Manager
Proscoop

Functieomschrijving

Als manager onderhoud jij op regionaal niveau de contacten met onze stakeholders en partnerorganisaties. Je inspireert, coacht en enthousiasmeert een deel van onze zelforganiserende, ondernemende regioteams vanuit het principe van dienend leiderschap.

Jij bent medeverantwoordelijk voor de opzet, (door-)ontwikkeling, uitvoering en realisatie van het strategisch en tactische beleid en de bedrijfsvoering van zowel ROS Proscoop als voor Proscoop Extra B.V. Je bent lid van het managementteam en werkt nauw samen met de andere manager en de directeur/bestuurder zodat onze organisatiedoelstellingen worden gerealiseerd.

Functie eisen

Je hebt een academische opleiding gevolgd aangevuld met meerdere jaren werkervaring, zowel als adviseur als leidinggevende. Je bent op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en samenwerkingsvraagstukken in zorg en sociaal domein. Jij denkt mee op strategisch niveau, bent sparringpartner en weet wat er speelt binnen zorg en sociaal domein.

Je hebt een goed gevoel voor politiek-bestuurlijke processen en je hebt financieel inzicht. Jij bent vernieuwend en durft kritische vragen te stellen. Je bent open en kunt het goede gesprek voeren. Daarbij heb je oog voor ieders belangen.

En verder:

 • Beschik je over een helikopterview en probleemoplossend vermogen;
 • Zie je mogelijkheden voor vernieuwing van werkwijzen en diensten;
 • Ben je initiërend, signalerend en verbindend;
 • Beschik je over analytisch vermogen, uitstekende communicatieve en samenwerkingsgerichte eigenschappen;
 • Ben je enthousiast, zorgvuldig, daadkrachtig, ondernemend en resultaatgericht;
 • Heb je een positieve instelling.

Inschaling

Je komt te werken in een organisatie met veel kennis, kunde en ervaring. Wat Proscoop typeert is haar open cultuur. Collega’s staan open om te sparren en kennis te delen. We werken samen aan hetzelfde maatschappelijk doel en versterken elkaar. Je krijgt bij ons veel vrijheid waardoor er ruimte is voor zelfstandigheid en het nemen van initiatieven. Je werkt vanuit onze standplaats Zwolle of vanuit onze trefpunten ( Zutphen of Arnhem) en deels thuiswerken is mogelijk.

 • De functie is ingedeeld in schaal 12 conform de CAO huisartsenzorg
 • Het dienstverband is voor 1 jaar, waarna we je graag een vast contract aanbieden
 • Wij hebben goede thuiswerkfaciliteiten en een thuiswerkvergoeding.
 • Wij hebben een fietslease- en bedrijfsfitnessregeling
 • Bij Proscoop ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Wij hebben een goede kostenregeling voor woon-werk verkeer en zakelijke (reis)kosten
 • Elke 2 maanden is er een Proscoop-dag waar ontmoeten en inspireren centraal staat

 

Bijzonderheden

Meer informatie over de functie kun je inwinnen op onze website, maar je kunt ook bellen met Arie Jongejan, directeur/bestuurder, 06-13 60 37 45. Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan met motivatie en cv uiterlijk dinsdag 13 juni 2023 naar [email protected]. De eerste gespreksronde vindt plaats op donderdag 22 juni 2023 en de tweede op dinsdag 27 juni 2023 op ons kantoor in Zwolle.

Type Vacature
Organisatie Proscoop
Locatie Proscoop
Postcode 8025 BS
Stad Zwolle
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Huisartsenzorg
Functie(s) Manager
Publicatiedatum 16-05-2023
Reageer voor 13-06-2023
Ingangsdatum 16-05-2023
Nummer 120119
Doorsturen Bekijk PDF

Proscoop

Proscoop werkt aan goede zorg en gezondheid dichtbij. Dat doen we door samenwerking tussen partijen en domeinen te organiseren met de burgers als uitgangspunt. We geloven dat een sterke eerste lijn de basis is voor goede zorg, doelmatig en dichtbij. Onze medewerkers kennen de regio en de manier waarop de zorg is georganiseerd. Wij hebben zicht op de ontwikkelingen in het zorgdomein en anticiperen continu op de veranderingen die plaatsvinden. Proscoop is een Regionale Ondersteuningsstructuur (ROS) voor de regio Noordoost-Nederland en maken deel uit van een landelijk dekkend ROS-netwerk.

Meer over Proscoop