons op optimale resultaten vanuit vijf perspectieven: cliënt & kwaliteit, medewerker & team, bedrijfsvoering op orde, stakeholders en technologie. De manager heeft een nadrukkelijke rol bij het implementeren en sturen op de doelen.

Jouw rol

Om de eenheid en de teams goed te laten presteren zoeken we een manager die resultaatgericht werkt. Je werkt samen met en rapporteert aan de Directeur Zorg.

Je bent mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en uitvoeren van team-jaarplannen. Ook draag jij verantwoordelijkheid om de financiële doelstelling(en) te behalen. Daarnaast regel jij de operationele en overstijgende zaken, zodat de teams zich kunnen richten op de corebusiness. Je borgt de landelijke, inhoudelijke ontwikkelingen van Hersenz in de teams.

Wat wij bieden
 • een veelzijdige baan in een fijne organisatie
 • een jaarcontract voor 32-36 uur per week (met uitzicht op een vast contract na 6 maanden bij goed functioneren)
 • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €3.738,- tot maximaal €5.648,- bruto per maand (FWG schaal 65) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
 • een ruime reiskostenvergoeding voor dienstreizen
 • veel ruimte voor verdere (door)ontwikkeling van jezelf en je functie
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
 • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
 • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Wat wij vragen
 • je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding, aangevuld met meerjarige managementervaring
 • ervaring in projectmanagement of verandermanagement (mag ook opgedaan zijn buiten de sector)
 • je kunt inspelen op de (team)dynamiek die zich voordoet en vindt deze dynamiek ook leuk!
 • je kunt goed prioriteiten stellen en plannen, gezien de hoeveelheid uitdagingen en de grootte van het werkgebied
 • je bent een inspirator, proactief en toont eigenaarschap voor je werk
 • je bent resultaatgericht en kunt sturen op doelen, zowel financieel als op het gebied van verandermanagement
 • je bent heel goed in het aansturen van medewerkers (incl. verzuimbegeleiding)
 • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
Word jij onze nieuwe manager behandeling?

Interesse in deze vacature? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. We zien je sollicitatie met veel interesse tegemoet!
Het maken van een assessment behoort tot de mogelijkheden.

Je kunt reageren tot en met 5 december 2021.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nicole Teuwsen, Directeur Zorg, via telefoonnummer 06- 83 900 127. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 10 december aanstaande.

Meer informatie over InteraktContour vind je hier

Bekijk ook onze overige vacatures


We werken met een kwetsbare groep cliënten. Voor hun veiligheid stellen wij het zeer op prijs als je gevaccineerd bent tegen Covid-19.


'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, afdeling Behandeling
Postcode 8071 PA
Stad Nunspeet
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Sociaal psychiatrisch hulpverlener (SPH)
Psycholoog
Manager => FWG 65
Manager overig hoger kader
Manager
Orthopedagoog
Publicatiedatum 18-11-2021
Reageer voor 06-12-2021
Nummer 72958

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour