Manager Schoonhuis - mensen-mens 32-36 uur per week
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Ben jij als (toekomstig) inspirerend leidinggevende in staat de talenten van je medewerkers aan te boren en de teams tot maximale prestatie te brengen waardoor zij gelukkig kunnen zijn in hun werk? Creëer jij met je teams goede en warme huishoudelijke zorg voor onze cliënten en weet jij het welzijn en geluk van hen te vergroten? Welkom!

 

DE FUNCTIE

Dit ga je doen
Als manager schoonhuis ben jij de persoon die de (huishoudelijke) dienstverlening en begeleiding aan cliënten die thuis wonen zo optimaal mogelijk wil organiseren en faciliteren. Je bent de inspirerende persoon die onze medewerker ziet en hoort, zij zijn cruciaal. Met bezieling en een gezond kritische, frisse blik, durf je buiten de gebaande paden te treden en (technologische) innovatie in te zetten. Je creëert een prettige werkomgeving voor je teams. Je bent het type dat navraag doet, verbindingen tot stand brengt en je planners en medewerkers coacht in het ontwikkelen van zichzelf, waardoor je de kwaliteit van dienstverlening verder kunt optimaliseren. Je stelt jaarplannen voor het beleid van Schoonhuis op, je bent actief in het krijgen en houden van een (financieel) gezonde organisatie en doet dat graag in afstemming met sleutelfiguren uit jouw team en met je collega’s. Daarnaast vind je het leuk om mee te denken in organisatievraagstukken. Je bent een netwerker en kunt prettig samenwerken met mensen uit oa de sociale teams van de gemeente Deventer.

Op onze website vind je meer informatie over onze locaties https://zorggroepsolis.nl/huizen-en-behandelcentra.

Even meekijken
Als manager van Schoonhuis is iedere dag anders. De afdeling is groot maar de planners nemen een belangrijk deel van de operationele ondersteuning op zich. Jij staat in heel nauw contact met de planners en geeft samen met hen vorm aan de verdere ontwikkeling van Schoon huis. Plannen genoeg. Solis wil heel graag de inwoner van Deventer helpen zo lang mogelijk zelfstandig te blijven. Daar kunnen de medewerkers van Schoon huis een nog belangrijkere rol in vervullen. We willen graag experimenteren met het vervullen van andere taken waardoor de inwoner langer met plezier kan blijven wonen.

Functie eisen

KENNIS & KUNDE
Dit vragen we van jou
“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.” Als jij doet waar je goed in bent, dat helemaal kan inzetten en echt jezelf kunt zijn, doe je werk waar je gelukkig van wordt.

Wij zoeken een enthousiaste collega die:

  • Inspirerend leiding geeft aan de planners (6) van de afdeling
  • Op afstand maar wel aanspreekbaar, laagdrempelig en verantwoordelijk is voor ongeveer 170 huishoudelijk medewerkers
  • initieert, leidt en/of participeert in (organisatie brede) projecten
  • een netwerker is en veel contact heeft met Gemeente Deventer en medewerkers van de sociale wijkteams
  • Door ervaring en kennis het zeer gevarieerde takenpakket kan managen
  • beschikt over minimaal een hbo diploma, het liefst aangevuld met leidinggevende ervaring

Inschaling

ARBEIDSVOORWAARDEN
Dit willen we jou bieden
• Salaris
Bij een volledige werkweek (36 uur per week) is het salaris maximaal € 5.045,55 bruto per maand voor de functie van manager (FWG 60) conform de CAO VVT.
• Eindejaarsuitkering
• Scholingsmogelijkheden, ontwikkelingstrajecten en e-learningsmodules van GoodHabitz
Met scholing kan jij je blijven ontwikkelen als professional, maar ook aan de slag met persoonlijke ontwikkelingsmodules via GoodHabitz. Zo kun je je carrière een mooie boost geven!
• Snel een vast contract als we allebei gelukkig zijn!

GELUK
Een baan waar je gelukkig van wordt is
Een dynamische werkomgeving waarin je veel inbreng hebt. Je krijgt veel ruimte om eigen initiatief te nemen en verantwoordelijkheden op je te nemen. Aan afwisseling geen gebrek, je krijgt namelijk meerdere werkvelden en wordt onderdeel van een veranderende zorgorganisatie waardoor je lekker wordt uitgedaagd op je talenten en kwaliteiten. De samenwerking met verschillende disciplines en zorgmanagers is heel divers en vraagt om adviserende rol van jou. Een divers takenpakket dat jouw talent goed kan gebruiken! Gelukkig sta je er nooit alleen voor, want je teamgenoten staan voor je klaar. Onderschat het niet: je bent een belangrijke schakel voor veel collega’s, met jouw eigen unieke inbreng.

Bijzonderheden

OVER SOLIS
Waar kom je terecht?
Solis, oprecht een andere werkgever! Waarom?
Wij kijken graag met andere ogen naar zorg. Wij kijken én werken met oprechte aandacht. Aandacht gericht op de cliënt, maar ook op jou als medewerker. Solis medewerkers zijn er in alle soorten en maten, maar alleen als je vertrouwt op het vakmanschap van een ander, haal je het maximale uit elkaar.
Alleen dan zijn we Samen Solis: daar; waar je zelf bepaalt hoe je leven eruitziet. Wie met aandacht kijkt ziet ook waar het beter kan… En beter betekent anders. En alleen met ánders zijn kunnen we daadwerkelijk verschil maken. Solis oprecht een andere werkgever.

Innovatief in zorgtechnologie
Bij Zorggroep Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen.
We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg. Dat geldt natuurlijk ook op het vlak van financiële dienstverlening.

SOLLICITEREN
Waar wacht je nog op?
Nu kun je natuurlijk niet wachten om te solliciteren. Klim in de pen, of nou ja je toetsenbord; of vertel in 1 minuut op film waarom jij bij ons wilt werken. Deel je video via wetransfer met [email protected] We kunnen niet wachten om jou beter te leren kennen! De sluitingstermijn is 30 september. De gesprekken staan gepland op 20 oktober. 

Informatie
Wil je eerst meer informatie? Dan gaan we gaan graag met jou in gesprek. Neem gerust contact op met Evelien Bussink, regiomanager via telefoonnummer 06 – 12 41 98 35.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Manager overig midden kader
Publicatiedatum 13-06-2022
Reageer voor 24-10-2022
Nummer 111677

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis