Manager Wijkverpleging en GRZ (MT)
Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Informatie

Wil jij vanuit passie, lef en met een natuurlijke dosis ondernemerschap het voortouw nemen in de verdere ontwikkeling van de wijkverpleging en geriatrische revalidatiezorg (GRZ) binnen Zorggroep Oude en Nieuwe Land? Mag je graag werken vanuit een integrale benadering en weet je je goed te verbinden met je collega's intern, maar zeker ook met de externe partijen? Dan is dit een vacature voor jou!

Kern van de functie
Als manager en MT-lid bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land (ZONL) ben je verantwoordelijk voor de twee organisatieonderdelen wijkverpleging en GRZ.

De wijkverpleging bij ZONL is lokaal verankerd en levert ambulante nachtzorg, 24/7 specialistische verpleging thuis (ziekenhuisverplaatste zorg), palliatieve zorg en zorg voor cliënten met dementie. Dit doet de organisatie met ruim 700 betrokken medewerkers vanuit een kleine 50 wijkteams, waarbij ook mensgerichte zorgtechnologie aandacht krijgt.

Met de specialistische functie GRZ biedt de organisatie revalidatie of geriatrische revalidatie. Als manager krijg je de mooie kans om de verdere ontwikkeling van de ingezette koers voor de GRZ vorm te geven. Hierbij is het neerzetten en verder vormgeven van een gezondheidscentrum in Emmeloord, in samenwerking met meerdere partijen, één van de pijlers.

Je bent als manager direct leidinggevende van zes gebiedsmanagers en van een teammanager GRZ, daarnaast functioneren er in je organisatieonderdelen vier wijkteamondersteuners. Binnen de GRZ is ook een medische staf actief die het medisch beleid vorm geeft en stuurt. Je bent verantwoordelijk voor zowel de aansturing van het medische team als de beleidsontwikkeling die zij in samenwerking met andere diensten vorm geven.

Samen met twee zorgmanagers, de manager Ondersteunende Diensten, de concerncontroller, de bestuurssecretaris en de bestuurder vorm je het MT van de organisatie. Als MT-lid lever je een belangrijke bijdrage aan de strategische en tactische koers van de organisatie en vertegenwoordig je de organisatie naar externe samenwerkingspartijen en andere externe stakeholders.

Wat verwacht ZONL?

ZONL zoekt een manager die:
  • Ondernemend is en in staat is om mensen duurzaam met elkaar te laten samenwerken;
  • Een visie op de wijkverpleging en GRZ heeft;
  • Werkt vanuit verbinding en vertrouwen;
  • Beschikt over een academisch werk- en denkniveau;
  • Oog heeft voor de organisatie als geheel;
  • Affiniteit heeft met innovatie en technologie;
  • Stevig in de schoenen staat en draagvlak kan creëren;
  • Toegankelijk is en naast de inhoud van het werk ook oog heeft voor de persoonlijke verhoudingen in een organisatie.
Over ZONL
ZONL is, met meerdere locaties in de regio, de grootste aanbieder van zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. De organisatie heeft in 2021 haar 75-jarig bestaat kunnen vieren en neemt een belangrijke positie in de gehele regio in. De organisatie biedt wonen en zorg, verzorging en verpleging thuis, behandeling en revalidatie, jeugdgezondheidszorg en maatschappelijke ondersteuning. Vanuit kleinschalige teams voegt ZONL voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen. De organisatie zet in op een samenleving waarin ieder mens tot zijn recht komt en iedereen mee kan doen. Waarin mensen hun leven kunnen leiden zoals zij dat zelf willen. Leven, wonen en werken op een manier die zij zelf als waardevol en prettig ervaring. Samen met anderen werkt ZONL aan een samenleving waarin mensen naar elkaar omzien en elkaar helpen. Altijd en overal, professionals met hart voor mensen!

In 2021 heeft ZONL een nieuw strategisch koersplan voor de periode 2021 - 2025 vastgesteld, met de titel: "Mensen zien". Deze koers voor de komende jaren is gebaseerd op de kernwaarden: verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Naast deze kernwaarden heeft de organisatie een viertal waardegedreven thema's die de komende jaren de activiteiten en focus van de organisatie bepalen.

Meer informatie over ZONL vind je op de website: www.zorggroep-onl.nl

Wat biedt ZONL?
Bij ZONL krijg je de kans om mede de strategische koers te bepalen en invloed te hebben op de zorg in de regio. Het betreft een fulltime dienstverband met in eerste instantie een jaarcontract en de intentie om dat daarna over te laten gaan in een contract voor onbepaalde tijd. Een inschaling passend bij de verantwoordelijkheid van de functie volgens de CAO VVT. De CAO VVT kent een mooi pakket aan secundaire voorwaarden (o.a. eindejaaruitkering van 8,3 %; goede opleidingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenvoorziening).

Meer informatie en solliciteren?
De werving & selectie voor deze procedure wordt uitgevoerd door Pool Management & Organisatie. Jouw cv en motivatiebrief kun je insturen t/m 1 september 2022 via www.pool-management.nl, waar je meer informatie over deze vacature kunt vinden. Een assessment kan deel uit maken van de procedure. Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Gerard Veger, via 053-200 02 19.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Oude en Nieuwe Land
Locatie Steenwijk (e.o.)
Postcode 8331 KG
Stad Steenwijk
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 22-07-2022
Reageer voor 28-08-2022
Nummer 112786
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van intramurale en extramurale zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Vanuit onze visie op Betrokken zorg werken wij in de wijken en dorpen met kleine zelfverantwoordelijke teams van wijkverpleegkundigen en verzorgenden. Zo organiseren we samen met de cliënten en hun sociale netwerk de verpleging en verzorging thuis. Doel is dat de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en de regie houdt over zijn of haar leven. Kwaliteit van zorg staat voorop! Wij kunnen alle vormen van verpleging en verzorging thuis bieden, overdag en ’s nachts. Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft verschillende vacatures voor verzorgenden IG, zowel op onze woonzorglocaties als in de wijkteams in de gemeenten Steenwijkerland, Urk en Noordoostpolder. Bekijk het onderstaande filmpje van Natascha, zij is verzorgende IG en werkt al jaren met plezier bij de Zorggroep. Ze vertelt over haar ervaringen en haar passie voor het werk. Benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan op www.zorggroep-onl.nl/werken-leren/

Meer over Zorggroep Oude en Nieuwe Land