Manager Thuiszorg
KleinGeluk

Functieomschrijving

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. Cliënten waarderen de thuiszorg van KleinGeluk met een 8,7! en daar zijn we trots op.

We hebben onze visie en werkwijze voor de thuiszorg opnieuw ingericht. Dit heeft geleid tot een plan thuiszorg waarin we de visie op onze thuiszorg hebben herijkt en de werkwijze hebben beschreven om goede zorg te kunnen blijven geven, ons werk goed te kunnen organiseren en financieel gezond te blijven.

KleinGeluk is op zoek naar een ondernemende manager thuiszorg, die samen met zijn/haar collega manager thuiszorg en de locatie managers van onze zorglocaties tot een synergie komt om de zorg die KleinGeluk in Apeldoorn biedt van grootte waarde te laten zijn voor de inwoners.

Manager Thuiszorg
32 – 36 uur per week

Wat ga je doen?

Als manager thuiszorg bij KleinGeluk is geen dag hetzelfde. Op basis van het opgestelde jaar- en kwaliteitsplan ben je integraal verantwoordelijk voor het behalen van de doelen, zowel op het vlak van kwaliteit zorg, de medewerkers als de bedrijfsvoering. Je geeft op operationeel en tactisch niveau leiding aan de medewerkers in de thuiszorgteams. Samen met je teams heb je de verantwoordelijkheid over thema’s als de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening en cliënt- en medewerkerstevredenheid. De teams zijn zelf verantwoordelijk voor het blijven werken binnen de vastgestelde kaders. Dit vraagt een coachende en ondernemende manier van leidinggeven, waarbij de medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen. Binnen de teams zijn er verschillende aandachtsgebieden.

Als manager thuiszorg geef je leiding aan 5 á 6 thuiszorgteams, circa 50 tot 60 fte.

Vanuit KleinGeluk werken we vanuit onze kernwaarden. Onze visie is geïnspireerd op het gedachte goed van Machteld Huber Positieve Gezondheid.

Functie eisen

Wij zoeken een ervaren manager Thuiszorg die onze visie omarmt. Je bent sterk in het implementeren van organisatiebeleid en bezit aantoonbare vaardigheden op gebied van projectmatig werken en coachend leiderschap. Je handelt vanuit de relatie en werkt resultaatgericht samen met je collega’s, cliënten en diens netwerk. Je vindt het een uitdaging om in een innovatieve en in ontwikkeling zijnde organisatie mee te denken en nieuwe kansen te creëren en benutten. Je wil je graag inzetten om kwaliteitsverbeteringen door te voeren en het zelf organiserend vermogen van collega’s en  teams verder vorm te geven. Je staat naast je medewerkers en je bent vaardig in het (oordeelsvrij) luisteren naar behoeftes van cliënten en medewerkers.

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je de volgende kennis en ervaring mee:

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding en een aantoonbare zorgachtergrond;
 • Je beschikt over managementvaardigheden op hbo-niveau;
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie; bij voorkeur in de thuiszorg
 • Je hebt kennis van en beschikt aantoonbaar over vaardigheden op gebied van projectmatig en methodisch werken;
 • Je beschikt over kennis van wet en regelgeving en financiële kaders in de thuiszorg,
 • Je kent werkprocessen binnen de thuiszorg en bent in staat deze samen met de teams te optimaliseren
 • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
 • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk;
 • Je hebt aantoonbare coachende en leidinggevende ervaring;
 • Je zoekt samenwerking en verbinding met anderen en weet te motiveren.

Inschaling

 • Wij kiezen voor een aanstelling in vast dienstverband voor onbepaalde tijd voor 32-36 uur per week;
 • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 60, cao VVT (maximaal € 4.886,73 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;
 • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen. Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG), het inwinnen van referenties en het inzetten van een assessment kunnen onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bijzonderheden

Herken jij je in het profiel? Dan word je van harte uitgenodigd om te solliciteren en gaan we graag met je in gesprek.

Je kunt je cv met begeleidende brief versturen vóór dinsdag 1 februari 2022 via de button ‘solliciteren’.

Voor meer informatie, neem dan op telefonisch contact op met Anne-Christi Wijgman (Manager Thuiszorg) of Rob Hindriks (Manager Wonen, Zorg en Welzijn).
Beiden bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op vrijdag 4 februari 2022.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld.
Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 
Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Thuiszorgteams Kristal, De Groene Hoven, Nieuw Zuidzicht, Symfonie, De Arkel
Postcode 7333NC
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij De heer R. Hindriks - bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604
Functie(s) Manager overig hoger kader
Manager zorggebonden hoger kader
Publicatiedatum 13-01-2022
Reageer voor 01-02-2022
Ingangsdatum 13-01-2022
Nummer 73740

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk