Manager ICT / Nieuw - Wehl / 32 -36 uur
Elver

Wat ga je doen?

Elver is er voor mensen met een verstandelijke beperking en hun naasten. Onze missie is: er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking. Er zijn, betekent voor ons dat we er onvoorwaardelijk zijn, alert en aandachtig in relatie met cliënten. Elk verhaal telt en het verhaal van ieder mens is uniek.

Enkele kengetallen over Elver: ongeveer 700 cliënten maken gebruik van de diensten van Elver. Er werken 1350 medewerkers. De omzet is ruim 70 miljoen euro en er zijn ongeveer 350 vrijwilligers verbonden aan Elver. Elver heeft meerdere locaties voor wonen en dagbesteding in de Achterhoek, Liemers en Arnhem en omgeving.

Elke medewerker telt mee bij Elver, we hebben elkaar nodig om cliënten de beste ondersteuning te bieden. De samenwerking tussen de medewerkers van de ondersteunende diensten met de medewerkers in het primaire proces is daarin cruciaal. Een goede inrichting van de ICT is noodzakelijk. Immers ICT is in alle opzichten verweven in de dagelijkse gang van zaken in het primaire proces. We hanteren bij Elver de volgende uitgangspunten bij de inrichting van de werkprocessen:
processen zijn zo eenvoudig mogelijk ingericht, ze zijn ondersteunend aan het primaire proces en we richten ze in op basis van vertrouwen.

Wat ga je doen?
Als manager ICT weet je als geen ander waar de organisatie qua technologie, domotica en ICT-infrastructuur moet staan om haar organisatiedoelen waar te maken en waar mogelijk zelfs te overtreffen. Nu, maar ook over vijf jaar. Elver verwacht -beter nog: rekent erop- dat jij deze ambities mede vormgeeft en verder uitbouwt. Je weet als manager ICT op basis van jouw expertise dan ook mogelijkheden en initiatieven daartoe te toetsen aan de visie van Elver en deze om te zetten in vernieuwend strategisch en tactisch beleid. Je laat je daarvoor inspireren door regelmatig in nauw contact te zijn met cliënten en collega's van Elver. Je vindt het vanzelfsprekend om een inspirerend en professioneel werkklimaat te creëren voor zowel je team als ook met alle mensen met wie je samenwerkt bij Elver.

Je geeft hiërarchisch leiding en voert een goed en helder HR-beleid. Je optimaliseert bestaande werkprocessen, kijkt waar die efficiënter kunnen, maar bent ook graag bezig met de doorvertaling van wensen en ideeën over mogelijke ICT-toepassingen in het primaire proces. Die nieuwsgierigheid en pioniersgeest zien we ook terug in de opbouw en deelname aan interessante externe netwerken en samenwerkingsverbanden met uiteenlopende organisaties en leveranciers.

Die ruime blik komt je bij Elver goed van pas. Zeker in deze functie waarin je zowel op tactisch als op strategisch niveau adviseert over nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied en over lopende en aankomende projecten binnen het onderdeel ICT. Je oefent vanuit jouw specialisme daarmee ook invloed uit op het strategisch organisatiebeleid. Je bent verantwoordelijk voor het ICT ontwikkelplan.

Voldoende uitdaging en genoeg afwisseling dus!

Wat vragen wij van jou?
Zoals je ziet gaat het om een interessante, afwisselende maar zeker ook uitdagende functie met een zeer divers takenpakket.

Elver zoekt dan ook een communicatief sterke en resultaatgerichte manager ICT met ervaring in een soortgelijke functie.

Je hebt een passende opleiding op ICT-gebied op HBO plus niveau of WO afgerond en beschikt over bewezen managementvaardigheden door ervaring en scholing. Je bent daarnaast bekend met de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en wil je ook blijvend verdiepen. Het is een voordeel als je reeds ervaring hebt met de ICT-kennisgebieden in de zorg zoals domotica en de meest gangbare platformen en applicaties.

Het schrikt je niet af om verantwoordelijkheid te dragen. Je bent initiatiefrijk en durft met een gezonde dosis lef en overtuigingskracht uitdagingen aan te gaan, ook als je je daarvoor misschien op onbekend terrein begeeft, zoals bij de ontwikkeling van vernieuwend beleid en nieuwe ICT-toepassingen. Je denkt liever in oplossingen dan in problemen en bent niet snel van je stuk als het even tegenzit. Je bent communicatief sterk en bent in staat om complexe ICT thema's uit te leggen aan mensen met minder kennis op dit gebied. Met een eigen stijl van leiderschap weet je effectief en op een prettige manier te schakelen op alle niveaus. Je bent sensitief voor interne en externe verhoudingen.

Planmatig en procesmatig werken gaat je goed af. Dat alles doe je natuurlijk niet alleen. Je weet jouw team en je collega´s te inspireren en te ondersteunen om met elkaar tot het beste resultaat te komen. Onze nieuwe manager ICT is ook een goede vertegenwoordiger van Elver in de samenwerkingsverbanden op gebied van ICT.

Daarnaast is het belangrijk dat je in staat bent om goede afspraken te maken met, en regie kunt voeren over externe dienstverleners, aangezien de verwachting is dat we de komende jaren specifieke ICT gerelateerde zaken gaan outsourcen.

Wat bieden wij jou?
Wie veel vraagt, moet ook het nodige bieden, toch? Nou, wanneer je gaat werken bij Elver weet jij dat je vanuit jouw vakgebied een bijdrage levert om mensen met een verstandelijke beperking te ondersteunen in een zo plezierig mogelijk leven. Betekenisvol werk wat veel voldoening geeft.

Jouw arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao gehandicaptenzorg:
  • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd tussen de 32 en 36 uur per week. Jij geeft aan waar je voorkeur naar uitgaat.
  • werkdagen stemmen we in onderling overleg af, waarin thuiswerken tot de mogelijkheden behoort. Werk je wel op kantoor, dan is je standplaats Nieuw Wehl.
  • je ontvangt een chromebook en telefoon van Elver om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, deze mag je ook privé gebruiken.
  • een bruto salaris conform de cao gehandicaptenzorg van minimaal € 3.823,- en maximaal € 5.772,- per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). We bieden een salaris dat passend is bij jouw opleiding en werkervaring.
  • een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • je bouwt pensioen op bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • diverse opleidings- en ontwikkelmogelijkheden, passend bij jou
  • en tot slot kunnen je fiscaal aantrekkelijk gebruik maken van onze pc- en fietsregeling.

Vervolg?
Als het je wat lijkt om bij Elver als manager ICT te werken, solliciteer dan voor vrijdag 30 december 2022 via onze solliciteer knop, met je CV en je motivatie. Dat mag kort.

Heb je nog vragen of behoefte aan extra informatie? Pak dan je telefoon en bel met Irma Harmelink of Thijs Kleemans. Irma is bestuurder van Elver en Thijs is interim manager ICT. Beiden zijn te bereiken via 0314-696217. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected] en vragen of je kunt worden gebeld door Irma of Thijs.

Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag te worden overlegd.

Meer info
Irma Harmelink of Thijs Kleemans
0314-696217
[email protected]

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Manager => FWG 65
Publicatiedatum 18-11-2022
Reageer voor 30-12-2022
Nummer 115622

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver