Manager locatie Swaenewoerd te Raalte
ZGR

Wat ga je doen?

Als manager word je geacht om van alle markten thuis te zijn, en dat ook nog eens elke keer op het juiste moment. Tijdens één werkdag heb je steeds wisselende petten op.

De ene keer coach je medewerkers op een natuurlijke manier en bespreek je bijvoorbeeld wat een medewerker of team van een fout kan leren. Of je bent de kapitein, omdat we van jou verwachten dat je de juiste (strategische) koers aangeeft en besluitvaardig bent. Je vindt het leuk om met van alles bezig te zijn, maar hoeft niet specifiek heel diep in de inhoud te zitten. Daarvoor benut je de kwaliteiten van jouw medewerkers.

Er is van alles gaande, op zeer diverse terreinen. Veranderingen zijn aan de orde van de dag. Kwaliteit van zorg is een basisvoorwaarde binnen ZGR. Het verschil maken doen we door aandacht te hebben voor het welbevinden van iedere individuele cliënt. Je haakt aan op het programma ‘RUIMTE. In 2020 is er een organisatie brede aftrap geweest van deze beweging waarbij vakmanschap centraal staat en het uitgangspunt is dat werkplezier van de medewerkers en leefplezier van onze cliënten hand in hand gaan. Het vervolg vindt dit jaar plaats, afhankelijk van de coronamaatregelen.  

De technologische en zorgontwikkelingen staan ook niet stil. Speerpunten in het jaarplan voor 2021 zijn implementatie van domotica, het nieuwe maaltijdconcept en het opnemen van de levensloop van cliënten in de elektronisch cliënten dossiers. Locatie ZGR Swaenewoerd heeft te maken met een verzwaring van de zorg, dat vraagt om visie en beleid. Daarnaast is een start gemaakt met transmuraal werken op en rond Swaenewoerd.

Als manager van ZGR Swaenewoerd ben je ook verantwoordelijk voor het naastgelegen Buurtcentrum DeBuut. Op een aantal dagdelen in de week is daar het leerhuis van de Sallandse Praktijkleerroute, een samenwerking met twaalf zorgorganisatie in de regio. Een aantal van deze studenten heeft op Swaenewoerd hun stage-/leerplek. Verder ben je projectleider of eigenaar van één of meer aandachtsgebieden.

Wie zoeken wij?

  • Naast kennis en ervaring als manager in de zorg ben je uiteraard in het bezit van de vereiste vakdiploma’s (minimaal HBO aangevuld met een managementopleiding).
  • Manager zijn is veel praten, heel veel praten en luisteren. Communicatieve vaardigheden zijn dus onmisbaar.
  • Verantwoordelijkheid nemen en afspraken nakomen moeten ook hoog op je lijstje staan, dus moet je ook bereid zijn om de klappen op te vangen.
  • Het beheer van het Buurtcentrum vraagt om ondernemerschap. Je zoekt actief naar kansen voor verbinding met de wijk.
  • Je bent positief ingesteld en hebt relativeringsvermogen wat je over kunt brengen op je omgeving.
  • Je stelt je open voor een ander en luistert aandachtig en oprecht.
  • Je durft te complimenteren en te confronteren.
  • Je gelooft in delen en collectieve kennis. Je weet dat je niet alwetend bent en vraagt om hulp als je het niet weet.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een contract voor in eerste instantie 1 jaar.  Afhankelijk van ervaring vindt inschaling plaats conform cao VVT (functiegroep 60), aangevuld met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, pensioenopbouw en korting op diverse verzekeringen. Ook betalen wij de premie van een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou.

Bijzonderheden

Reageren

Ben jij deze energieke, inspirerende manager? Stuur je sollicitatiebrief met een duidelijke motivatie en cv uiterlijk 18 april 2021 via de sollicitatiebutton.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op maandag 26 april 2021.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure. 

Solliciteren kan uitsluitend via de button “solliciteren”. Reacties ontvangen via e-mail zullen wij niet in behandeling nemen.  

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR Swaenewoerd
Postcode 8102BE
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Nathalie Kemper, P&O adviseur via tel.: 06-51842023 of n.kemper@zgr.nl
Functie(s) Manager zorggebonden midden kader
Publicatiedatum 06-04-2021
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 19-04-2021
Nummer 64040
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

“Je ziet aan mijn moeder dat ze zich thuis voelt. Wij worden als familie proactief betrokken bij de zorg voor onze moeder. Dat vind ik heel prettig. Wij weten precies wat mijn moeder bezighoudt.” Wie zijn wij? ZGR is een serviceorganisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij goed leven in eigen regie. Onze medewerkers bieden vanuit elke vraag aandacht, een luisterend oor, helpende handen en deskundige zorg. Ze zijn betrokken, deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Onze dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg is zo flexibel dat iedere cliënt die ervaart als maatwerk. Wij verlenen zorg zowel intramuraal, als in de aanleunwoningen en de flat van Blekkershoek.

Meer over ZGR