Manager Reclassering Zwolle
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

De verslavingsreclassering heeft als doelgroep mensen die door hun verslaving met Justitie in aanraking zijn gekomen. De opdrachtgever van de verslavingsreclassering is Justitie. Belangrijke partijen binnen Justitie zijn het Openbaar Ministerie, de Zittende Magistratuur en de Dienst Justitiële Inrichtingen en andere ketenpartners. Belangrijke partners waar binnen de zorg mee samengewerkt wordt zijn gelegen op het gebied van verslaving, geestelijke gezondheid, wonen, werken en gemeentes.

Met ingang van 1 april 2020 is Tactus op zoek naar een:

Manager Reclassering | Zwolle

(36 uur per week) 

Ondernemerschap, resultaatgerichtheid, innovatie en verbinden zijn de kernwoorden om deze functie te beschrijven.

Als manager heb jij een belangrijke rol. Zo ben je gericht op de verschillende teams en hun prestaties. Hierbij heb je oog voor de teamontwikkeling als geheel, alsook voor de individuele ontwikkeling van medewerkers. Je coacht en ondersteunt de teams en individuen waar nodig. Samen met je teams bewandel je de weg naar zelforganisatie binnen de kaders van de organisatie en geef je hier handen en voeten aan. Jullie gezamenlijke doel is een optimale dienstverlening en klanttevredenheid binnen financieel gezonde kaders.

Daarnaast ben je als manager verantwoordelijk voor de facilitering van de bedrijfsvoering van je teams. Je vertaalt contract- en prestatieafspraken met financiers naar concrete resultaten en je weet daarbij commitment van je teams te bereiken. Je beheert delen van het divisiebudget en legt hierover verantwoording af aan de divisiemanager. Aan de reclassering is een zorgmanager verbonden.

Meer informatie over de locatie vind je hier

Dit neem je mee

Wij zoeken een verbinder en bruggenbouwer binnen een dynamische organisatie.

  • Je beschikt over een HBO+ werk- en denkniveau en een managementopleiding op tenminste middenkaderniveau.
  • Je bent bekend met de verschillende financieringsvormen binnen de verslavingszorg.
  • Je bent een stevige, ervaren teammanager die meerdere jaren ervaring heeft met het leidinggeven aan en het coachen van teams met hoogopgeleide zorgprofessionals en specialisten..
  • Je wijze van aansturing is op basis van gelijkwaardigheid en wederzijds respect, non-hiërarchisch, waarbij je belangrijkste doel is om de juiste voorwaarden te scheppen voor de teams en de medewerkers.

Dit bieden wij

Je krijgt een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de cao GGZ De functie is ingedeeld in FWG functiegroep 65. Het maximale, bruto salaris bedraagt € 5.280,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Daarnaast, kun je rekenen op:

  • Een cao-salarisstijging van 5,1% in de periode tot en met 01 juni 2021
  • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
  • Korting op bijvoorbeeld sporten bij je sportschool, een nieuwe fiets, telefoon of bon van bol.com.
  • Een digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
  • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je hier

Ben jij onze nieuwe collega?

Dat zouden we leuk vinden! Heb je interesse in deze boeiende functie bij Tactus en voldoe je aan het profiel? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Even goed om te weten:

Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uit maken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media plaatsvinden. Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Tactus vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt.

We proberen de vacature zelf in te vullen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 2020-016
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Zwolle, locatie Dr. Stolteweg
Postcode 8025AX
Stad Zwolle
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Ellen Schleedoorn, Divisiemanager, telnr. 0623804345
Functie(s) Manager => FWG 65
Publicatiedatum 07-02-2020
Ingangsdatum 2020-015
Reageer voor 07-03-2020
Nummer 50844
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever. Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg