Manager gehandicaptenzorg
's Heeren Loo Oost-Nederland

Heb jij een duidelijke visie op zorg en weet je wat er nodig is om te zorgen voor een goed leven voor de cliënt, mooi werk voor medewerkers en een duurzame, gezonde organisatie? Wil jij als ervaren manager hier graag een bijdrage aan leveren?

Waar ga je werken?
Jouw nieuwe werkplek bevindt zich op het zorgpark in Ermelo. In de prachtige omgeving van de regio Ermelo wordt specialistische en complexe zorg geboden aan verschillende doelgroepen, van jong tot oud. Er wonen en werken ongeveer 680 cliënten en er zijn 1500 medewerkers werkzaam.

Duurzaamheid, innovatie en technologie hebben een belangrijke plek in de dagelijkse zorg. Kernwaarden als passie, samen, betrokken en ontwikkeling zijn en blijven herkenbaar. Wij streven naar een optimale aansluiting bij de cliëntvraag. We werken als professionals nauw samen met cliënten en hun verwanten. Deze samenwerking is essentieel. Samen werken we aan onze strategische doelen en jaarplan, middels kwaliteitsreflecties blijven we met cliënten en verwanten werken aan kwaliteit en blijven we leren en verbeteren.

's Heeren Loo wil bijdragen aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Om dit te bereiken gaan onze medewerkers de dialoog aan met cliënten en met elkaar. En mocht dat nodig zijn, dan gaan ze op zoek naar extra kennis. Want we streven altijd naar de beste behandeling en verzorging.

Wat ga je doen?
Jij maakt medewerkers en teams van 's Heeren Loo Ermelo sterker. Je kent de talenten van de collega's in jouw teams en zet iedereen in op zijn talent. Ze kunnen bij jou terecht als ze hulp nodig hebben. Je coacht en faciliteert. Qua span of support gaat het om 40 tot 50 fte.

Je bent integraal verantwoordelijk voor de dienstverlening die wij bieden aan cliënten met een verstandelijke beperking. In nauwe samenwerking met gedragswetenschappers, verwanten en andere zorgverleners geef je vorm en inhoud aan de zorgvraag. Ook extern zoek je samenwerking met diverse partijen. Je maakt je eigen begroting en beheert de budgetten.

Je werkt vanuit visie en methodieken (o.a. Perspectief en Triple C) en bijbehorende sterke zorgprogramma's. Dit doe je altijd in nauwe samenwerking met specialisten en behandelaren. Je wilt graag excelleren in complexe zorg! Dit doe je door een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen en vertalen van beleid & strategie binnen de regio en het rayon waar jij verantwoordelijk voor wordt. We zijn op zoek naar meerdere managers in diverse rayons; in welk rayon jij gaat werken is afhankelijk van jouw ervaring en affiniteit.

Als manager ben je samen met de andere managers zorg, contactpersonen van de concerndiensten en de regiodirecteur verantwoordelijk voor de verbinding en samenwerking tussen de verschillende doelgroepen. Binnen regio Ermelo werken we via een gestructureerd jaarplan aan de hand van verschillende projecten en programma's aan het realiseren van de beloften van s Heeren Loo. Als ervaren manager lever je in dit kader een belangrijke bijdrage aan het operationeel, tactisch en strategisch beleid voor de gehele regio.

Dit bieden wij
  • Een kans om jouw ondernemende kwaliteiten in te zetten om cliënten een goed leven te bieden, collega's mooi werk te bieden en te werken aan een duurzame, gezonde organisatie. Jouw werk is van grote maatschappelijke waarde.
  • We bieden jou een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Werkweken van minimaal 32 uur en maximaal 36 uur per week. Werkdagen en -tijden zijn in overleg flexibel in te delen.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 3.189,- en maximaal € 4.652,- (FWG 60) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
Dit heb jij
  • Relevante afgeronde relevante hbo-opleiding (bijvoorbeeld verpleegkunde of SPH) aangevuld met een hbo management/bedrijfskundige opleiding.
  • Relevante werkervaring als manager, in bij voorkeur de gehandicaptenzorg, GGZ zorg of jeugdzorg.
  • Affiniteit met vraagstukken op het gebied van kinderen en jongeren met een (verstandelijke) beperking.
  • Uitstekende digitale kwaliteiten.
Je hebt visie en toont eigenaarschap. Je durft koers te bepalen en daaraan vast te houden, zonder de verbinding met je omgeving uit het oog te verliezen. Resultaat telt. Cijfermatige informatie gebruik je om keuzes te onderbouwen. Geen dag is hetzelfde en we zijn in transitie, daarom heb je een ondernemende en flexibele instelling.

Solliciteren of meer weten?
Graag ontvangen wij jouw cv en motivatie om te lezen wat jouw toegevoegde waarde is en wat jou de geschikte kandidaat maakt voor deze functie. We willen graag kennis met je maken, dus na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Daniëlle Kuiper (HR-adviseur) via 06 - 12 14 95 76 of met Joëlla Morssink (recruiter) via 06 - 82 50 14 70.

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Daarom willen graag kennis met jou maken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken via de telefoon of beeldbellen.

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Manager => FWG 65
Publicatiedatum 20-08-2020
Reageer voor 19-10-2020
Nummer 54351

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland

Meer vacatures van deze werkgever

Bekijk alle vacatures