Manager ZGR Swaenewoerd
ZGR

Wat ga je doen?

Als manager word je geacht om van alle markten thuis te zijn, en dat ook nog eens elke keer op het juiste moment. Tijdens een werkdag heb je soms wisselende petten op.

De ene keer coach je medewerkers en bespreek je bijvoorbeeld wat een medewerker of team van een fout kan leren. De andere keer ben je de kapitein, omdat we van jou verwachten dat je de juiste (strategische) koers aangeeft en besluitvaardig bent. Je vindt het leuk om met van alles bezig te zijn, maar hoeft niet specifiek heel diep in de inhoud te zitten. Daarvoor benut je de kwaliteiten van jouw medewerkers.

Er is van alles gaande, op zeer diverse terreinen. Veranderingen zijn aan de orde van de dag en het is aan jou om de teams daarin goed te begeleiden en mee te nemen. Kwaliteit van zorg is een basisvoorwaarde binnen ZGR. Het verschil maken doen we door aandacht te hebben voor het welbevinden van iedere individuele cliënt en het werkplezier van onze medewerkers. We gaan ervan uit dat dat werkplezier van onze medewerkers en leefplezier van onze cliënten hand in hand gaan.

De technologische en zorgontwikkelingen staan ook niet stil. Speerpunten in het jaarplan voor 2022 zijn implementatie van domotica, vervolg WZD en het opnemen van de levensloop van cliënten in de elektronisch cliënten dossiers. Locatie ZGR Swaenewoerd heeft steeds meer te maken met verzwaring van de zorg, dat vraagt om visie en beleid. Daarnaast wordt er intensief samengewerkt met de wijkverpleging voor de bewoners in de appartementen rond Swaenewoerd.

Als manager van ZGR Swaenewoerd ben je ook verantwoordelijk voor het naastgelegen Buurtcentrum DeBuut, waar o.a. externe dagbesteding plaatsvindt en allerlei activiteiten plaatsvinden voor de buurt. Op een aantal dagdelen in de week is daar het leerhuis van de Sallandse Praktijkleerroute, een samenwerking met twaalf zorgorganisatie in de regio. Een aantal van deze studenten heeft op Swaenewoerd hun stage-/leerplek. Verder ben je projectleider of eigenaar van één of meer aandachtsgebieden, zoals til- en transferbeleid, zwerfnacht, ergocoaches en de MIC-meldingen.

Wie zoeken wij?

  • Naast kennis en ervaring als manager in de zorg ben je uiteraard in het bezit van de vereiste vakdiploma’s (minimaal HBO aangevuld met een managementopleiding).
  • Manager zijn is veel praten en veel luisteren. Communicatieve vaardigheden zijn dus onmisbaar.
  • Je moet kunnen verbinden, verbinden in de teams, met de organisatie en met de omgeving.
  • Creatief in denken, denken vanuit mogelijkheden en kansen zien en anderen hierin mee kunnen nemen.
  • Verantwoordelijkheid nemen en afspraken nakomen moeten ook hoog op je lijstje staan. Dat betekent sterk in je schoenen staan en je rug recht kunnen houden.  
  • Het beheer van het Buurtcentrum vraagt om ondernemerschap. Je zoekt actief naar kansen voor verbinding met de wijk.
  • Je bent positief ingesteld en hebt relativeringsvermogen wat je over kunt brengen op je omgeving.
  • Je stelt je open voor een ander en luistert aandachtig en oprecht.
  • Je durft te complimenteren en te confronteren.
  • Je gelooft in delen en collectieve kennis. Je weet dat je niet alwetend bent en vraagt om hulp als je het niet weet.

Wat bieden wij je?

Wij bieden een contract voor in eerste instantie 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.  Afhankelijk van ervaring vindt inschaling plaats conform cao VVT (functiegroep 60), aangevuld met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, pensioenopbouw en korting op diverse verzekeringen. Ook betalen wij de premie van een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou.


Ben jij deze energieke, inspirerende manager? Stuur je sollicitatiebrief met een duidelijke motivatie en cv via de sollicitatiebutton.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure. 

Solliciteren kan uitsluitend via de button “solliciteren”. Reacties ontvangen via e-mail zullen wij niet in behandeling nemen.  

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR Swaenewoerd
Postcode 8102BE
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Loes Kater, directeur ZGR via [email protected] en tel 06-40046200 of met Martine Scholten, P&O adviseur via [email protected] of tel.: 06-82096696.
Functie(s) Manager zorggebonden midden kader
Publicatiedatum 07-06-2022
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 08-07-2022
Nummer 111510
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

“Je ziet aan mijn moeder dat ze zich thuis voelt. Wij worden als familie proactief betrokken bij de zorg voor onze moeder. Dat vind ik heel prettig. Wij weten precies wat mijn moeder bezighoudt.” Wie zijn wij? ZGR is een serviceorganisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij goed leven in eigen regie. Onze medewerkers bieden vanuit elke vraag aandacht, een luisterend oor, helpende handen en deskundige zorg. Ze zijn betrokken, deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Onze dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg is zo flexibel dat iedere cliënt die ervaart als maatwerk. Wij verlenen zorg zowel intramuraal, als in de aanleunwoningen en de flat van Blekkershoek.

Meer over ZGR