Manager Financiën en Salarisadministratie (standplaats Epe)
Viattence

Functieomschrijving

Viattence heeft een heldere visie op ouderenzorg. We verlenen met ongeveer 1100 betrokken medewerkers in 4 dorpskernen (Wezep, Heerde, Epe en Vaassen) onze zorg, gericht op de reis van de bewoner of cliënt en zijn of haar levensverhaal. De zorgteams geven hier concreet invulling aan vanuit zelforganisatie. De zorg voor de bewoner of cliënt wordt gefaciliteerd vanuit ondersteunende processen, zoals het cliëntproces, het medewerkersproces en ook het financiële proces.  

We zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren professional voor de rol van Manager Financiën en Salarisadministratie. Als manager draag jij zorg voor een tijdige, zorgvuldige, betrouwbare en complete vastlegging van de financiële administratie. Je werkt nauw samen met de concern controller, rapporteert direct aan de Bestuurder en hebt een leidinggevende rol naar een ervaren team van 8 collega’s, werkzaam als administratief medewerkers financiële administratie, financial controller, medewerkers salarisadministratie en inkoop. Uiteraard heb je een goede en nauwe samenwerking met teamleiders van zorglocaties en thuiszorg, leidinggevende voor de paramedici en programmamanagers Bedrijfsvoering: HRM, Cliëntadministratie, Kwaliteit en ICT.   

Je stuurt op de inhoud en op de processen, je maakt de vertaling van wetgeving naar inhoud en processen, zorgt dat Viattence steeds up to date is mbt de nieuwste wetgeving, zoekt daarin de verbinding en samenwerking met collega’s in het team en ook collega’s binnen bedrijfsvoering en de zorg. Voor de complexere dossiers neem je zelf de lead. Speerpunten voor de komende tijd zijn de doorontwikkeling van het financiële proces in de breedte inclusief rapportage en signalering en teamontwikkeling. Naast je focus op processen en inhoud, richt je je ook graag op een goede samenwerking met collega’s, zie je er een uitdaging in om anderen mee te nemen in financiële processen en inhoud van je vak, en ga je graag aan de slag met teamontwikkeling van Team Financiën en Salarisadministratie. 

Ben jij die ervaren professional, inhoudelijk sterk in je vak als Financial Controller, samenwerkingsgericht, communicatief sterk en wil je graag op een vernieuwende wijze invulling geven aan de doorontwikkeling van de financiële functie? Dan nodigen we je graag uit om op deze functie te solliciteren. We horen graag jouw persoonlijke verhaal en jouw visie om deze rol te vervullen!

Functie eisen

Wat vragen wij:

 • Relevante opleiding op HBO/WO niveau, bijvoorbeeld HOFAM, aangevuld met ruime passende en actuele kennis en werkervaring als financial controller of ervaring in een vergelijkbare rol.
 • Leidinggevende ervaring in een vergelijkbare setting.     
 • Passie voor je vak en een warm hart voor de ouderenzorg.
 • Communicatief sterk binnen je vak en ook daarbuiten om de vertaling te maken vanuit inhoud naar proces en praktijk en anderen daar goed in mee te nemen.
 • Je kunt je werk goed organiseren en bent gewend aan een mix van projectmatig werken en ad-hoc schakelen.
 • Samenwerkingsgerichtheid, sensitiviteit, oplossingsgerichtheid en een praktische inslag.  

Inschaling

Wat bieden we jou:

 • Een afwisselende en uitdagende rol met veel ruimte voor ideeën en initiatieven in de doorontwikkeling van de financiële functie van de organisatie.
 • Betrokken collega’s, korte lijnen en een informele organisatiecultuur met daadkracht en warmte.
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform FWG 60 van de CAO VVT: afhankelijk van ervaring en opleiding is dat een bruto maandloon van
  minimaal € 3196,14 en maximaal € 4744,40 o.b.v. een 36-urige werkweek. De CAO kent ook een eindejaarsuitkering (13e maand) en aantrekkelijke fiscale en secundaire voorwaarden.
 • Een dienstverband voor gemiddeld 32uur per week voor in eerste instantie een jaar en intentie om het daarna om te zetten naar onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Interesse?

We zien jouw sollicitatie met motivatie en CV graag tegemoet! Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Robbert de Zwaan, Concern Controller, op telefoonnummer 06 – 3963 4901. Wil je wat meer weten over de sollicitatieprocedure dan kun je contact opnemen met Hanneke van Stigt Thans, Recruiter, tel. 06-1437 4914. Reageren kan tot en met uiterlijk woensdag 10 maart via de solliciteer-button of via de vacature op www.Viattence.nl. In de week van 15 maart vindt de eerste gespreksronde plaats, een eventuele uitnodiging daarvoor ontvang je uiteraard zo spoedig mogelijk.

Type Vacature
Organisatie Viattence
Locatie Viattence, Diverse locaties
Postcode 8181ET
Stad Heerde
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Manager overig midden kader
Publicatiedatum 19-02-2021
Reageer voor 10-03-2021
Ingangsdatum 19-02-2021
Nummer 57828
Doorsturen Bekijk PDF

Viattence

Viattence is een zorgaanbieder op de Noord-Veluwe. In het gebied van Vaassen, Epe, Heerde, Hattem en Wezep bieden wij zorg aan voornamelijk ouderen. Onze kernwaarden zijn: zorg, aandacht, warmte, attentie en betrokkenheid. Viattence biedt deze zorg en dienst-verlening in de vorm die het meest overeenkomt met de wensen van de cliënt. Ons uitgangspunt is de gewenste zorg te verlenen in of zo dicht mogelijk bij de vertrouwde woonomgeving van de cliënt. Viattence werkt met acht locaties: -Locatie Wendhorst - Locatie Korteslag - Locatie Turfhorst - Locatie Weidebeek - Locatie De Klaarbeek - Het Ebbenhuis (dagverzorging) - Locatie De Speulbrink - Bloemfontein (dagverzorging) In en vanuit deze locaties worden alle diensten aangeboden. Viattence is HKZ gecertificeerd en voert een erkend mantelzorg-vriendelijk personeelsbeleid.

Meer over Viattence