Manager centraal capaciteitsbureau / zorginstelling in Apeldoorn
KleinGeluk

Functieomschrijving

Saai in de zorg? Dacht het niet! Dynamisch, divers en dankbaar: dat kenmerkt werken bij KleinGeluk. Kies voor werk dat gelukkig maakt! Jij maakt het verschil, gericht op zowel onze cliënten als medewerkers. Bij KleinGeluk is geen dag hetzelfde: met persoonlijke geluksmomenten maken wij elke dag de moeite waard.

Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? Dan hebben wij een leuke, uitdagende functie voor jou! KleinGeluk is op zoek naar een enthousiaste, coachende en analytisch sterke Manager centraal capaciteitsbureau  voor 32 tot 36 uur per week.
 
KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg.
In het voorjaar gaan we over van het decentraal plannen door locaties en teams naar een centrale planning voor alle teams en locaties van de organisatie.
Dit betekent een enorme verandering, waar jij als manager  een grote rol inspeelt. Een mooi en gezond rooster maken is een vak. Roosteren doe je er niet zomaar bij. Goede roosters maken goede zorg mogelijk!

Wat ga je doen?

De functie van Manager centraal capaciteitsbureau is nieuw binnen de KleinGeluk. We zien dat het maken van goede werkafspraken en gezond roosteren steeds belangrijker wordt. Tevreden medewerkers en een goede bezetting dragen immers bij aan de kwaliteit van zorg.

Een mooi rooster zorgt voor een tevreden medewerker met een gezond evenwicht in werk en privé. Ook zorgt een goede planning voor rust en kwaliteit in het dagelijks zorgproces en draagt bij aan een positief bedrijfseconomisch resultaat.

Om dit te bereiken gaat KleinGeluk de overgang maken van het decentraal plannen door locaties en teams naar een centrale planning voor alle teams en locaties van de organisatie. We willen binnen de organisatie toe naar een centraal capaciteitsbureau waar de rooster/personeelsplanning, inzet flex-medewerkers, ZZP  en uitzendkrachten centraal wordt verzorgt voor zowel de intramurale locaties als de thuiszorgteams.

Het resultaat moet zijn dat KleinGeluk haar werkwijze(planproces), kennis(plan inhoud) en inrichting(planorganisatie) op een efficiënte en effectieve wijze vorm en inhoud heeft geven om zo tot een goed rooster en efficiënte personeelsplanning te komen. Met een hoge score in medewerkerstevredenheid en grote klanttevredenheid van de managers. Dit betekent een grote transitie in werkwijze, cultuur en gedrag van zowel de teams als ons huidig centraal flexbureau.

Wij zijn op zoek naar iemand die deze uitdaging wil oppakken. Je bent flexibel en kan goed meebewegen met de vragen die op je pad komen. Je kunt snel schakelen, legt snel verbanden, signaleert knelpunten en lost complexe vraagstukken op. In deze nieuwe functie ga je telkens op zoek naar de mogelijkheden om de bedrijfsvoering en werkprocessen te verbeteren. Hiërarchisch geef je leiding aan de medewerkers van het centraal capaciteitsbureau en de flex-medewerkers(nu ongeveer 70) van KleinGeluk. Je werkt deels mee, wanneer dit nodig is.

De Manager centraal capaciteitsbureau ontvangt hiërarchisch leiding van de Manager Wonen, Welzijn en Zorg en werkt nauw samen met de locatie- en thuiszorgmanagers.

Functie eisen

Wij zoeken een ervaren collega. Heb jij de volgende kennis en vaardigheden?

  • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau;
  • Ervaring binnen de zorg is mooi mee genomen. Heb je dit niet en ben je een ervaren coördinator/manager capaciteitsplanning en spreekt dit profiel je aan? Dan komen we ook graag met je contact;
  • Je beschikt over een goed analytisch vermogen voor het analyseren van informatie in complexe vraagstukken.
  • Je bent zelfstandig, kan snel schakelen, hebt overtuigingskracht en zoekt samenwerking en verbinding met anderen.

Inschaling

  • Een arbeidsovereenkomst voor 32 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd;
  • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 60, cao VVT (maximaal € 5.196,62 bij een 36-urige werkweek); afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
  • Een mooie uitdaging om het centraal capaciteitsbureau verder te helpen en te ontwikkelen;
  • Een functie waarbij veel ruimte is voor eigen inbreng en initiatief;
  • Je krijgt de mogelijkheid om deels thuis te werken;
  • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij aanvullende ziektekostenverzekeringen. Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en kies jij voor werk dat gelukkig maakt? Dan kijken we uit naar jouw reactie en gaan graag met je in gesprek!

Solliciteer door je cv en begeleidende brief via de button ‘solliciteren’.

Neem voor meer informatie contact op met Rob Hindriks, Manager Wonen, Welzijn en Zorg, bereikbaar via de Zorglijn 0800 – 0604.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 
Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Centraal kantoor
Postcode 7323 AM
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleeg- & Verzorgingshuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O - bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604
Functie(s) Manager overig hoger kader
Manager overig midden kader
Overig
Publicatiedatum 13-03-2023
Reageer voor 30-04-2023
Ingangsdatum 01-05-2023
Nummer 118523

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk